lileczka
Mamy lutowe'08
:-):-):-)witam wieczorem.
No i po wizycie, a byla to ostatnia wizyta , teraz jak do 4 dni po terminie nie urodze to do szpitala
A wiec wszystko ok , lozysko sie powoli starzeje, wody w normie, dzidzius nisko, no i rozwarcie na 1 palec i tyle ,moge urodzic w kazdej chwili , albo po terminie, roznie moze bycMyslalam ze po tym jak wszystko mnie boli to juz cos wiecej tam sie dziejeNo i powiedzial ze glowka juz w kanale ale jeszcze nie tak za mocno bo idzie ja jeszcze odsunac,jest tam jeszcze luzno.Szczerze mowiac to badanie dzisiejsze troche bolesne bylo i potem troche brzuch bolal
No to dalej w takim razie czekamy
anna ajra - ciesze sie ze wszystko ok u ciebie i masz czas do nas zajrzec:-):-)
pozdrawiam wszystkie rozdwojone:-) i nie mamusie
Tak mnie dzisiaj meczy zgaga ze juz nie wiem co mam zrobic?
agawa - wspolczuje grypy, mialam na poczatku ciazyOkropnosc !!!!!!!!!!!!!!!!
No i po wizycie, a byla to ostatnia wizyta , teraz jak do 4 dni po terminie nie urodze to do szpitala
A wiec wszystko ok , lozysko sie powoli starzeje, wody w normie, dzidzius nisko, no i rozwarcie na 1 palec i tyle ,moge urodzic w kazdej chwili , albo po terminie, roznie moze bycMyslalam ze po tym jak wszystko mnie boli to juz cos wiecej tam sie dziejeNo i powiedzial ze glowka juz w kanale ale jeszcze nie tak za mocno bo idzie ja jeszcze odsunac,jest tam jeszcze luzno.Szczerze mowiac to badanie dzisiejsze troche bolesne bylo i potem troche brzuch bolal
No to dalej w takim razie czekamy
anna ajra - ciesze sie ze wszystko ok u ciebie i masz czas do nas zajrzec:-):-)
pozdrawiam wszystkie rozdwojone:-) i nie mamusie
Tak mnie dzisiaj meczy zgaga ze juz nie wiem co mam zrobic?
agawa - wspolczuje grypy, mialam na poczatku ciazyOkropnosc !!!!!!!!!!!!!!!!