Cześć dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego i ode mnie mamusie!
Widzę, że się dużo działo przez weekend...
Odbyliśmy dzisiaj nie lada maraton po kwiaciarniach... Oczywiście moja mama popłakała się ze wzruszenia, gdy składałam jej życzenia (ale się rymnęło...). A moja teściowa ma właśnie dzisiaj urodziny!
WildWind - Witaj!
Kluska79 - rzeczywiście... Michaś też teraz chętniej leży na brzuszku.
Dołączam się do życzeń... wszystkiego naj... dla Piotrusia!
annaagnieszka - Twój mąż na prawdę może być dumny z grzecznej córci!
Wypaliła kolacja z winkiem i świecami?
Ja też podaję jeszcze Juvit C.
Zytka - łóżeczka jeszcze nie kupiliśmy... ale niebawem kupimy - czas najwyższy. Póki Michaś się mieści w kołysce i sam jeszcze nie siada, ciężko się nam zmobilizować...
agawa1 - hmm... nie wiem, dlaczego Michaś w nocy budzi się tylko raz na karmienie, a Twój Miłek co 1,5h... Z tego co wiem, to karmisz piersią... tak?
Dobre z tym naturalnym środkiem antykoncepcyjnym!
No i całuski z pozdrowieniami zdecydowanie pomogły!
Co do @ - to się ciesz!
Rekinasia - współczuję nieprzespanej nocy!
cloe - i co ksiądz powiedział?
Paulineczka_ - nie dowiadywałam się, czy można kupić same filtry do Fridy, a co do proszku, to nie zwracałam uwagi. My używamy Loveli, więc...
Jeśli chodzi o ciszę gdy Michaś śpi, to raczej staramy się nie hałasować. Sama bardzo lubię ciszę i wolę wyłączyć TV i zająć się np. czytaniem.
Dzięki za wskazówkę!
W Polsce też są śliczne garniturki o bardziej przystępnej cenie.
Trochę nieciekawie z tymi godzinami lotu... ale dacie sobie radę!
Michaś do tej pory jadł po kąpieli przeważnie najpóźniej o 19 i szedł spać. Ostatnio je jeszcze po 20 i nie śpi od razu.
Mysza - :-)
przyszlirodzice, Ania31 - śliczne zdjęcia dziewczyny! Super, że wszystko się udało!
aggy - gratuluję udanego weekendu! A suknia jest po prostu zjawiskowa!
kropecka - ciekawe to z tym pływanie... ale jest tak jak piszesz.
Pozdrawiam!
Wszystkiego najlepszego i ode mnie mamusie!
Widzę, że się dużo działo przez weekend...
Odbyliśmy dzisiaj nie lada maraton po kwiaciarniach... Oczywiście moja mama popłakała się ze wzruszenia, gdy składałam jej życzenia (ale się rymnęło...). A moja teściowa ma właśnie dzisiaj urodziny!
WildWind - Witaj!
Kluska79 - rzeczywiście... Michaś też teraz chętniej leży na brzuszku.
Dołączam się do życzeń... wszystkiego naj... dla Piotrusia!
annaagnieszka - Twój mąż na prawdę może być dumny z grzecznej córci!
Wypaliła kolacja z winkiem i świecami?
Ja też podaję jeszcze Juvit C.
Zytka - łóżeczka jeszcze nie kupiliśmy... ale niebawem kupimy - czas najwyższy. Póki Michaś się mieści w kołysce i sam jeszcze nie siada, ciężko się nam zmobilizować...
agawa1 - hmm... nie wiem, dlaczego Michaś w nocy budzi się tylko raz na karmienie, a Twój Miłek co 1,5h... Z tego co wiem, to karmisz piersią... tak?
Dobre z tym naturalnym środkiem antykoncepcyjnym!
No i całuski z pozdrowieniami zdecydowanie pomogły!
Co do @ - to się ciesz!
Rekinasia - współczuję nieprzespanej nocy!
cloe - i co ksiądz powiedział?
Paulineczka_ - nie dowiadywałam się, czy można kupić same filtry do Fridy, a co do proszku, to nie zwracałam uwagi. My używamy Loveli, więc...
Jeśli chodzi o ciszę gdy Michaś śpi, to raczej staramy się nie hałasować. Sama bardzo lubię ciszę i wolę wyłączyć TV i zająć się np. czytaniem.
Dzięki za wskazówkę!
W Polsce też są śliczne garniturki o bardziej przystępnej cenie.
Trochę nieciekawie z tymi godzinami lotu... ale dacie sobie radę!
Michaś do tej pory jadł po kąpieli przeważnie najpóźniej o 19 i szedł spać. Ostatnio je jeszcze po 20 i nie śpi od razu.
Mysza - :-)
przyszlirodzice, Ania31 - śliczne zdjęcia dziewczyny! Super, że wszystko się udało!
aggy - gratuluję udanego weekendu! A suknia jest po prostu zjawiskowa!
kropecka - ciekawe to z tym pływanie... ale jest tak jak piszesz.
Pozdrawiam!