reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ania31, anna witajcie z maluszkami!
myszaaa
pisałam kiedys, ze moj termin to 10 luty, na suwaczku mam 2 tyg później bo tak wpisałam na początku,przesuniete wg gina:baffled:
troche źle sie dzis czuje na żołądek:szok:

reklama
Hej
Ania 31 Anna ajra witajcie spowrotem:tak:Czekamy na zdjęcia maluszków no i mały opis również .Dla pierworódek by wiedziały co je czeka a dla takich jak ja Agawa, kropecka, ku przypomnieniu;-):tak::-D
Pogoda piękna wiec dziecko na dworze to z tata to z dziadkiem ja właściwie tez powinnam się ruszyć A nuz dzidzi pomogłoby to zdecydowac się na wyjście ale jakoś nie chce mi sie Korzystam z okazji i śpię i spie i spię...:sorry2: Może na zapas bo jak maluch będzie to pewnie tak fajnie juz nie bedzie.
Kropecka jogurty również działaja jak osłonanaflore bakteryjną żołądka ,a że pamiętam że lubisz wszelkie przetwory mleczne to jedz ileci dusza zapragnie
Rekinasia po twoim opisie ja tez chcę ciasto z galatretka i z bitą śmietaną i chę szarlotkę na gorąco z bita śmietana i chce szejka z MCDonalda... No i jak zaraz mi nie minie jeszcze m będzie musial MC donalda odiwedzić :sorry2:

Dziewczyny jutro ide do szpitala, wiem ,że marudzę ,ale boję się jak cholera....
Anie fajnie macie,że już w domku i dzieci zdrowe.o to moję się najbardziej, straszą mnie niektórzy cesarką już sama nie wiem, obłed jakiś, oszaleje do wtorku i...ogromnie sie boję...

Paty - spokojnie :-) obłęd jest - ale bez przesady :-) najwyżej idź z kimś kto ich ustawi po kątach:-D

Rekinasia - smaku mi narobiłaś - ja dziś trafiłam do teściowej na pyszny tort:-D więc nie bylo źle:-)

Jak byłam młodsza tak się bała jak teraz, mniej wiedziałam i było łatwiej.Koszmar ten strach o dziecko...

Paty36 - ja wiem że można się bać - i że jak się za dużo kombinuje - to później człowiek głupieje:-( Też tak mam...

Ja już nie kombinuje - bo się malucha będę bała podnieść - już teraz zastanawiam się czy mi się nie wyślizgnie - czy dobrze go złapię - czy w kąpieli coś mu się nie stanie... czytam co kropecka ma i też zastanawiam się czy moja lekarka czegoś nie przeoczyła - jak na malucha się na usg patrzyła... dużo tego jest - ale pomyśl idziesz do lekarza - i musisz w coś wierzyć - ja wierzę że dostanę od Ciebie smsa we wtorek że już jesteście po i jesteś już dumną posiadaczką dziecka:-D

I za to trzymam kciuki :-)

:-):-):-)hej!!!!!!!!!!

Melduje sie dzisiaj troche pozno:-D:-D:-D

ania31 i anna ajra - juz w domku???? super. Szybko dochodzcie do siebie i dajcie fotki i opisy:-D:-D:-D

Paty36 glowa do gory , bedzie dobrze. Zobacz jak , dziewczyny po cesarkach juz w domku.I na ciebie przyjdzie kolej, jak i na kazda zreszta :tak:

A ja w srode jeszcze wizyta, chociaz moj lekarz juz ostatnio stwierdzil ze juz na pewno urodze do tego czasu:crazy:i zyczyl mi wszystkiego dobrego. Chyba sie zdziwi ze ja jeszcze nie rozpakowana. Jestem ciekawa co mi powie po badaniu:baffled::baffled::baffled:

pozdrawiam

lileczka - u mnie mąż już mnie nie widzi na wizycie w czwartek:-D ja się śmieje że pójdę bo lubię dawać zarobić swojej lekarce:-D :-D

Paty - spoko :-) trzymam kciuki:-)

reklama
a ja dzisiaj w rozjazdach między szkołą i domem. musiałam napisać jakieś bzdurne zaliczenie na informatykę i głowa mi pęka od tych głupot. No i ja też dzisiaj jakieś schizy łapię: Olek strasznie mało wg mnie się rusza i ja już panikuję :-( Już bym chciała to jutrzejsze KTG bo zaraz oszaleje ze strachu. Idę spać bo już ledwo na oczy patrzę.

Do góry