reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Sana jeśli nie chcesz jeszcze korzystać z macierzyńskiego ( a szkoda tak przed porodem bo potem i tak e 18 tyg minie bardzo szybko,to sprobuj u ogólnego.Powinnaś dostac od ręki.) Tym bardziej ze to końcówka.
Paty moje też cos lubi mój brzuszek;-)Nic się nie dzieje no ale skoro dzidzi tak dobrze...:sorry2:
A co do czopa to nie zawsze musi odejśc w postaci bryły śluzu bo u mnie tak nie wyglądało. Ponoć zwiększone śluzowate upłay przy końcówce to właśnie śłuz czopu .

reklama
Paulineczka nieźle z tą lewatywą u Was jest :)
Może kup sobie zestaw do lewatywy w aptece i zrób sobie sama w domu,
będziesz czuć się pewniej

witam się dziewczyny. Mi czop odchodzi już od kilku dni. POczątkowo tylko z niteczkami krwi, dużo śluzu a od wczoraj już z krwią. NIe piszę więcej bo zmęczona i słaba jestem, a jeszcze dzisiaj mam egzamin o 13 :baffled:

kropecka - powodzenia! Ponoć ciężarne zawsze zdają, bo nie wypada im odmawiać :tak: a dodatkowo niektórzy utrzymują, że to przynosi pecha :-)

ale to egzamin pisemny, obawiam się że pani profesor nie będzie miała pojęcia "z kim ma do czynienia" ;)

Najwyżej przy wpisie podniesie Ci ocenę - z resztą to Ci i tak nie będzie potrzebne, bo z pewnością nie będzie problemu ze zdaniem :)

Kropecka na pewno dasz radę :happy: w końcu będziecie zdawać we dwoje, a nei każdy ma taką szansę. Olek na pewno Cię będzie wspierał. Poza tym to już chyba ostatni Twój egzamin w tej sesji :tak: więc pomyśl, jak to będzie cudnie wreszcie odpocząć, jeszcze tylko ten jeden...

Sana wyjątkowo brutalnie potraktowały Cię te babska...
Przecież kazdy inny normalny lekarz da Ci zwolnienie, nalezy Ci się i koniec dyskusji, bez dwóch zdań

kropecka powodzenia! na pewno sie uda zdac:tak: w końcu co dwie głowy to nie jedna :-)piszesz ze sluz zabarwiony krwią:confused: mi gin tłumaczył, ze jak zobacze cos takiego to porod jest kwestia 48 godzin:szok:

Kropecka- powodzenia na pewno zdasz:) mi zostalojeszcze jedno zlaiczenie jak na arzie ze wsytkiego mi pozaliczali:p wiec ty tez dasz rade:)

reklama
:-):-):-):-):-)

Witam sie i ja, dalej dzidzius nie chce wychodzic. Smieja sie juz ze mnie, ze chyba musze torbe do szpitala rozpakowac i wszystko odkurzyc, bo tak dlugo juz spakowana jestem:-D:-D

Wozek , ktory zamowilam juz stoi na zapleczu w sklepie, wiec moge go zobaczyc i zabrac . Ogromnie sie ciesze, w poniedzialek pojedziemy zobaczyc go, a pozniej odbierzemy:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Maz dzis w nocy w domu, wiec nocka spokojna bedzie, bo tak to sie boje ,ile czasu mu zajmie dojazd z pracy jak zaczne rodzic.:baffled::baffled::crazy:

kropecka - taki czop z krwia to czasem nie przed samym porodem:szok::crazy:???????
A tobie jeszcze egzaminy w glowie??? Ja chyba nie dalabym rady????Trzymam kciuki !!!! Ale uwazaj co cie tam porod nie zastanie, ale by bylo:tak::szok::tak:

Aha czy ktoras wie cos na temat hemoroidow w ciazy:baffled:???????????

POZDROWIENIA:-D:-D:-D

Do góry