reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Oczywiscie ze mozesz tylko nie chwal za mocno swoich zuzlowcow:p:p

Ja nie rozumiem skad ten caly konflikt miedzy Gorzowem a Zielona:angry:

Wynika to chyba z czystej glupoty ludzi po co zyc w konflikcie:p

Witamy sie:-p Raz tylko jeden dzis wstawalam sobie na siusiu, wiec jestem wyspana. Kupilam tacie mojemu wlasnie bilet i przylatuje do mnie 28 lutego- do 27 mam niby urodzic wiec chyba zobaczy wnuczka:-D Nic oczywiscie dzis robic nie bede- jak zwykle zreszta- ogladanie TV i klocenie sie z mama:-p. Wiec piszcie cos, bo strasznie mi sie nudzi:-p

Kropecko w kolorach falubayu to by cie moj M do domu nie wpuscil bo to zagorzaly zuzlowiec:-p

Paulinko jak ty masz fajnie ja juz nie pamietam takich czasow kiedy udalo mi sie tylko raz wstac w nocy na siusiu.......

A dzisiajsza noc to wogole wstawanie co 30 minut na sisusiu i wogole jakos spac nie mogla moze dlatego ze zdrzemnelam sie w dzien z 1,5 h bo jakois wczoraj nie mialam na nic sily oprocz jedzenia oczywiscie;p

Hej!

Łowiczanka, Najka - gratulacje!!!:-):-):-):-)

U nas też słoneczko ale temperatura mało wiosenna. Właśnie weranduję Jasia ale coś mój młodszy nie przepada za wietrzeniem podobnie jak za kąpaniem...:-(

Wczorajsza wizyta u gina ok. Uspokoił mnie, że krwawienie na tym etapie jeszcze może się pojawiać a dzwignięcie czegoś może powodować zwiększenie krwawienia.
Zrobił mi usg i jak na 3 tyg po porodzie podobno macica bardzo ładnie się już zwinęła, do stanu sprzed ciąży brakuje jej tylko cm.:-)

Doktor zaproponował mi zamiast pigułek wkładkę Mirena ale chyba się nie zdecyduję.... Słyszałyście może jakieś opinie o tej formie antykoncepcji?

A no i wam powiem, ze ucho mi sie odetkalo:-) chyba:confused:narazie jednak cos slysze.Dziewczyny powiedzcie mi czy jesli mam zamiar karmic piersia to powinnam wziac mimo wszystko butelke do szpiatala. Zaznaczam, ze jeszcze nie mam mleka:nerd:Wczoraj jednak pojawil sie taki bialawy plyn:-D:-D:-Dto chyba jednak bede miala- ale to dziwne bo nadal nic mi piersi nie urosly. Cos sie Magdalena 27 nie melduje:confused:

Witam
Najka Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja sie dzis nudze mały poczuł chyba wiosne bo naje sie i spi:-D:-D:-D

Ale przynajmnie pity rozliczyłam zaległe:happy2:

U nas pogoda nie bardzo raz swieci słonko raz pada deszczek i tak chyba ze spacerku nici boje sie zebym go nie zaziebiła

Pozdrawiam

reklama
u nas w szpitalu też jak się chciało dokarmiać to się szło do położnych i dawały butelkę z mlekiem.

Do góry