reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
:-):-):-) HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyszlirodzice to moze byc ten czop, z tego co pamietam to przezroczysty i gesty. Jak beda pasemka krwi to juz niedlugo urodzisz.:tak:Ja tez wypatruje i nic , tylko uplawy ale raczej nie przezroczyste.:baffled:

Sana witaj , no i zdrowka dla ciebie i dzidzi!!!!!

Ja dzisiaj na obiadek do mamy sie wybieram, jestem zadowolona ze nie musze gotowac , bo juz nie mam do tego glowy.:-)

Teraz uciekam ,na wieczor jeszcze wpadne , wiec piszcie duzoooooooo.:happy2:

No własnie to powinno byc geste a nie jest jest takie zadkawe i ciagnace ale tez nie takei jak przedtem sladow krwi tez w tym brak ciekawe co to moze byc? Poczekamy zobaczymy

Dziewczyny nierozdwojone mamy jeszcze parę dni do końca lutego:-D a tu cisza:-D coś naszym dzieciaczkom sie nie spieszy :-D hihihihi mam nadzieje że nie przeciągniemy tego wszystkiego do połowy marca:-D mi sie juz nuuuuudzi:-D i moglabym ponarzekać na malca że nie daje mi spać:-D

I ciekawe które z naszych dzieci zrobi nam niespodziankę i 29 się urodzi :-D

Mysza cos mi sie zdaje ze moja mala jednak sobie upatrzyla termin na 29 choc mama nie jest z niego zadowlona bo jakos sie jej do mnie nie spieszy..a jak u ciebie z jakimis oznakami porodu cos sie ruszylo?

To kto nam jeszcze zostal do ponazekania na nasze nienarodzone maluszki??

Mysza, ja Paulineczka, magda, ika i kto jeszcze bo jzu sie pogubilam

ulenka507 - 15 luty - nie dała znaku od czwartku
MAGDALENA 27 - 18 luty - jeszcze smsa nie przysłała
lileczka - 22 luty
Ika_s - 24 luty
przyszlirodzice - 25 luty
aggy - 25 luty
Paulineczka_ - 26 luty
Myyszaaa - 27 luty

Ale spoko na marcówkach już zaczęły:-D

Ale tak to jest jak się ma termin na koniec miesiąca - zawsze sie coś może przesunąć :-)
Po dzisiejszej wyspanej nocy nic mnie nie rusza:-) no może oprócz dziecka które się wyciąga przeciąga:-D

Ja ja :-D choć mój mąż może się wkurzyć :-D bo już teraz chciałby żeby żona mu nie marudziła:-D

Ale przed chwilą musiałam babcię uspokojać - może moje dziecko wygoni się samo z brzuszka:-D A moja biedna babcia - całą noc się martwiła że coś ze mną jest nie tak... może ona coś wie :-D

reklama
moze babcia ma jakies przeczucie wiesz stare dobre sprawdzone sposoby i ta intuicja...
A co do marudzenie to u nas w domu od tego jest M:angry: chodzi calymi dniami i burczy soebie cos pod nosem :angry: i nie denerwuj sie tu takim

Do góry