reklama
lileczka
Mamy lutowe'08
:-):-):-)witam z rana . dalej 2 w1.
U mnie dzis chlodno,sypnelo troche sniegiem , ale ladnie sloneczko swieci.
myszaa, kropecka - ale sny. Mnie tez sie snilo ze urodzilam , ale dzidzie moglam w palcach trzymac taka malutka byla:-):-)
ania 31 dlaczego babcia tylko jednego bierze? Maja ferie twoi chlopcy teraz? Moj dzis pierwszy raz do szkoly po feriach, od razu na 8 wiec trzeba bylo wstawac
anna ajra sniadanie chyba mozesz zjesc ale nie wiem na pewno.Lewatywa - pewnie zrobia chyba ze sie nie zgodzisz.To po kroplowce pewnie w srode juz nastepny dzidzius bedziew TAKIM RAZIE POWODZENIA I SZYBKIEGO PORODU ZYCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie mamy.
U mnie dzis chlodno,sypnelo troche sniegiem , ale ladnie sloneczko swieci.
myszaa, kropecka - ale sny. Mnie tez sie snilo ze urodzilam , ale dzidzie moglam w palcach trzymac taka malutka byla:-):-)
ania 31 dlaczego babcia tylko jednego bierze? Maja ferie twoi chlopcy teraz? Moj dzis pierwszy raz do szkoly po feriach, od razu na 8 wiec trzeba bylo wstawac
anna ajra sniadanie chyba mozesz zjesc ale nie wiem na pewno.Lewatywa - pewnie zrobia chyba ze sie nie zgodzisz.To po kroplowce pewnie w srode juz nastepny dzidzius bedziew TAKIM RAZIE POWODZENIA I SZYBKIEGO PORODU ZYCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie mamy.
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Dziewczyny ja sobie tłumaczę ten film o znieczuleniu tak, że oni po prostu muszą poinformowac pacjentkę o ewentualnych zagrożeniach, ale to są bardzo skrajne przypadki, które występują naprawdę bardzo rzadko: ryzyko że będzie się jeździc na wózku inwalidzkim, zwiększone prawdopodobieństwo krwotoku po porodzie, zwiększone prawdopodobieństwo o 45% użycia oksytocyny, większe prawdopodobieństwo zakończenia porodu cc, szczególnie u pierworódek, wydłużony poród i takie tam, zresztą nie myślę już o tym.
Mysza no to właśnie mały problem bo ja nie mam w ogóle pomysłu na prezent dla mojego M, a nie uśmiecha mi się latanie po sklepach w takim stanie.
Nie ma szans że wejdę w ciuchy z 6 miesiąca,mi dopiero wtedy brzuszek zaczął rosnąc!!! Ale szybko to nadrobił:-), my rodzicom powiedzieliśmy dopiero w 5 miesiącu że jestem w ciąży i nikt sie nie domyślał!!! A tak w ogóle to dużo się chudnie w ciągu pierwszych 2 dni????
Mysza no to właśnie mały problem bo ja nie mam w ogóle pomysłu na prezent dla mojego M, a nie uśmiecha mi się latanie po sklepach w takim stanie.
Nie ma szans że wejdę w ciuchy z 6 miesiąca,mi dopiero wtedy brzuszek zaczął rosnąc!!! Ale szybko to nadrobił:-), my rodzicom powiedzieliśmy dopiero w 5 miesiącu że jestem w ciąży i nikt sie nie domyślał!!! A tak w ogóle to dużo się chudnie w ciągu pierwszych 2 dni????
ja raczej w Walentynki będę miała co innego w głowie niż amory
MAGDALENA - ja zaraz po porodzie schudłam 6 kg, resztę zrzucałam przez kolejny rok i jak już zrzuciłam to zaraz zaszłam w drugą ciążę
MAGDALENA - ja zaraz po porodzie schudłam 6 kg, resztę zrzucałam przez kolejny rok i jak już zrzuciłam to zaraz zaszłam w drugą ciążę
Minesota
Fan(ka)
Zgadzam się z kropecką
Zostawiam M - kombinowanie co robić
Ja po tym śnie nie czuje się za dobrze... ale to przez ciążę :-) jakieś przeziębienie mnie łapie :-( więc już jestem po soku cytrusowym... zaraz idę się wygrzać do łóżka i pospać :-)
Pozdrawiam :-)
Zakatarzona Mysza
Zostawiam M - kombinowanie co robić
Ja po tym śnie nie czuje się za dobrze... ale to przez ciążę :-) jakieś przeziębienie mnie łapie :-( więc już jestem po soku cytrusowym... zaraz idę się wygrzać do łóżka i pospać :-)
Pozdrawiam :-)
Zakatarzona Mysza
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
wiem że moje pytanie może wydac się wam śmieszne ale nie mam zielonego pojęcia jak dobrac rozmiar osłonek na cyce do karmienia, czy powinny one byc wielkości sutka(dopasowane, obcisłe) czy odstawac od niego dużo. Bo mój M jak byliśmy na zakupach powiedział mi że ja mam duże sutki i żebym wzieła duży rozmiar a jak ja to przyłożyłam do piersi to..........normalnie P I N O K I O !!!
