reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziewczyny ratujcie (jak jeszcze nie spicie) !!! Wlasnie zaczely mnie bolec pachwiny :crazy:chyba tak to sie nazywa?? Jest to ból tak jakby bioder (troche nizej- na wysokosci wejscia do @-- nie wiem jak to inaczej opisac)tylko po wewnetrznej stronie:baffled::baffled::baffled::dry: Przedchwileczka mialam taki jakby skorcz wlasnie tam i bolalo az do kolana. Czy macie jakies pojecie o tym co to moze byc??

reklama
Właśnie zajrzałam Paulineczko , ale chyba Ci nie pomogę, moze jakaś doświadczona mama się odezwie? Jedyne co mi przychodzi to nacisk dzidzi na jakieś nerwy, ale wtedy to może byłoby z jednej strony?

Paulineczka nie bój nic to norma :-) Nic Ci nie będzie, dzidziusiowi też nie. :-) Bóle pachwin są normalne - nie wszystkie je mają ale świadczą o rozciąganiu się tam wszystkiego i przygotowywaniu. Jak będziesz czuła skurcz jak na @ z tym ze całego brzucha i 1000 razy mocniejszy to się zacznij martwić ( albo cieszyć ) że to tuż tuż. Jak ten skurcz mega skurcz będzie się powtarzał regularnie powtarzam regularnie to wtedy się zaczęło. :-)

trudno jest cokolwiek powiedzieć na podstawie opisu. u każdej z nas mogłoby to być coś innego. ja przez jakiś czas miałam ból spojenia, potem mi przeszło a wczoraj nieco powróciło, ale to co masz Paulineczka może być też wynikiem rozszerzania się miednicy. Szczerze nie mam pojęcia.

:-):-):-) ja tez ci chyba nie pomoge, mnie nic takiego nie boli. Ale moze patrz czy to jakos regu;larnie boli , bo jak zaczyna sie cos dziac to musi byc regularnie.WQtedy mozesz panikowac. A le pewnie to nic takiego, bo skurcze to raczej bole podbrzusza i krzyze.:-D

Ufff no to odetchnelam troche. Podbrzusze tez mnie pobolewa, ale to chyba dlatego ze groszek od jakiejs godziny straszne fikolki mi w brzuchu robi. Dzieki ze tak szybko odpowiedzialyscie na moje pytanie. Ulzylo mi bardzo bo juz zaczelam sie stresowac.

Paulineczka w końcu od tego jesteśmy - by pomagać sobie na wzajem :-).

Zgodze się z kropecką, że jak już porodzimy to będa pustki na naszym forum. Kilka postów na cały dzień, dopóki nie unormujemy naszego nowego życia.Tym bardziej ze są fora gdzie znacznie więcej jest mamuś. Na pewno jakieś dotrą i odezwą się te które tylko dały ze tak powiem o sobie znać. Ale i tak bedzie mniej czasu. :-(

Witam i ja . Dzidzia cały czas we mnie Jutro jadę na KTG dla pewności sprawdzę czy z maleństwem wszystko porządku.
Agawa ja to już teraz nie mam czasu Zrobiłam się rozlazła jak flaki z olejem w domu niewiele robie opier...niczam się jednym słowem. a potem z dwójka maluchów to aż się boję co bedzie:dry:
Kropecka trzymam kciuki za to by Oklowi zachciało sie wyjść w przeciągu następnych dwóch tygodni
Tak sie dzis objadłam że czuje że mogę mieć nieciekawa noc:dry:Ale co tam tłusty czwartek raz do roku tym bardziej jak urodze to o takich frykasach bedę musiała zapomnieć przynajmniej na jakiś czas

Cloe dobrze że dałaś znać co u CIebie bo już się martwiłam. NA prawdę. Co do rozleniwienia to też tak mam. Dlatego jeszcze nie spakowana. :-( NO ale nie wiele mi zostało do pakowania w sumie to M i fotelik doprowadzić do użyteczności publicznej :-)Trzymam kciuki za KTG!!!!

reklama
Baby rozdwajać się!!!! Marcówki nas wyprzedzą!!! Już zaczęły się rozdwajać a my??? dopiero 3 poszły!!!:angry::angry::angry:

Do góry