Idę w poniedziałek do szpitala na KTG i do rodzinnego po zwolnienie, ale i tak ciągle jest mi przykro przez te kobiety z przychodni - na co dzień były bardzo miłe, a tu taka przykrość. Wczoraj cały dzień mój M mnie pocieszał a ja cały dzień nie wiedziałam, co ze sobą zrobić... Dziękuję Wam, dziewczyny, za pocieszenie - bo już myślałam,że to ze mną coś jest nie tak, że chcę to zwolnienie...
Naciskają Wam maluszki na pęcherz? Mnie już od paru tygodnie...
Czemu wszystkie macie upławy, a ja nie? Tzn. od paru dni sucho... a ja chcę już rodzić!
Myyszaaa - pisemnie nic w pracy nie składałam odnośnie terminu, ale zawsze informowałam, że mam go właśnie 7. lutego
kropecka - gratuluję samozaparcia w docieraniu na egzamin, mnie by się nie chciało... Choćby za sam fakt należy Ci się zaliczenie!
Paulineczka_ - może Ci ktoś zdąży przesłać zestaw do lewatywy z Polski? Bo tak na szybko sprawdziłam w necie i faktycznie może być problem, żeby w Irlandii kupić.
Naciskają Wam maluszki na pęcherz? Mnie już od paru tygodnie...
Czemu wszystkie macie upławy, a ja nie? Tzn. od paru dni sucho... a ja chcę już rodzić!
Myyszaaa - pisemnie nic w pracy nie składałam odnośnie terminu, ale zawsze informowałam, że mam go właśnie 7. lutego
kropecka - gratuluję samozaparcia w docieraniu na egzamin, mnie by się nie chciało... Choćby za sam fakt należy Ci się zaliczenie!
Paulineczka_ - może Ci ktoś zdąży przesłać zestaw do lewatywy z Polski? Bo tak na szybko sprawdziłam w necie i faktycznie może być problem, żeby w Irlandii kupić.