reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

PrzyszliRodzice - to co on za sprzęt ma?? nie dezynfekuje go?? a rozwarcie szyjki na oko sprawdza?? dziwnego masz lekarza:-( Ale polecam iść do innego - żeby zobaczyć dzidzie na usg? sprawdzic jak duża będzie jak się urodzi... choć jeśli całą ciąże nie miałas problemów... A dał Ci skierowanie do szpitala?? czy masz przyjść na kolejną wizytę??

reklama
Przyszlirodzice - fajnie że w końcu wiesz na czym stoisz i doczekałaś się badania:-)

Ale dzisiaj wszyscy pozytywnie zakręceni, Sana więc wszystkiego najlepszego:-D ja mam podobnie jak ty bo urodziłam się w Wielkanoc ale 6 kwietnia i tez dużo osób składa mi życzenia nie wtedy kiedy trzeba;-);-) szkoda że podwójnych prezentów nie dostajemy;-);-)

Myszaaa ma racje ja też bym na waszym miejscu odżałowała sobie trochę kaski i czasu i poszła na koniec do innego lekarza prywatnie!! Niech zrobi usg i wszystko sprawdzi, nie wytrzymała bym w takiej niepewności!!! Ale zresztą to wasza decyzja.

Przyszlirodzice to żarty? rękawiczek jednorazowych nie używa? sprzętu jałowego? może naprawdę ten jeden, jedyny raz idź prywatnie, żeby się upewnić czy wszystko ok, bo dziadulo może być głuchy i nic nie słyszy przez trąbkę albo ślepy i będziesz miała np. bliźniaki :-)

Dzien dobry!
Wyjątkowo wczoraj wieczorem nie zajrzałam a tu tyle się dzieje! I tyle miałam do czytania!:)
Kropecko i Zytko wielkie gratulacje!!!:-)
Wczoraj owocny dzień, bo pewnie też i Paty urodziła:)
Ania ajra jesteś i tak niesamowita, ze tyle przeczytałaś i napisałaś coś prawie każdej:tak:Ciesze sie,z e Ci sie imię podoba, my już jesteśmy pewni, ze będzie Ewunia. Chyba, ze jdnak chłopak, bo tylko na jednym usg było widać:-p Jak tylko mas chwilę pisz jak sobie radzicie i jak Ty sie po cesarce czujesz?
A w mostek, żebra mnie brzuszek gniecie, a to dlatego, że nie chce opaść, ale mam nadzieję, że to niedługo. A wizyta u ginka jutro.
Agawa jak dziś sie czujesz?
Cloe co gin powiedział?
Milusia235 witaj!
Przyszlirodzice ten Twój gin przegina faktycznie, przecież badanie w czystych rękawiczkach i przy użyciu odkażonego wziernika niczym nie grozi! Chyba mu sie nie chce po prostu:dry:Ale dobrze, ze sie uparłaś, coś wiesz. Widzę, że i Tobie brzuszek jeszcze w górze sie trzyma:)
Pozdrawiam Lutóweczki!

:-):-):-)witam

I znowu mile wiesci.

Kropecka bardzo sie ciesze ze juz po wszystkim jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

a Paty 36 jeszcze sie nie meldowala???? Pewnie tez juz urodzila?/

Ja dzisiaj noc nienajlepsza, chociaz mniej wstawalam na siusiu, to znowu jakies bole mnie meczyly w podbrzuszu i pachwinach. I dalej mecza. Jakby dzidzius sie w ten kanal wkrecal, caly dol mnie boli. Dobrze ze dzisiaj wizyta:tak:

Ogromnie ciekawa jestem co powie ginekolog.Odezwe sie po wizycie , moze znowu jakies nowe wiesci beda.:happy2::happy2::happy2:

