reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Rekinasia- a ty miałaś już jakieś skurcze przepowiadające, bo ja na razie żadnych możliwe żeby szyjka się rozwierała bez skurczy? Może ja ich nie wyczuwam albo nie zwracam na nie uwagi:baffled::baffled:. Ja mam nadzieję że mnie skurcze nie złapią w środku nocy i nie będę musiała w nocy jechac do szpitala, bo nie fajnie wtedy wyglądam:dry::dry:, jeżeli to będzie noc to zamiast oglądac filmy będę pewnie stała w łazience i prostowała włosy:-D:-D:-D i albo wpadnę w panikę albo będę miała napad śmiechu:-D

reklama
Cloe tego wsłuchiwania się najbardziej obawiam, moja babcia tak się wsłuchiwała, że pewnego dnia postanowiła nie wstawać z łóżka i tak już została :baffled: wolałabym czymś odwrócić uwagę, bo każda minuta będzie mi się dłużyć jak spagetti, przynajmniej teraz mi się tak wydaje, a jak będzie naprawdę, to dam wam znać :confused:

Magdalena, w niedzielę takie malutkie miałam, zaczęło się od biegunki, potem brodawka mnie bolała (tak jak dzisiaj) a w kinie właśnie mialam taki lekki ból krzyża (jak bywa przy okresie) i czułam, że mi się trochę kurczy dół brzucha, ale nie tak jak przy okresie, tylko tak, jak w jelitach nieraz, że coś tam się napina, niby coś jak kolka a poniedziałek gin potwierdziła, że mam małe rozwarcie, na 1 cm i skróconą szyjkę

czytam te różne stronki, które wrzuciłyście o karmieniu piersią i jestem zdołowana :-(wypisałam sobie te rzeczy, które mogę jeść i zajęły mi max 10 linijek w notesie :baffled: poza tym, każdy pisze co innego, jedni, że trzeba białko, warzywa, rośliny strączowe, inni, że brokuły nie, strączkowe nie, nabiał nie i wychodzi, że właściwie to ryż z kurczakiem i rosół na okrągło a na deser jabłko :no:

mi się tez nieraz brzuch tak dziwnie napina i mały tak jak by się pchał w dół, ale ciężko to opisac!! Właśnie oglądałam galerie zdjęc z rozdania telekamer na WP i szok Doda w sukni z rozcięciem po sama ci... i bez majtek:-D:-D:-D:-D

A byłas na tej stronce o diecie matki www.resmedica.pl/zdart10017.html]Dieta w trakcie karmienia piersi

od ZytkaDzisiaj w samo południe urodziłam Marcelinkę:)3340,53 cm. Jest cudowna :-)

Gratulacje Zytka!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysz w tajnym wątku jest Zytki telefon :-) I po numerze zajarzyłam.

Kropeckatrzymam kciuki.!!!!!

A ja umieram, rano jak pisałam było wszystko ok ale od południa nie wychodzę z wc.:-( Na zmianę w 2 strony i brzuch mnie boli. :-( Juz mam tego dość. :wściekła/y:

Agawa może to oznaki postępu i za chwilę się rozdwoisz? :-)
Magdalena, tak czytałam to i właśnie ta stronka mówi coś wręcz odwrotnego niż wszystkie inne :baffled: ale rozmawiałam też z karmiącymi mamami i mówiły, że najgorsze pierwsze trzy tygodnie, potem się testuje różne kombinacje pokarmowe, bo różne dzieciaczki różnie reagują :happy2:

Zytka super, gratuluję Marcelinki!!!!! :-D

:-):-):-) WITAM !!!!!!

kropecka no widzisz i na ciebie przyszla kolej , powodzenia, trzymaj sie dzielnie !!!!!!!Paulineczka - tez mnie kluje juz ze wszystkich stron, ale to nie skurcze.

dawna cloe tez mam mokra bielizne ale mam nadzieje ze to nie wody. Na szczescie jutro wizyta , zobacze co powie lekarz:tak::tak:Czy sie cos dzieje czy nie???:baffled:

No to mamy nastepna mamusie rozdwojona,,ZYTKA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Za niedlugo malutko nas tu zostanie.:-(

pozdrawiam mamusie:-D:-D:-D

Kropecka urodziła - taka wiadomość jest na majówkach 2006. Pozdrawiam was i trzymam kciuki za te nadal w dwupaku:

MARTUSIA URODZIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST SZCZĘŚLIWA, ALE BARDZO ZMĘCZONA. :-):-):-):-):-):-):-):-)
Na pewno jak wróci do domku to napisze wszystko dokładnie. Oluś jest większy niż Wiktorek. Urodziła siłami natury :tak:

GRATULACJE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU !!!!!

dziewczyny ratujcie!!!!!!
wczoraj bardzo opadl mi brzuch i w nocy zaczol mnie strasznie bolec....taki bol jak w trakcie okresu...ale bardzo silny...caly czas mnie strasznie boli, nie moge spac...zjadlam nospe ale mi nic nie pomga, troche lepiej jest tylko jak jestem w pozycji siedzacej... myslicie ze to juz bole takie przedporodowe???? BLAGAM ODPISZICIE SZYBCIUTKO......niewiem co robic...:-:)-:)-(

reklama
madziulka to moze byc to:) ale spokojnie pakuj torbe wez soebie ciepla kapiel i polez jeszcze troszke nie ma co panikowac bedzie dobrze wiem latwo mi pisac bo ja sama bede panikowac:p ale zdaje mi sie ze niedlugo juz bedziesz rozdwojona powodzenia:)

Do góry