reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Ja już też po nieprzespanej nocy na nogach - dalej jest nas dwójka - choć maluchowi to niezbyt odpowiada:-)

Ania31 - to super że tak szybko wróciliście do domku:-)czekamy na zdjęcia :-)

Dziewczyny - kiedy idzie się rejestrować maluszka do urzędu?? Tak mnie to teraz zastanowiło :-)

Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy

reklama
Mysza zdaje mi sie ze zaarz po urodzeniu twoj M moze wszytsko zalatwic ale sam adokladnie nie wiem i poczekam na odpowiedz jakiejs doswiadczonej mamy:)

Ja też dziś z samego ran sie obudziałam po 7 :crazy: i jakos spac nie moglam:angry: Poogladlam troche TV zjadlam sniadanko i powedrowalam do kosciola bo juz mnei tam dawno nie bylo :baffled: choc mam do niego 100 m :-p Po powrocie zarobiłam ciacho na pizze a teraz juz siedzi w piekaraniku :tak: mniam:) Jak zwykle popszytkalam sie z M bo chce jechac do rodzicow a jemu jak zwykle sie eni chce bo stwierdzil ze byl wczoraj:p A teraz zabral sie za robienie ciasta toz to nieprawdopodobne ze on i ciasto:p:szok:
Ogolnie dzis mi humorek nawet dopisuje bo w poprzednie dnie bywalo roznie chyba jaksa depresja zaczela mnie dopadac, i jeszcze nie mam wsparacua z jego strony:( bo on ciagle praca zajety:(
:rofl2:ale na poprawe humoru znalalzm fajny watek na forum i serdecznie wam polecam napewno nie jedna rozbawi:):rofl2:

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index12.html

Cześć dziewczyny!
Już jestem w domku. Napiszę, jak będę miała więcej czasu i najważniejsze rzeczy się unormują. Ogólnie czuję się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwi :-D
Buziaki

No ja również witam 2 w 1. Taka ładna pogoda ze aż lepiej na sercu :-)

Popatrzce kogo to wypuścili ze szpitala:-)

Ania_ajra, Ania31 - ciesze się ze już w domku jesteście. Ania 31to pocieszające że Kubuś nie jest zazdrosny. Może mój też nie będzie :-D.

Myszmoj M wszystko załatwiał jeśli chhodzi o rejestrację Kamila. W szpitalu coś wypełniał do Urzędu Stanu Cywilnego, a potem poszedł do urzedu miasta i załatwiał becikowe i przy okazji rejestrował coś tam. Po jakimś miesiącu Kamil dostał pesel. Tyle pamiętam.

Jest tak ładnie, że ide na spacerek na razie :-)

2 Anie i Patrysia już w domku - piszcie, piszcie, dowiemy się co nas czeka :-D

Myszaaa sernik i bita śmietana mnie wołają!! 10 kroków od domu mam cukiernię-kawiarenkę, mieszkam tu ponad rok i nigdy wcześniej tam nie bywałam, a teraz... chyba dostanę kartę stałego klienta :-D:rofl2::-D przetestowałam już sernik na zimno z galaretką i malinami (wiem, wiem, nie powinnam!), szarlotkę i kremówkę - pycha! :laugh2:
dzisiaj takie słoneczko, że żyć mi się chce i mam tysiąc pomysłów :-p w ogóle nasze lutowe dzieciaczki dobrze trafiły, jak taka zima będzie dalej, to szybko pojadą na pierwsze spacerki :-)

agawa wiekowo nasi chłopcy są zbliżeni do siebie, ciekawa jestem jak będą się różnić ich reakcje na rodzeństwo. Mój Wiktor ostatnio dba o stopy swoich misiów. Wyjmuje kremy i obcążki do obcinania paznokci, kładzie misia na łóżku, obcina mu paznokcie a potem smaruje mu stopy kremem :)

reklama
Witam,
ja mam termin na dziś, i to juz ten drugi, więc mi się suwaki pokonczyły, a jakoś nadal jestem w dwupaku :(
Wczoraj bardzo dużo śluzu mi wyleciało naraz, może to był ten czop, ale nei był zabawiony krwią.
Skurcze mam tylko przepowiadające, bo taki leciutki ból czasami jak na @.
Jutro idę na ktg i usg do szpitala.
Jak wyjdzie ok, to będę czekac dalej w domku na rozwój akcji.

Witam serdeczne obie ANIE, ogarniajcie się dziewczyny i piszcie jak było, bo straszniejestem ciekawa :-)

Do góry