reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

wczoraj byłam u gina, który stwierdził, ze jestem gotowa do porodu:-)
szyjka ma niby 1 cm, śluz mi sie wydobywa jakis taki kremowy...
w czawartek mam rodzic:tak:
tzn.ide na 8 rano szpitala, mam zabrac torbe, ale istnieje prawdopodobienstwo ze mnie odesle do domu hehe
wiecie jak to jest, zrobi ktg, zbada i zadecyduje czy sa skórcze macicy i zostaje, czy ich nie ma na tyle by zostawac w szpitalu:baffled:
licze na to pierwsze, ale nie nastawiam sie zbytnio;-)

reklama
Rekinasia- slyszalam o tym, ze tu sie nie zszywa jak jest male pekniecie, wogole w 80% nienacinaja :baffled: Ale tak mi sie zdaje,ze jednak mnie natna i zszyja jak nalezy, bo niewiem prywatnie do jakiegos chirurga pojde zeby mnie pozszywal:crazy::crazy::crazy:

Wogole dzis dzien mialam do du... Poklocilam sie z M., nie zrobilam kompletnie nic w domu- no przed chwila wyprasowalam pieluszki i na tym sie skonczylo. Bylam w McDonaldzie, bo myslalam ze chociaz to mi poprawi humor, ale niestety dalej lipa. Chetni bym poszla juz spac, ale niestety niemoge:crazy::crazy::crazy: Bo przeciez zaczna mnie szybciej biodra bolec i bede musiala wstac moze i o 5! Normalnie padaczke mam dzis. Plakac mi sie chce i nawet nie wiem czego:crazy::dry:

Ladna.ex.Panna - tu masz na suwaczku 20 dni:-D wow a oni już cię chcą:-) pamiętaj żeby dać znać co i jak z tobą

Paulineczka - spokojnie - chyba wiedzą co robią:-) nie ty jedna rodzisz w Irlandii :-)

Witam się w ten słoneczny, niedzielny poranek. 2 w 1 oczywiście, choć skurcze przepowiadające jakby troszkę silniejsze :)
Za to noc nieprzespana, koszmary śniły mi się w tych krótkich przerwach na sen - czy wam też wszystko we śnie ostatnio wydaje się takie realistyczne?

Rekinasia - Też miałam ostatnio ochotę na brzoskwinie w puszce i wsunęłam całą puszkę. Pączki również zaliczyłam - 3 zwykłe i jeden smażony przez mamę. Z tym, że ja mogłabym mieć tłusty czwartek co drugi dzień, jestem typem pączkolubnym :tak:

witam się i ja. zastanawiam się czy te biegunki które mnie męczą od kilku dni to czasem nie są skutkiem antybiotyków które biorę na ewentualną infekcję Olka. a takto u mnie cisza, skurczy zero, plamienie ustało, tylko hemoroidy mi dokuczają :( Byłam z rana w szkole po kilka wpisów. Jutro KTG na 10:40, ciekawe co tym razem wykaże.

Antybiotyki często powodują biegunki - zerknij w ulotkę. A bierzesz coś na podtrzymanie flory bakteryjnej, np. lakcid? Sama łykam teraz antybiotyk i na początku pobolewał mnie żołądek z tego tytułu, a na niektóre antybiotyki reagowałam tak, jak Ty teraz.

No właśnie też się zdziwiłam że mi nie kazał brać przy okazji lakcidu czy acidofilu. Chyba sama zacznę brać.

Witam sie
Juz rozpakowana i obolała jeszcze.
wczoraj wrócilismy z Bartusiem do domku w koncu
Mały zdrowy złapał co prawda zółtaczkę ale obyło sie bez naświetlania bo je za 10 jak mama w ciazy:-D wiec to co mu spadło w szpitalu podwoiło sie wyszlismy z waga taka jaką sie urodził zuch chłopak
W nocy spi budzi sie 2 razy po 3-4 godzinach snu
Kubuś chodzi i mówi jakiego ma ślicznego braciszka nikomu nie da go dotknac bo mowi ze jego a tak sie bałam ze bedzie zazdrosny
jak sie ogarne zaraz pokaże wam go
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za wszystkie smsy i kciuki

reklama
Kropecka-zdasz napewno zopbaczysz:) a biegunka moze z nerwów, a może też od antybiotyków:crazy:

A ja ostaynie zaliczenie mam we wtorek i jakos zyje zludna nadzieja ze wpisza 32 bez zaliczania:p i jak juz bede miec semestr z glowy to moge spokojnie myslec o rodzeniu:):rofl2:

Ania31- czekamy z niecierpliwością na zdjęcia malucha:)

Do góry