P
Paty36
Gość
Hej
A ja nadal 2 w1 !!!
Chociaz dziś termin porodu wg USG
ale niech tak będzie do środy, nastawiłam sie na cc i wolałbym już,żeby mała nie robiła mamusi psikusa
A ja nadal 2 w1 !!!
P
Paty36
Gość
Niestety nie wyspałam sie , bo o 4 pobudka do wc i tak już leżałam nie mogąc zasnąc.
U mnie malowanie klatki schodowej, leżę i dyryguję :-)
Też zamierzam wrócic w ciuchach ciążowych...
U mnie malowanie klatki schodowej, leżę i dyryguję :-)
Też zamierzam wrócic w ciuchach ciążowych...
reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witam!
Ja znów długo nie mogłam zasnąć:-(i nawet zastanawiałam sie, czy nie pójść do drugiego pokoju i poczytać albo na BB zajrzeć, ale pomyslałam, że o 2 w nocy to pewnie nikogo tu nie ma. A w łazience to 5 razy byłamAle w końcu zasnęłam.
Myszaaa niezły sen:-) A co do smsa też nie wysyłałam, przykre, że ktoś ma takie pomysły... Co do Walentynek to faktycznie będą pewnie inne niż zwykle, może na porodówce?Kuruj się Myszko.
Agawa trzymam kciuki za wizytę!
Anna ajra podobno teraz już można odmówić zrobienia lewatywy, ale słyszałam, że zdarza się, że pomaga przy porodzie. Jakby na cesarkę się decydowali to gin mi mówił,że 6 godzin nie można jeść, ani pić. Ale u Ciebie chyba szybko się nie zdecydują na cesarkę, a jakby co każą odczekać te 6 godzin może?
Kwiatuszek do czerwca dużo czasu, zrzucisz!
Książeczkę tak jak Kropecka pisze już od dość dawna co miesiac trzeba podbijać. Też wcześniej sie tym za bardzo nie przejmowałam, dopiero w ciąży. Jak byłam w listopadzie w szpitalu był problem przy wypisie, gdy jedna dziewczyna nie miała podbitej, ale pozwolili jej lub komuś z rodziny dowieść następnego dnia.
Miłego słonecznego (u mnie dziś słońce!) dnia Wszystkim!
Ja znów długo nie mogłam zasnąć:-(i nawet zastanawiałam sie, czy nie pójść do drugiego pokoju i poczytać albo na BB zajrzeć, ale pomyslałam, że o 2 w nocy to pewnie nikogo tu nie ma. A w łazience to 5 razy byłamAle w końcu zasnęłam.
Myszaaa niezły sen:-) A co do smsa też nie wysyłałam, przykre, że ktoś ma takie pomysły... Co do Walentynek to faktycznie będą pewnie inne niż zwykle, może na porodówce?Kuruj się Myszko.
Agawa trzymam kciuki za wizytę!
Anna ajra podobno teraz już można odmówić zrobienia lewatywy, ale słyszałam, że zdarza się, że pomaga przy porodzie. Jakby na cesarkę się decydowali to gin mi mówił,że 6 godzin nie można jeść, ani pić. Ale u Ciebie chyba szybko się nie zdecydują na cesarkę, a jakby co każą odczekać te 6 godzin może?
Kwiatuszek do czerwca dużo czasu, zrzucisz!
Książeczkę tak jak Kropecka pisze już od dość dawna co miesiac trzeba podbijać. Też wcześniej sie tym za bardzo nie przejmowałam, dopiero w ciąży. Jak byłam w listopadzie w szpitalu był problem przy wypisie, gdy jedna dziewczyna nie miała podbitej, ale pozwolili jej lub komuś z rodziny dowieść następnego dnia.
Miłego słonecznego (u mnie dziś słońce!) dnia Wszystkim!
Podziel się: