reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam Lutóweczki,

ale mam noc za sobą, niech to szlag! A z tego co czytam, to każda z Was ma nieodespane

ladna.ex.panna, ja też miałam w nocy biegunkę i skurcze, ale nawet niebolesne, dlatego pomyślałam, ze to moze przez kapustę:) Ale faktycznie, ja też czytałam, że to zwiastun porodu

Myyszaa, mam nadzieję, że czujesz się lepiej?? Mój gin powiedział, że Apap można brać bez problemu - ale jedną dziennie. Z tym że nie dziwię się, że boisz się brać bez konsultacji

Przyszlirodzice, brawo za odwagę. No no, a mówi się że mężczyźni nie żyją tak długo:-)

Najka, ja mam brzuszek nisko, przez co stałam się fanką siusiania. Normalnie taki ucisk na pęcherz, że masakra. Za to lepiej się oddycha

A ja się rano przestraszyłam, bo wychodząc z łazienki poczułam, że coś mi cieknie po nogach. Wróciłam się, musiałam zmienić wkładkę i bieliznę, bo była przemoczona i od tego czasu spokój. Zero skurczy, dzidzia kopie. Czy to możliwe, żeby to były wody?? Po pierwsze trochę ich mało jak na moje oko, po drugie nic się nie dzieje w tej chwili. Co o tym sądzicie??

Buziaki

reklama
No trzeba przyzynać, że film jest długi, ale jakoś wysiedziałam i warto było :-)
MAGDALENA 27
według Twojego kalkulatora powinnam urodzić 31 stycznia :)
NAJKA
Jutro mam USG, bo wyobraźcie sobie, że ostatnie miałam w 30 tygodniu, a obecnie mam 41 tydzień.

"Poprzytulaliśmy" się trochę rano, żeby tą szyjkę jakoś zmusić do porodu, bo nic a nic się nie zmienia.
A zaraz pójdę na spacer na pocztę, żeby właśnie być, tak jak piszecie AKTYWNĄ :)
Własnie zamówiłam na allegro piękną pościel do wózeczka i wózek CHICCO ENJOY.
Strasznie mi ten wózek się podoba, obejrzałam go najpierw w sklepie i tam był o 200 zł droższy!!!!
A dziś zamówiłam na necie i teraz trochę się boję:
kiedy dojdzie, czy nie będzie zniszczony itp.
Sprzedawca ma 85 negatywów, co dopiero zauważyłam, ale stanowi to 1.7 % wszystkich komentarzy
jednak pietra mam :(

AGGY
rzeczywiście wody płodowe mogą się "sączyć" i odchodzić powoli, bo główka dzidzi działa jak korek tamujący, i raz trochę wypuści raz nie zależy jaką pozycję przybierze

kwiatuszek.pregnet :-) to co ty jeszcze robisz w dwupaku:-) tak się właśnie wczoraj zastanawiałam która z was chciała zamawiac ten wózek z chicco. my tez go zamówiliśmy ale czekac musimy aż ktoś z rodzinki przywiezie do Niemiec:baffled:. U którego sprzedawcy zamawiałaś bo ja nie sprawdzałam też komentarzy:szok::szok: a jeszcze nie doszedł do moich rodziców ale to dopiero 3 dni:baffled:
. Ten wózek tu w Niemczech ma b.dobrą opinie ale jest droższy o ok 400zł niz na allegro. Mam nadzieje że to nie jakaś podróbka!!!
A z tym przytulaniem:-) to tak troszkę to chyba nie wystarczy.:-D:-D:-D:-D

MAGDALENA 27:
ja zamówiłam u Baby-MaXX-1 chciałam zapłacić przelewem, ale
spanikowałam i napisałam, że chcę za pobraniem
i mam nadzieję, że dojdzie w miarę szybko,
bo lekarz powiedział, że do końca tego tygodnia postara się, żebym urodziła, to będą mi chyba przyspieszać gdzieś koło niedzieli i już bym chciała ten wózek :-)
A ty u tego samego zamawiałaś???
Myślę, że taka różnica w cenie jest możliwa, i jakby to była podróbka, to byłaby dużo tańsza

ja tak na szybko. jestem po KTG, które wyszło nieciekawie i muszę iść do szpitala dzisiaj. normalnie ryczę jak bóbr jak sobie pomyślę że muszę zostawić Wiktora nie wiem na jak długo. trzymajcie się dziewczyny, Myszaaa, dawaj mi znać kto co kiedy urodził.

Trzymamy kciuki Kropecka wszystko będzie dobrze!!!!!!!
Wikuś jakoś wutrzyma i niedługo będzie tulił Braciszka
Powodzenia, szybkiego i łatwego porodu!!!!

reklama
Do góry