witam Was, dawno mnie tu nie bylo
oliwka -11 - co do pieluchowania to pierwsza wizyte i usg mam zaliczone i na szczescie wszystko wprzadku ale musze wkladac pieluche do 6 miesiaca
nad spirala tez sie zastanawialam ale chyba ise nie powiedzie
a Bartus jest przesliczny mniammmm
no a co do chrzcin to jak to ksieza oni by chcieli zeby wszystko bylo zgodne z prawem - wiem jak moja kuzynka byla tylko po cywilnym a chcaiala ochrzcic dziecko to jakie mial pretensje dlaczego oni bez slubu koscielnego ehhh to jest nie pojete
nie kazdy przeciez musi miec slub tym bardziej ze teraz wiekszosc ludzi decyduje sie na zycie bez papierka
ale bedzie dobrze
lileczka - ja pierwszy raz dostalam po 7 tygodniach bodajze a karmie piersia i dokarmiam
magdzia75 - nie szukam opiekunki ale nie wiem czy bym sie na to zdecydowala chyba ze mus
a Amelka rosnie jak na drozdzach sliczna z niej pannica
niania no albo jest dobra z tego powodu ze nie bedzie sie opiekowala tylko Twoim dzieckiem ale jeszcze innym albo jak mowisz nie zaiskrzylo miedzy Wami no a z tymi wakacjami to troche nie fajnie wyszlo
aggy- Ty to chyba nadajesz sie na opiekunke bo jak stwerdzialm po tych pytaniach to babeczka z klasa z Ciebie hihih :-) detektyw i kamery byly dobre ale najlepszy byl cukier hihi
a o takich kubeczkach to nie slyszalam dlatego tez nie wiem ze takie cos jest
a ten viburcol jest na recepte czy bez - bo dobrze by bylo miec takie cos w apteczce
ania31 - jak dzieciatka zdrowe buzki dla nich
u nas nie bylo problemu zgodzili sie nawet w drugi dzien swiat wielkanocnych po mszy i fajnie bylo :-)
ika-s - Mania jest sliczniutka nawet jak daje Ci tak oppalic to i tak pewnie slodko wyglada ;-) u nas tez bylo troche nie za ciekawie z chrzcinami co chwile byly odkladane ale wkoncu byl ochrzcony
a bylo co czytac
ladna.ex.panna, kropecka - co ja bym dala za to zeby moj Sewek pil tylko z cyca ... :-(a jemu bardziej pasi butla
paty36 - no to sobie wypoczniesz na dobre tylko nie zapomnij o nas
ulenka507 - badz dobrej mysli moze nie bedzie tak zle choc masz racje moze byc troche klopotow
slodka Gabrysia.
zytka - tez tak mialam w dzien szczepienia ale maialm na tyle gorzej ze wleklam ze soba malego o 7 rano
anna-ajra - no to bedziecie obydwoje mieli co robic male przemeblowanko
kurde czytam tak i czytam i widze ze jest wzmianka o testach ... :-
no: ja robie jutro bo mimo tego ze wiem iz po porodzie okres musi sie uregulowac to dostawalam duzo duzo wczesniej a teraz spoznia mi sie juz tydzien
boje sie ze bede w ciazy bo raczej nie jestem gotowa na drugie dzieciatko
natomiast moj M sie chyba cieszy bo juz wymyslil imie dla drugiego dziecka - Kacper. oj a mnie to juz sie sni po nocach drugie dziecko i zreszta nie moge o niczym innym myslec jak o tej ciazy ktora moglaby sie okazac falszywym alarmem ale wole dmuchac na zimne i zrobic dla swietego spokoju test ale nie chce widziec wyniku moja M mi powie wiec jutro czeka mnie sterujacy dzien trzymcie za mnie kciuki zeby to byl tylko moj wymysl
aha no i sie troche rozpisalam hihi
pozdrawiam