reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Acha no to chyba już niedługo KROPECKA...
objawy raczej wskazjące,
dla Olka to by chyba dobrze było, jakby się teraz pośpieszył,
trzymaj się dzielnie
i torbę spakuj, bo potem w biegu to różnie bywa z tym pakowaniem...

idę już chyba na tego pączka,
muszę pogonić moją Hankę,
zejdę z piątego piętra schodami, zapomnę o istnieniu windy,
ale jak będę musiała wejść z powrotem, to chyba sobie jednak o niej przypomnę :tak::-)

reklama
no właśnie niestety takie objawy świadczą o tym że powinnam w ciągu najbliższych 4 tygodni urodzić :sorry2: a to to ja już wiem bez żadnych objawów ;-)

:-):-):-)witam sie i ja!!!!!!!!

Juz jestem po kawce i paczusiach. Zjadlam juz :szok:............. trzy. Ale sa pyszne!!!!!!

paty 36 -- widzisz , same plusy:tak::-D:tak:

kropecka - kiedy ci ten czop odszedl??? To moze byc na 2 tygodnie przed porodem a moze byc i kilka godzin przed?????Ja tam na razie u mnie nic nie widze co by przypominalao czop.:no::-D:-D:-D

pozdrawiam :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ja już po obiadku :-) tak sobie siedzę i myśle czy kreska która wyszła mi na środku brzucha szybko schodzi po porodzie:confused::confused::confused:. Moja jest taka śmieszna , bardzo cieniutka bo ma ok 4 mm szerokości i bardzo krzywa, mam nadzieje że już mi tak nie zostanie na zawsze:szok::szok::szok:

Hej,

ja dalej zakatarzona i bez humoru. Krwią z nosa już zalałam pół mieszkania. Chodzę i wycieram plamy, bo zwykle z tym nosem, po wydmuchaniu, nie dobiegam do łazienki i tak cały dzień. Zjadłam pączka, ale nie czuję, co jem, więc przyjemność żadna, a tylko kalorie...:tak:

No i mnie do spakowanej torby wreszcie brakuje już tylko klapek, ale kupię je dopiero w sobotę. Wtedy też pewnie pojedziemy po fotelik samochodowy.

Nie wiem dlaczego, ale cały czas się boję, że coś jej się stanie i już chcę ją mieć. Do porodu mi się nie spieszy aż tak, ale nie chciałabym, żeby coś się wydarzyło w tym czasie oczekiwania.

Pozdrawiam ciepło, już napączkowana na dzisiaj chyba.;-)
.

ja mam podobne lęki IKA,
ale tak nie można
trzeba być dobrej myśli
przecież nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy
kobiety rodzą dzieci od czasów prehistorycznych, będzie dobrze :-):tak:
kurcze odkąd się te porody zaczęły, to coraz mniej osób na forum :)

reklama
mi skurcze przeszły i narazie cisza. no ale ja wiedziałam że to nic takiego, w poprzedniej ciąży też miałam takie "fałszywe alarmy".

rzeczywiście niewiele się dzieje na forum, po urodzeniu też pewnie jeszcze bardziej ucichnie bo będziemy miały mniej czasu na cokolwiek :-(.

Do góry