reklama
Minesota
Fan(ka)
Ale dziś ciszaaaaa:-)
ja się witam po całkiem udanej nocce. Olek budził się o 24, 3, 6 jak w zegarku jadł i szedł spać więc jest OK, bo ostatnie 2 noce były okropne. Kolejny dzień w domu, nudy, przeczytałam już wszystko co miałam i teraz już zupełnie nie wiem co robić
Minesota
Fan(ka)
Hej
U mnie dziś znów śliczna pogoda:-) widzę że dziewczyny już się nie nudzą:-) dzieciaczki ładnie dają wam się nie nudzić
Pomijając Kropeczkę
To ile dziś pieluszek poszło?;-)
U mnie dziś znów śliczna pogoda:-) widzę że dziewczyny już się nie nudzą:-) dzieciaczki ładnie dają wam się nie nudzić
Pomijając Kropeczkę
To ile dziś pieluszek poszło?;-)
Sana, Najka, Agawa, Łowiczanka - moje wielkie gratulacje!!!! :-)
oooo i już się napisałam, Igor się właśnie budzi :-)
powiem wam tylko, że mamy za sobą PIERWSZĄ KĄPIEL i było OK, a tak się tego bałam... nawet nie płakał
dobrze, że napisałyście o tym krwawieniu Kropecka i Cloe, już się obawiałam, że coś nie halo u mnie a wizyta u lekarza teraz jest dość abstrakcyjna
pozdrawiam mamuśki i czekające mamuśki
oooo i już się napisałam, Igor się właśnie budzi :-)
powiem wam tylko, że mamy za sobą PIERWSZĄ KĄPIEL i było OK, a tak się tego bałam... nawet nie płakał
dobrze, że napisałyście o tym krwawieniu Kropecka i Cloe, już się obawiałam, że coś nie halo u mnie a wizyta u lekarza teraz jest dość abstrakcyjna
pozdrawiam mamuśki i czekające mamuśki
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Kropecko ja caly czas nie moge uwierzyc w to jak mozna nudzic sie z 2 dzieciaczkow. Ja boje sie ze sobie z jednym nie dam rady a ty nie wiesz co masz ze soba zrobic fajnie masz tez bym tak chciala...
Mysza rzeczywiscie dzis jakos tu cicho i pustoc zyzby mamysku zaczely sie rozsypywac?
U mnie brzuszek znow sie troche obnizyl po nocy;]
teraz wyglada jakos takl smiesznie jak bym miala pilke plazowa i jakis spiczasty sie zrobil takz e smiejemy sie z M ze moze oprocz Amelki jest tam jeszcze Jas i sie tak rozpychaja A swoja droga to na razie jedno mi wystarczy Jas za 3 lata no chyba ze mi sie tak spodoba ze szybciej....
U nas takie sliczne slonko w koncu wyszlo moze w koncu pojawi sie wymarzona wiosna;-) mi tez zaczyna sie nudzic zrobilam juz pranie bylam po zakupy i nie wiem co teraz robic wyjelam sobie margaryne i zrobie ciacho juz pewni dlugo nie bedzie ciacha wiec dzis zaszaleje dzis w odwiedzinki przyjezdzaja moi rodzice
Juz zaczynaja sie coraz czestsze sms z zapytaniem czy to juz?? czy dlugo jeszcze?? i kiedy bedzie mala czy ludzie nie wiedza ze nikt oprocz niej tego dokladnie nie.... to staje sie meczace ale coz......
Ale sie dzis rozpisalam az sama jestem w szoku ale coz wybaczcie ze was mecze to wszystko z tej nudy
Mysza rzeczywiscie dzis jakos tu cicho i pustoc zyzby mamysku zaczely sie rozsypywac?
U mnie brzuszek znow sie troche obnizyl po nocy;]
teraz wyglada jakos takl smiesznie jak bym miala pilke plazowa i jakis spiczasty sie zrobil takz e smiejemy sie z M ze moze oprocz Amelki jest tam jeszcze Jas i sie tak rozpychaja A swoja droga to na razie jedno mi wystarczy Jas za 3 lata no chyba ze mi sie tak spodoba ze szybciej....
U nas takie sliczne slonko w koncu wyszlo moze w koncu pojawi sie wymarzona wiosna;-) mi tez zaczyna sie nudzic zrobilam juz pranie bylam po zakupy i nie wiem co teraz robic wyjelam sobie margaryne i zrobie ciacho juz pewni dlugo nie bedzie ciacha wiec dzis zaszaleje dzis w odwiedzinki przyjezdzaja moi rodzice
Juz zaczynaja sie coraz czestsze sms z zapytaniem czy to juz?? czy dlugo jeszcze?? i kiedy bedzie mala czy ludzie nie wiedza ze nikt oprocz niej tego dokladnie nie.... to staje sie meczace ale coz......
Ale sie dzis rozpisalam az sama jestem w szoku ale coz wybaczcie ze was mecze to wszystko z tej nudy
Minesota
Fan(ka)
Jak to męczysz - przecież piszą te które są że się nudzą ja dziś kolejny krok do zdobycia tytułu doskonałej pani domu nuuudzi mi się i zaczęłam coś powoli sprzątać - z nudów - nie bo mam ochotę Mój instynk wicia gniazda - leń mi ukrywa ale dziś czuje się w powietrzu wiosnę pewnie i taka sama pogoda u cienie Aniu vel przyszli rodzice :-)
Dziewczyny - może załóżcie wątki na których będziecie się chwaliły co już potrafią wasze maleństwa
Albo czy już z jakiś ciuszków wyrosły
Pozdrawiam chyba głodna Ula - ale nie wiem na co mam ochotę
Dziewczyny - może załóżcie wątki na których będziecie się chwaliły co już potrafią wasze maleństwa
Albo czy już z jakiś ciuszków wyrosły
Pozdrawiam chyba głodna Ula - ale nie wiem na co mam ochotę
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Mysza ja juz nie wiem co mam sprzatac bo chata juz wysprzatana tylko okna zostaly i firany ale nie bede skakac po drabienie zeby je sciagac bo u nas w kamiennicy wysokie mieszkanka;/ A okienek tez nie ruszam bo dopiero pomalu zaczynam dochodzic do siebie po przeziebieniu....
Minesota
Fan(ka)
Ja na okna mam zakaz wiesz nie można w ciąży i mi sie naprawdę nie chce ale wiosenne porządki zrobię i spokój do jesieni
Jakie ciasto robisz
Jakie ciasto robisz
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Jablecznika jesli ktos ma ochote to zapraszam do Gorzowa
Podziel się: