reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej dziewczyny:-)
Ale wy tempo macie czytałam i czytałam i końca nie widać Już nawet nie wiem komu miaałam odpowiedzieć. Co do coli w ciąży to ja mam tak ze jeśli dopada mnie zachcianka to po trupach ale muszę i pijałam od czasu do czasu . Dzięki Bogu zazwyczaj wystarczyła mała butelka a potem długo długo nie ruszało mnie . To samo z fast foodami. Jeśli zapachniała mi zapiekanka to musiałam zjeść i jadłam inacczej patrzyłam na ludzi zajadających jak narkoman na głodzie dosłownie :zawstydzona/y: Nie powiem zeby to było dobrze ale cóż dzidzi chyba nie zazkodziłam sobie może trochę bardziej wkońcu 25 kilo na plusie skąś sie wzięło:crazy:
Kropecka oby pani kardolog podsunęła jakieś rozsądne rozwiązanie Juz nawet nie wiadomo co tu radzić
Patrysia jeszcze nie oglądałam twojego dzidziusia ale za chwileczkę to nadrobię .Witaj z powrotem:tak: Fajnie masz moje jeszcze chce posiedziec trochę w brzuszku:sorry2:
Paulineczka w Polsce pogoda za to bardziej wiosenna:tak: Może to i lepiej
Lileczka ja napuchłam tak że nawet nie potrafię już zapiąć zimowych kozaków:dry:Przyjdzie mi w papciach chodzić :dry:
Dzis byłam na KTG z dzidzia wszystko dobrze nie zapowiada się by cos wskazywało na to ze w najbliższych dniach urodzę:dry:

reklama
Właśnie tez miałam info od Gosi78 napisać:-), ale Kropecka mnie wyprzedziła:)
Gratulacje wielkie!:-D
Luty pięknie rozpoczęty:-)

Kurcze weszlam sobie wlasnie, bo chcialam sprawdzic czy jest juz jakis lutowy dzidzius i masz!!! GOSIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Narazie nic nie wskazuje na to aby moj dzisiejszy termin byl prawidlowy:crazy:Ale moze to i dobrze:-p

:happy:Gosia 78 GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!

Patrysia witamy w domku!!!!! Daj troche porodowych szczegolow jak bedziesz miala czas i sily.:-):tak::-)

Paulineczek to szybko na spacer , zanim snieg stopnieje!!!!!:-):-)

No to nastepne dzieciaki juz sie rodza, oby wszystkim tak sprawnie szlo:happy::happy::happy:
A moze juz wiecej jest tych dzieci , bo przeciez wiekszosc zapisanych mam nie pisze nic....

Kto teraz chetny??????

Paulineczka jaki termin , ty to dopiero na suwaczku 36 tydzien masz. Na kiedy masz termin?????????????:-D:-D:-D

reklama
Gosia gratulacje!:-):tak:

Paty na o wskazuje ale ty chyba szybciej mama zostaniesz, co? Kiedy masz znowu zgłosić sie do szpitala? chyba w poniedziałek jak dobrze kojarzę:confused:
Paulineczka rzeczywiście ty to masz jeszcze trochę czasu kobietko :-D:tak:
Ja znów jestem mega głodna a kolację i to niemałą jadłam godzinę temu:baffled: albo dzidzia tak ze mnie wyciąga albo ze mnie taki obżartuch się robi:dry:

Do góry