reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej dziewczyny….
Ja tylko na chwilkę. Chciałam Wam napisać że 14 lutego urodziłam synka Aleksandra przez cesarskie cięcie. Ze szpitala wyszłam w poniedziałek, wiec jak tylko dojdę do siebie to na pewno opiszę swój poród, jeszcze tylko nadmienię że zaczęłam rodzić normalnie a skończyłam przez cc…..Na razie pozdrawiam wszystkie lutóweczki i ich dzieciaczki.

reklama
sms od Najki:

"Dziś o 16 urodziła się Ewunia ma 51 cm i 2860 g. Teraz spi obok mnie. Jesteśmy bardzo szczęśliwi"

lowiczanka gratulacje :)

:-):-):-)

Ale z tej listy to ladna ex panna chyba nie pisala dawno , chyba ze mi ucieklo cos.????//
Ciekawe ktora bedzie na koncu???:tak: Myszaaa to niekoniecznie bedziesz ty???Zobaczymy kto zakonczy luty.:-D:-D:-D

Lowiczanka GRATULACJE I WRACAJ SZYBKO DO FORMY!!!!!Super data urodzinek twojego dzidziusia !!!!:-D

Najka tobie tez wszystkiego dobrego !!!!!! gratuluje !!!!:-D:-D:-D

No jestem juz, w miare opamietalam siebie i swoje nerwy i moge cos popisac. :tak::dry:Kurcze to ucho mam nadal zatkane i to tak mocno ze az boje sie, ze nie bede slyszec wszystkiego przy porodzie, wiec ide jutro do lekarza jesli sie nic nie zmieni.
Super, ze choc jeden walentynkowy dzidzius sie zjawil, moje gratulacje Łowiczanka!
Magdalena27- jesli bedziecie jechac ostroznie to ja nie widze az takich przeciwwskazan, ale lepiej jak bedziesz w szpitalu pogadaj z polożnymi może trzeba jakieś przerwy stosować czy coś - one napewno wiedza. Ja w czerwcu udaje się na urlop, z tym że ja lece samolotem i już sie pytałam lekarzy- mówili że już dzidzia będzie na tyle duża ze nie ma raczej przecwwskazań; więc przestałam się martwić- także radzę również tobie zapytaj lekarzy to będziesz jechać ze spokojnym sumieniem.:tak:

Kropecka- no jeszcze ty nas dołuj:-p:-p 8 dni:-D dobre
Mysza- to ileż to stopni u Ciebie było, że aż na balkoniku się wylegiwałaś??
Anna Ajra- no mam nadzieje, że Ci złodzieje srogo odpowiedzą za to, że rozdzielili Cie z nami:-p:-) Jeszcze nie nosisz obrączki:confused: ale to chyba już tak nie zostanie:confused::-)
Najka- GRATULACJE!!

to i ja pozwolę się tu wam wtrącić z marcówek2006 ;-);-)
agawa -
GORĄCO GRATULUJĘ !!!!

i oczywiście trzymam kciuki za pozostałe lutowe jeszcze nierozdwojone mamy :tak:

HEJ
Dziewczyny - gratulacje:-)

My wczoraj zrobiliśmy sobie wieczór bez netu, bez TV i na spokojnie :-D ostatnie nasze dni przed zwariowanym życiem :-D Z młodym obok :-D

Paulineczka - tak z godzinkę w polarku męża przykryta kocem wełnianym :-) Ale było fajnie - bo powietrze nie było mroźne - a i słoneczko zza chmur się pojawiało :-)

Anna_ajra - mam nadzieje że szybko będziemy mogły założyć obrączki:-) Ja już kombinuje że jak po pół roku nie założe - to każe poszerzyć:-D

Razem ze spodniami spódnicami i całą resztą ubrań:-D

Pozdrawiam Ula :-D

reklama
Witam sie z rana nadal 2 w 1

Ogromniaste gratulacje dla kolejnych rozdwojonych mam:-)
Juz sie sama pogubilam ktore juz urodzile a ktore nadal w 2 paku

U mnie bez zmian dalej cisza....

Do góry