reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziewczyny co do tej małej czcionki to mam tak w laptopie i nic nie widać,ale jak wejdę na kompa mojego M to jest ok.O co chodzi, może ktos mi pomóc.?Myszsza?

reklama
Ika_s, nie tylko po cc mąż może dostać zwolnienie na opiekę nad żoną. Po zwykłym porodzie też i ja zamierzam z takiego zwolnienia skorzystać. Nie chcę żeby marnował urlop, bo przecież to wcale nie jest wypoczynek. O zwolnieniu przed porodem nie słyszałam :)

a kto mówi o organizowaniu baby shower dla ciuszkow:szok: broń boże:baffled:
po prostu poklachałoby sie o tym i o wym :tak:
w koło wciąż tylo te same osoby,to nudne bleeee
a tak obiecywałam koleżankom z pracy imprezke w styczniu, że poważnie sie nad tym zastanawiam:confused:

ladna.ex.panna - organizuj :-D przynajmniej oderwiesz sie od ciąży - i na chwilę odpoczniesz:-) ale jeśli nazwiesz to babyshower - to się koleżanki pewnie z ciuszkami dla malucha zjawią:-)

Cześc dziewczyny. Ja chyba powinnam byc niedźwiedziem i spac całą zime :-). Tak długo śpię i dalej chce mi się spac.:confused:

Zaczęłam wczoraj czytac książkę (Dziecko zdrowie i rozwój od poczęcia do 5 roku życia), oprócz tego przeglądałam trochę gazetek i zastanawiam się po tym czy karmienie piersią ta naprawdę nie taka prosta sprawa jak piszą??? I te wszystkie problemy z piersiami przy nieprawidłowym karmieniu. Auuuu aż boli na samą myśl;-)

Długo macie zamiar karmic piersią wasze maleństwa:-)

reklama
ja max pół roku, ale znając życie to nie dotrwam do tego czasu. mi osobiście karmienie piersią przysparzało więcej problemów niż wygody, ale tym razem już nie będę za wszelką cenę starać sie karmić

Do góry