no więc z kolokwium dostałam 5 jestem zdziwiona bo nie miałam czasu i weny do nauki. pisałam jeszcze zaliczenie z angielskiego ale jeszcze oceny nie mam. w sumie to mi zależy tylko aby pozaliczać no ale bardzo mnie dzisiaj to wszystko podbudowało.
reklama
P
Paty36
Gość
Kropecka gratuluję!:-):-):-):-)
37 tc i dwa dni czyli 38 tydzień?Jak to właściwie jest?
37 tc i dwa dni czyli 38 tydzień?Jak to właściwie jest?
No kropecka gratulacje !!!!!
Patyskończyłaś 37 tydzień więc jestes w 38 w trakcie trwania ale niektórzy lekarze przyjmują tylko te tygodnie które są ukończone więc mówią że 37. Nie wiem od czego to zależy. Wiem że np w szpitalu inaczej obliczają termin niz np. mój gin. Różnica to 3 dni. a czasami to baaardzo dużo.
Patyskończyłaś 37 tydzień więc jestes w 38 w trakcie trwania ale niektórzy lekarze przyjmują tylko te tygodnie które są ukończone więc mówią że 37. Nie wiem od czego to zależy. Wiem że np w szpitalu inaczej obliczają termin niz np. mój gin. Różnica to 3 dni. a czasami to baaardzo dużo.
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Kropecka moje gratulacje :-)
Ja wrocilam niedawno z zakupow :-) Jestem przeszczesliwa...juz wszystko mamy :-)Wozek (niebieski jednak) lozeczko (drewniane) przebierak, pieluszki, ubranka itd.itp. jeden dzien i z glowy !!:-) Juz nie bede miala stresa ze sie zacznie a ja nic nie mam Moj M wlasnie skreca komode groszka, u nas dopiero 9 wiec moze jeszcze lozeczko skreci. :-) caly korytarz mam zawalony (doslownie) i zastanawiam sie czy mi te wszystkie rzeczy potrzebne hihi okaze sie w praniu :-)
Ja wrocilam niedawno z zakupow :-) Jestem przeszczesliwa...juz wszystko mamy :-)Wozek (niebieski jednak) lozeczko (drewniane) przebierak, pieluszki, ubranka itd.itp. jeden dzien i z glowy !!:-) Juz nie bede miala stresa ze sie zacznie a ja nic nie mam Moj M wlasnie skreca komode groszka, u nas dopiero 9 wiec moze jeszcze lozeczko skreci. :-) caly korytarz mam zawalony (doslownie) i zastanawiam sie czy mi te wszystkie rzeczy potrzebne hihi okaze sie w praniu :-)
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Kropecka gratuluję 5
Agawa pomysł z nowym wątkiem fajny Chętnie sie dokształcę
No ciekawe jak to po porodzie z tymi emocjami będzie, ja to miewałam niezłe napięcie przedmiesiączkowe i miałam siebie dosyć często, a to pewnie może byc wielokrotność tego (choć pewnie nie da się tego porównać).
Myszaaa fajnie, że taki dobry nastrój, a ile uśmiechów rozesłałaś
Paulineczka super, ze wszystko macie, my jeszcze kilka rzeczy musiamy zakupić, ale tez już nieługo mam nadzieję.
Tak sobie myslę, ze dawno Łowiczanka się nie pojawiała.
Pozdrawiam Wszystkie Lutówki!
Agawa pomysł z nowym wątkiem fajny Chętnie sie dokształcę
No ciekawe jak to po porodzie z tymi emocjami będzie, ja to miewałam niezłe napięcie przedmiesiączkowe i miałam siebie dosyć często, a to pewnie może byc wielokrotność tego (choć pewnie nie da się tego porównać).
Paulineczka super, ze wszystko macie, my jeszcze kilka rzeczy musiamy zakupić, ale tez już nieługo mam nadzieję.
Tak sobie myslę, ze dawno Łowiczanka się nie pojawiała.
Pozdrawiam Wszystkie Lutówki!
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Witam wszystkich o poranku :-) Dzisiejszej nocy wstawałam siusiu 4 razy i zgadnijcie, jaką czynność wyknałam jako pierwszą po przebudzeniu???- oczywiście poszłam siusiu
GOSIA 78- witam serdecznie, rzeczywiscie to niedaleko Szczecina, mam nawet rodzinę w Mirosławcu :-)
AGAWA 1-
PAULINECZKA
GOSIA 78- witam serdecznie, rzeczywiscie to niedaleko Szczecina, mam nawet rodzinę w Mirosławcu :-)
AGAWA 1-
- pomysł nowego wątku jest trafiony w dziesiątkę, niezbędny zwłaszcza dla pierwiastek, które nie mają praktyki w tym temacie. Właśnie wczoraj wpisywałam w google hasło: "dieta matki karmiącej" i nie znalazłam przejrzystych informacji.
- osobiście uważam, że pielchy jednorazowe są już tak dopracowane, że nie powinny sprawiać kłopotów skórze bobaska, poza tym pranie i gotowanie tetrowych "gówienek", to chyba już nie ta epoka- jedynie ekologia przemawia za tym
PAULINECZKA
- też mam kłopot z pozycją do spania i to nie byle jaki, boję się pozycji "na wznak" a jest dla mnie the best jeśli chodzi o wygodę, przynosi ulgę bólowi plecków i czasami na chwilkę sobie na nią pozwalam, a w nocy turlam się jak walec z prawgo boku na lewy, w odstępach co 15 minut i podziwiam mojego męża, ze to znosi i udaje mu się nie budzić
- zakupy bobaskowe są suuuuper, zrobiłam je przed swiętami, a potem jeszcze z mamą troche dokupiłyśmy, teraz łóżczeko wanienka itp. czekają na dzidzię, a w kocyk są zwinięte ciuszku na wyjscie ze szpitala, któe mężulek przywiezie po rozwiązaniu, chętnie bym jeszcze nakupowała gadzetów, ale się pohamowuję, bo właściwie na początek wystarczy. Nie mamy tylko wózka- mam dylemat, czy jest sens wydawać 2000 zł na wózek???? Mam upatrzony piękny chicco,a le neiw iem, czy sobiena niego pozwolimy. Wiem, że na allegro są dobre wózki, wypasione w rózne dodatki i bardzo tanie (około 500 zł), dlatego, żewyprodukowane w Polsce.
Minesota
Fan(ka)
Co do wózka - to raczej zastanów sie gdzie nim będziesz jeździć - jeśli mieszkasz w domku - to odpada Ci wnoszenie po schodach wózka - ale jesli w bloku bez windy - i mieszkasz powyżej parteru - to sobie wyobraź codzienne wnoszenie:-(
Wydaje mi sie że Polskie wózki nie są złe - ja mam wózek firmy Aro
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy
Ale nie wnosiłam go jeszcze na drugie piętro:-( dostałam go ponieważ ma gondolkę :-)
Wydaje mi sie że Polskie wózki nie są złe - ja mam wózek firmy Aro
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy
Ale nie wnosiłam go jeszcze na drugie piętro:-( dostałam go ponieważ ma gondolkę :-)
reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej - po takim smutnym nastroju trzeba się podbudować:-)
Podziel się: