Wiatam przyszle mamusie :-)Wlasnie wrocilam z zakupow (kupilam kolejne ciuszki, a co!
) i strasznie zmoklam, bo zlapala mnie ta paskudna irlandzka pogoda :-( Lozeczka moj M jednak wczoraj nie zlozyl, ale zato komode tak, wiec zaraz sie zabieram za prasowanie i ukladanie ciuszkow ( czy wy pierzecie najpierw nowe ubranka, bo slyszlaam ze niektorzy tak robia i sama juz nie wiem ).
kwiatuszek_pregnet- co do wozka, ja kupilam taki jaki mi sie podobal i jest w miare funkcjonalny, a wg mnie quinny buzz taki jest:-) i do tego ma piekny niebiesciutki kolor
Co do ceny to faktycznie jest wydatek, z tym ze u mnie to jest troche inaczej kosztowal 500 euro (sam wozek), ale ja traktuje euro tak jak zlotowki, czyli to tak jakbym dala za niego 500 zł, wiec nie bylo tak zle. Co do pomocy, jak juz wspomnialam ja mialam na rekach 2razy polroczne dziecko i na tym moje doswiadczenie z dziecmi sie konczy
Bylam przerazona, ale sciaglam moja mame do mnie (z włoch
) wiec juz sie tego tak nie obawiam :-)
Anna_ajra co do rozstepow :-( ostatnio pojawiaja mi sie coraz nowsze i juz mam ich strasznie duzo
Nie pomogla nawet moja kuracja nakladania 2 kremow (ziajka jakis specjalny dla kobiet w ciazy i jakis niemiecki) i zarazem na marne poszlo moje spedzanie godziny czasu po kazdej kapieli z lazience :-( Kremy te pomagaja mi w tej chwile o tyle, ze rozstepy w momencie robia sie jasne, ale jednak sa!!:-
szok:
Kropecka gratuluje, trzymaj tak dalej
Mysza co do wagi to...ja przytylam juz 25 kilo!!!!!!!!!!!!!
Ika_s ja mam takie klocia ( cos jakby kolka) jak sobie laze gdzies i nie wiem co to jest
ale napewno nie skurcze :-)
Agawa_1 watek znakomity
napewno sie przyda kazdej z nas
Ladna_ex_panna no ja tez sie dzis naczekalam, z tym ze ja dzis po moje ostatnie zwolnienie :-)
, bo od niedzieli ide juz sobie na macierzynski
:-)
Co do spania dzidzi w lozeczku to moj M jest temu calkowicie przeciwny, duzo role odgrywa tez w tej jego zawzietosci moj sposob spania...mianowicie teraz to jakos nie bardzo sie rzucam z racji mojej wagi, ale wczesniej potrafilam sie tak wierzgac, ze budzilam sie w odwrotnym kierunki do ktorego sie kladlam (w nogach hihi) itp.
A jeszcze mam wazne pytanie!!! Wlasnie rozmawialam z moja kolezanka (mama 8 m-cznej dziewczynki ) strasznie zreszta zestresowana, bo od kilku dni malej poci sie glowka!!:-( Ona sama mowi ze to moze byc poczatek krzywicy :-( Troche mnie przestraszyla tym! Powiedzcie mi czy moglo to sie wziac z tego , iz....ona posiada taki sam wozek jak ja czyli buzza , z tym ze mala od urodzenia wozila spacerowce (bez gondloki)> Bo chociaz na stronie producenta jest napisane i wszyscy mowia ze wozek (bez gondloki) jest przystosowany dla dzidzi od urodzenia to teraz naszly mnie watpliwosci
Bo jednak nie jest ta spacerowka calkowicie prosta . Co wy o tym mysliscie??