ehhh
Paulineczka taki mam czarny charrrakter, że najszybciej mi przychodzą do głowy czarne scenariusze, walczę z tym, ale nie jest łatwo się przeprogramować :-(na dodatek doszła opryszczka. Teraz do Igora się nie zbliżam bez maseczki na twarzy
kupiłam w aptece taką wiązaną z tyłu
Igi miał to samo przy robieniu kupek się prężył i płakał, pediatra poleciła mi kropelki probiotyczne Biogaia, stosuję już od miesiąca i minęły te objawy, nie płacze, no chyba, że mu się zrobi mokro, bo gówienko przesiąknie przez pieluchę
Kropecka u nas też newragliczny moment dnia to między 17 a 20, najczęściej wtedy Igor ma gorzkie żale
nie mam pojęcia z czym to się wiąże, ale na pewno nie z bólem, bo można odwrócić jego uwagę i wtedy się uśmiecha
dzisiaj była okropna noc, położyłam się zaraz po karmieniu, bo przeziębienie i jestem bardziej senna. Mi usypiał Igora, obudziłam się ok. 3ciej i co widzę? Igor na brzuchu, z głową na bok, w poduszce Michała, włosy mi dęba stanęły z przerażenia, złapałam go i przewróciłam na plecy, wszystko było ok, ale Igi się obudził i zaczął kwękać, więc go nakarmiłam, leżał przy cycku jakieś pół godziny (przysypiałam) no i od tamtej pory usnął raz na 20 minut i raz na pół godziny
dopiero teraz na spacerze z tatusiem usnął na dobre. Chyba dzisiaj zrobimy dwa spacery, żeby odespał, bo aż się boję, co będzie wieczorem, jak on taki zmęczony będzie....
Ika czytałam, że objawy alergiczne (wysypka) mogą schodzić przez 2 tygodnie