reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej

Aggy - też jeszcze w dwupaku :-D

Ale za to dziś o 12.30 Agawa urodziła synka Miłka :-) Waży on 4 kg :-D i mierzy 58 cm :-D Bez nacinania :-) na resztę poczekamy :-D

Lileczka - ja się u siebie w ten poniedzialek na KTG mam zgłosić :-) A potem jakby co dostanę skierowanie - jeśli do 28 nic się nie ruszy :-)
To mam kolejną wizytę u ginki :-)

A już się skończyło moje werandowanie :-) synkowi coś sie nie podobało jak mama siedzi:-D

Pozdrawiam Mysza

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Przez dwa dni nie miałam Internetu i strasznie się za Wami stęskniłam. Ciężko tak wytrzymać bez neta...:-p Jacyś złodzieje ukradli kable i skrzynkę internetową i praktycznie na całej ulicy nie było sieci.:no::wściekła/y:
Postaram się nadrobić zaległości, choć nie obiecuję, że wszystko przeczytam...:sorry2:

Dostałam dzisiaj wspaniałego SMS'a...:-)
agawa1 - OGROMNIE WAM GRATULUJĘ !!! :rofl::-D:rofl:

Magdalenko jeszcze i ja jestem na tej "czarnej"liście spóźnialskich :-)
jutro kolejne ktg, zobaczymy co mi tam powiedzą jutro,
Agawa gratulacje ogromne!!!!
no cóż coraz nas mniej lutóweczek nierozpakowanych, super, już tak niewiele nam wszystkim do szczęścia potrzeba, kilka konkretnych skurczów i....... no na prawdę nie wiele ;-)

:-):-):-)

AGAWA SUPER!!!!! WIELKIE GRATUACJE!!!! nO I WAGA TEZ WIELKA:tak::-D:-D:-D

Magdalena27 ja mam termin na piatek.:-)

Myszaaa to tylko my jeszcze przed terminem????

No to Ula dawaj szybko na ta porodówkę bo ja czekam grzecznie w kolejce:-)
Mojemu bociankowi sie suwaczek skończył i długo tak biedny nie wytrzyma na jednej nodze :)))

Hej nie ma aż tak źle :

I w sumie z dziewczyn które coś piszą :-)

ulenka507 - 15 luty
MAGDALENA 27 - 18 luty

lileczka - 22 luty
Ika_s - 24 luty
ladna.ex.panna - 24 luty
przyszlirodzice - 25 luty
aggy - 25 luty
Paulineczka_ - 26 luty
Myyszaaa - 27 luty

Jak widać jestem na szarym koncu:-D żeby narzekać na przeterminowanie synka:-D

I widać jak mi się nudziiiii:-D

Kiedyś któraś z dziewczyn mnie pytała, czy noszę już obrączkę... chyba Mysza. Niestety, jeszcze jest za ciasna.

Ania31 - to fantasycznie, że Bartuś tak fajnie przybiera na wadze. Nasz Michaś też niczego sobie.
Mysza - to najpóźniej 28.02.?
przyszlirodzice - co ja czytam... brzuszek się obniżył...? Super! Jeszcze trochę i wielki finał!
A co u Najki i MAGDALENY 27?
Sana, nikka - OGROMNE GRATULACJĘ !!!:-D
ulenka507 - jak samopoczucie?
Gosia 78, Paulineczka, lileczka, kropecka - :-)
cloe - ja niestety muszę dokarmiać małego butelką. Od samego początku miałam mało pokarmu i nie miałam nawet tz. nawału, więc pewnych rzeczy nie przeskoczę. Karmię piersią tak często, jak się da, ale mały ma wilczy apetyt, a ja za mało mleka.

reklama
AGawa1- gratuluje najmocniej jak tylko mogę!!

Ja tylko na kilka sekund, moze do wieczora mi przejdzie bo mam takiego nerwa że ,....az sama ze soba wytrzymać nie mogę!!!!!:angry::angry::angry::angry: Nad ranem chyba o 5 sie obudziłam i nie mogłam juz usnąć, strasznie natarczywie nachodziły mnie myśli o porodzie i wszystkie związane z nim możliwe komplikacje!:dry::angry::angry: Jestem niewyspana, glodna (zjadlam pol lodowki i dalej mi sie chce jesc tylko nie wiem co:dry::nerd:) i do tego zatkalo mi sie ucho i prawie nic nie slysze. No chyba mnie cos trafi:angry:

Do góry