Paulineczka_
mamy lutowe '08
anna_ajra ja wlasnie zaczelam sie zastanawiac czy kupowac gondolke mam juz zamowiona w sumie (zeby byl ten sam kolorek), ale nie wiem czy jest sens ja kupywac- wiem ze jest ona doskonala jesli chodzi o wygode dzidziusia, ale jeszcze od nikogo nie slyszalam (mialam juz okazje zapytac kilku pediatrow i zaden zle sie o spacerowce nie wypowiedzial) zeby bylo z nia cos nie tak. Dzisiejszy moj pomysl powiazania krzywicy z buzzem ;-) wlasciwie nie wiem skad sie wzial.:-) Juz z nudow chyba mi siada na myslenie:-):-) Pozatym w maju albo czerwcu jedziemy na poltora miesiaca do Polski (zrobic chrzciny i powakacjowac sobie) do samolotu bede mogla wziac tylko fotelik i spacerowke (ew. gondolke) i tak mysle ze przeciez gondolki bym nie wziela, bo za goraco bedzie...zostawie ja tutaj (nadal bedzie cieplo), a gdy juz mi sie przyda okaze sie ze jest za mala. No ale skoro juz ja zamowilam to jeszcze sie zastanowie.
Co do agencji i naprawiacza Otóż tutaj mieszkania sa w pelni wyposazone (95%) i jesli mi sie cos zepsuje to przeciez nie bede obciazac siebie kosztami zakupu nowej rzeczy, w moim przypadku pralki. Agencja najpierw próbuje naprawic zaistniala szkode, a pozniej jesli to nie pomoze kupuje nowa rzecz. Tylko irytuje mnie juz to ich niespieszenie sie nigdzie- jest juz wieczor a nikt do mnie nie dzwonil!!
Aha a ubranka oczywiscie prasowac bede, tylko nie wiem jak z praniem.
Pozdrawiam przyszle mamcie :-) i zycze kolorowych snow
patrysia moze Tobie to pomoze, wiec powiem Ci ze rowniez mam problem z bolem bioder i kregoslupa,,,,jednak ja pocieszam sie tym,ze jeszcze tylko 36 dni zostalo :-):-) Blizej niz dalej w kazdymbadzrazie.
Co do agencji i naprawiacza Otóż tutaj mieszkania sa w pelni wyposazone (95%) i jesli mi sie cos zepsuje to przeciez nie bede obciazac siebie kosztami zakupu nowej rzeczy, w moim przypadku pralki. Agencja najpierw próbuje naprawic zaistniala szkode, a pozniej jesli to nie pomoze kupuje nowa rzecz. Tylko irytuje mnie juz to ich niespieszenie sie nigdzie- jest juz wieczor a nikt do mnie nie dzwonil!!
Aha a ubranka oczywiscie prasowac bede, tylko nie wiem jak z praniem.
Pozdrawiam przyszle mamcie :-) i zycze kolorowych snow
patrysia moze Tobie to pomoze, wiec powiem Ci ze rowniez mam problem z bolem bioder i kregoslupa,,,,jednak ja pocieszam sie tym,ze jeszcze tylko 36 dni zostalo :-):-) Blizej niz dalej w kazdymbadzrazie.