Wróciliśmy z wyprawy do gina i co? i nic:no::wściekła/y::angry: Pocałowałam klamkę:dry: Szlak mnie trafi dziś o 16.00 ide prywatnie Mam nadzieje że ten mnie nie zawiedzie bo jesli iprywatnie nikt się nie zjawi to :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
Jestem wściekła Końcówka . Lada moment minie mi termin a ja nawet nie wiem co i jak i nie mogę się dowiedzieć Za co ja płace takie ogromne składki? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przyszlirodzice podajmy sobie ręce Twojemu nie chce się badać a ja nie mogę doprosić się o badanie
Sana to w sumie miło dostwać podwójne życzenia ,co?;-)
Lileczka w sumie to mamy podobne objawy Biodra bolą mnie że szok problem mam nawet z obracaniem się na drugi bok dzidzie czasem tak czuję nisko i dół wtedy boli, chyba rzeczywiście schodzi w kanał Jestem ciekawa co tobie gin powie porównamy z tym co mnie powie gin w prywatnym gabinecie
Najka ja równieZ jeszcze biorę poprawkę na chłopczyka mam nadzieje że lada moment się dowiem kto siedzi w brzuchu.

Dziewczyny co piekły ciasto marchewkowe: jak wyszło?może tewż się skuszę:confused:

Zytka, Kropecka GRATULUJE!!!!
Ja po nocy w miare przespanej- chyba z powodu tego przeziebienia cholernego. Groszek moj od rana "buszuje", ale jeszcze mi sie nie wciska nigdzie (co zazwyczaj robi wieczorem) wiec cos moze zrobie dzis. I tak sie zastanawiam nad tym ciastem- piszcie jak wyszlo??

Witam wszystkie mamusie!!!
My nadal 2 w 1 :-(

Kropecka ogromniaste gratulacje!!!

Paty pewnie też urodziłaś a my nic nie wiemy :-(

Ja mam chyba grypę żołądkową. I boję się strasznie bo jak mi przyśpieszy poród i wyląduje w szpitalu to nie urodze taka słaba jestem. Dziś troszkę lepiej. Już nie zwracam choć nadal mnie czyśći. :crazy::-:)no:No i do tego jak ide do kibelka nawet siusiu to czuje młodego między nogami. tzn wysoko ale czuje jak mi na coś naciska i boli niesamowicie. Wczoraj wziełam ciepłą kąpiel i poszłam spać. budziłam się ze strasznym bólem brzucha co godzinę ale udawało się zasnąć więc to nie to.

Kurcze zamiast cieszyć sie na poród to ja się coraz bardziej boję:-(

Ania_ajra nie ma za co :-)

Myszdo mnie Zytka też wysłała smsa ale że nie byłam w stanie ustać nie pisałam nic. odgadnełam po nr telefonu.

Która następna do rodzenia??
Z jednej strony mogłabym to być ja z drugej strony boje się niczym baba w ciąży.

przyszlirodziceja też bym poszła do innego gina tylko sprawdzić.Co do bakterii po to jest czop śluzowy by chronić dzidzię przed bakteriami!!! To on tego nie wie??

Cloebidulko, ale dlatego nie chodzę państwowo do gina. Choć mój przyjmuje tak i tak ale wie ze chce mu dac zarobić wiec jest miły dla mnie :-)

lileczkapowodzenia na wizcie

Sanawszystkiego najlepszego z okazji urodzin 7 marca!!!!!!!:-)

reklama
sana i tym sposobem możesz sie czuc ze w tym roku urodziny masz dwa razy:-D pozytywnych wibracji nigdy za wiele hehe
swoja drogą dziwie sie jak to sie stało ze ciężarne mogą byc pod tak beznadziejną opieką jaką ma przyszlirodzice albo byc tak traktowana jak cloe:szok: w głowie mi sie to nie miesci:baffled:
dla mnie ciąża to tak ważny stan ze sobie nie wyobrażam nie miec pełnej informacji na bieżąco, a wizyty co 3 tyg.mi to zapewniają:dry:

Do góry