reklama
Minesota
Fan(ka)
Rekinasia - zanim my doszliśmy do imienia Mikołaj - to było ciekawie
Poczynając od Szymona poprzez Konrada Ale polecam sobie popatrzeć na imionka
Poczynając od Szymona poprzez Konrada Ale polecam sobie popatrzeć na imionka
L
ladna.ex.panna
Gość
Paulineczka ubranka koniecznie muszą byc wyprane w proszu dla dzieci z podwojnym płukaniem, dopiero potem prasowanie i układanie
co do takiego typu wozka to ci nie pomoge, wiem ze im bardziej plasko tym dla maluszka lepiej, a krzywica zwykle jest skutkiem niedoboru witaminy D
co do takiego typu wozka to ci nie pomoge, wiem ze im bardziej plasko tym dla maluszka lepiej, a krzywica zwykle jest skutkiem niedoboru witaminy D
Paulineczka_
mamy lutowe '08
ladna_ex_panna przerazilas mnie ta dziewczyna po cesarce!! Az mi ciarki przeszly :-( ja chyba jednak bym sie bala w jej strone patrzec :--(
Paulineczka_
mamy lutowe '08
ladna_ex_panna no wlasnie ona caly czas podawala wit D3 w kropelkach, i nawet mi juz przywiozla z polski (bo tu nie wiedza o czym ja mowie, zreszta nigdzie jej nie kupie tutaj ) i wlasnie podczas tej ostatniej wizyty w polsce lekarz kazal jej zmniejszyc dawke ( dawala 3 kropelki- teraz kazal 1 ) i tak sobie teraz mysle ze moze nie wozek, a to jest przyczyna
Ahhh tylko sie teraz ze mnie nie smiejcie, ze lacze krzywice z wozkiem :-) Ja chyba juz panikuje poprostu, a z dziecmi naprawde nie mialam za wiele wspolnego
Ahhh tylko sie teraz ze mnie nie smiejcie, ze lacze krzywice z wozkiem :-) Ja chyba juz panikuje poprostu, a z dziecmi naprawde nie mialam za wiele wspolnego
Paulineczka ale właśnie to imię rozważałam!!!! gdyby nie to, że mam siostrzeńca o tym imieniu i po prostu nie wypada, żeby drugi Żyraf był w rodzinie
ale żeby się utrzymać w rodzinnej tradycji zwierzęcej, patrzę na Myszon, potem Toro (z hiszpańskiego byczek) i Lew, ale to ostatnie jakieś takie zbyt pospolite aż 2 dzieci z tym imieniem?? ;-)
ale żeby się utrzymać w rodzinnej tradycji zwierzęcej, patrzę na Myszon, potem Toro (z hiszpańskiego byczek) i Lew, ale to ostatnie jakieś takie zbyt pospolite aż 2 dzieci z tym imieniem?? ;-)
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Rekinasia ja sie tylko zastanawiam czy ta lista to żart czy odzwierciedlenie rzeczywistosci :-):-)
Kropecka a ja właśnie piorę nowe ciuszki, bo myśle sobie 'cholera, kto wie, przez co one przeszły' - nie jeden raz widzialam w sklepie, jak spadły z wieszaczków albo pólek i sie poniewierały po podlodze, wątpię, żeby obsługa pod koniec dnia robiła przepierkę na drugi dzień z powrotem lądują na wieszakach, lekko strzepnięte dlatego wszystkie piorę, ale prasuje tylko te, co dostałam używane. Na ile stopni pierzecie ciuszki? Na niektórych jest napisane, żeby prać tylko na 40!
właśnie podjadam cieciorkę z miseczki, ciekawa jestem czy ma magnez? bo mi wczoraj zaczęła drgać powieka, brrrr... :-(
właśnie podjadam cieciorkę z miseczki, ciekawa jestem czy ma magnez? bo mi wczoraj zaczęła drgać powieka, brrrr... :-(
reklama
ja generalnie wszystkie prałam a jedyne nowe ciuszki ktore kupilam to byla bielizna z Tesco ktora byla zapakowana po kilka sztuk w torebkach. Po praniu to wszystko robi sie już takie "zużyte" :/ Natomiast przeprałam i wyprasowałam wszystkie ciuchy po Wiktorze.
Podziel się: