reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

wizyte mam taka ze jak pojde to wejde bez kolejki (badanie ma trwac kilka minut), czyli poczekam az Maciek z pracy wroci i pojedziemy. Przy okazji wejde do lekarza po zwolnienie.

reklama
Hej dziewczyny. Ale się rozpisałyście od soboty!!! Kiedy ja to przeczytam. Wczoraj byłam u ginekologa i na spotkaniu z położną. Mój maluszek się w ogóle nie spieszy z przyjściem na świat, nic mi się nie skraca ani nie rozwiera:-(, żadnych skurczów, nawet najmniejszego:-(. A miałam nadzieję że coś już ruszyło z miejsca.
Za to jestem bardzo zadowolona z wizyty u położnej bo zrobiła mi akupunkturę i moja opuchlizna która miałam od paru dni na kostkach i palcach zeszła:-). Martwi mnie jedna rzecz, na którą ginekolog w ogóle nie zwrócił uwagi. Moje ciśnienie 145/89 :dry:wysokie, a on nic na to nie powiedział!! Pozostałe wyniki mam dobre. Czy miała któraś z was takie wysokie ciśnienie???
Napisze więcej jak nadrobię zaległości w czytaniu bo nie jestem w temacie... Pozdrawiam i miłego dnia:-)

Cześć Dziewczyny!
Po południu jadę z M na spotkanie z położną. Ma mnie obejrzeć i jeśli jest rozwarcie choć na 3cm to może w tym tyg umówię się z nią na porodówce....oby...
Zaraz idę na intensywny spacer a potem odkurzanko no i może coś się ruszy...

Ania ajra - trzymam kciuki za rozwarcie na co najmniej 3 cm i choć sporadyczne skurcze na ktg!!! :-)
Kropecka - mam nadzieję, że jutrzejsze usg wyjdzie dużo lepiej niż poprzednio no i miejmy nadzieję, że Olek się obrócił główką w dół:-)

Magdalena27 - faktycznie masz trochę podwyższone ciśnienie ale może po prostu się zdenerwowałaś, w gabinecie u gina za każdym razem mam takie jak ty ale w domu kontroluję i zawsze jest ok a nawet za niskie. Jeśli masz ciśnieniomierz to sprawdź sobie kilka razy i jeśli będzie za wysokie to musisz skontaktować się z lekarzem. Mój mówił, że jeśli rozkurczowe będę mięć powyżej 90 to od razu mam jechać do szpitala.

Co do diety to na początku lepiej jest uważać, pamiętam jaką miałam nockę po zjedzeniu samego farszu z gołąbka....:szok:

Pozdrawiam.

Witam sie
korzystam z internetu w komorce mojego M bo niestety on siedzi na kompie. A tak poza tym to jeszcze jestem w 2packu co mnie wcale nie cieszy bo wszystko mnie przez to doluje ale coz nie spieszy mu sie na to wychodzi.
Anna_ajra jak narazie tydzien moze dzis sie doczekamy
paulineczka_ no to mnie pocieszylas.
Ok koniec tego lezenia trzeba wstawac bo jeszcze wyleguje sie w piezynce hehe zrobie tapczan i chwyce sie sprzatania bo taka cicha nadzieje mam Ze dzis lozeczko bedziemy skladac.
Przesylam gorace cmoki.

:-):-):-)dziendobry!!!!!!

Mnie calkowicie rozlozylo na 3 dni, dzis juz lepiej ale 3 dni z goraczka walczylam a oprucz tego koszmarny katar i bol gardla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Na szczescie maz wzial sobie 2 dni urlopu ,wiec nic nie musialam robic:-):-)Dzisiaj juz idzie do pracy ale przynajmniej juz nie jestem taka slaba.I na dodatek w tej goraczce jeszcze jakis nowy bol w podbrzuszu doszedl az do krzyzy i myslalm ze jeszcze w tej goraczce bede musiala rodzic ale na szczescie nic.:-)

anna ajra tzymam kciuki za ktg.:-)

pozdrawiam :-):-):-)

Witajcie!
Jutro, mam nadzieję, ostatnie podejście zakupkowe.:-) I za tą torbę może się w końcu zabiorę, jakoś mi nie wychodzi:)
Anna ajra trzymam kciuki za ktg:tak:i by coś się zaczęło dziać!:)
Kropecko i za Was trzymam!
Patrysia widze, ze już się doczekać nie możesz, a Ty kiedy jakieś ktg lub wizytę masz?
Gosia78 i Tobie powodzenia!:-)
Jej, już coraz więcej Was się niecierpliwi.:) Ja mam nadzieję jednak do tego 7go, co najmniej doczekać:) A potem też możliwe, że będę już niecierpliwie wyczekiwać:-)
Cloe fajnie Julka mówi o siostrzyczce:)
Pozdrowienia słoneczne!

Według kalkuratora ciąży BB ze strony głównej:
Przybliżony termin porodu to 23 stycznia 2008 roku. znak zodiaku: Wodnik
Dziś jest 41. tydzień 1. dzień ciąży.:szok:
Kalendarz ciąży BabyBoom: undefined (!)

reklama
Do góry