reklama
Co do oleju rycynowego to ja po wypiciu go mialam potworne skurcze i rozwolnienie i to wszystko nie urodziłam, tylko tyłek mnie potem bolał przez tydzień do tej pory nie wiem czy Wiktorowi tym nie zaszkodziłam
ja też uważam że to swędzenie to od suchej skóry i rozciągania się.
ja też uważam że to swędzenie to od suchej skóry i rozciągania się.
No co ty oznaczałoby to ze jakiekolwiek skórcze szkodza a to przecie nie prawda. A rozwolnienie to baaardzo czesta rzecz przed porodem - organizm się sam oczyszcza. Mi o oleju, bieganiu na czworaka, sexie mówił sam gin więc nie wierze by to zaszkodziło
Gosia 78
Mamy lutowe'08
Hej Dziewczyny!
A ja dziś trochę wkurzona... Odebrałam wyniki krwi i moczu - morfologia ok natomiast w moczu liczne bakterie i liczne białe krwinki. Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi iść do lekarza rodzinnego żeby ten przepisał mi antybiotyk. Całą ciążę obyło się bez silnych lekarstw a teraz mam brać jakieś cholerstwo??!!! Mam nadzieję, że może mój lekarz będzie miał inny pomysł ale tego dowiem się najwcześniej w czwartek:-(.
Agawa - wielkie dzięki za podpis "Mamy lutowe"!
Pozdrawiam.
A ja dziś trochę wkurzona... Odebrałam wyniki krwi i moczu - morfologia ok natomiast w moczu liczne bakterie i liczne białe krwinki. Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi iść do lekarza rodzinnego żeby ten przepisał mi antybiotyk. Całą ciążę obyło się bez silnych lekarstw a teraz mam brać jakieś cholerstwo??!!! Mam nadzieję, że może mój lekarz będzie miał inny pomysł ale tego dowiem się najwcześniej w czwartek:-(.
Agawa - wielkie dzięki za podpis "Mamy lutowe"!
Pozdrawiam.
Minesota
Fan(ka)
Dziewczyny - mój M właśnie składa łóżeczko bo je dziś przywieźli i on już chce je zobaczyć
Myślałam że to tylko my tak mamy że chcemy zobaczyć wszystko na już
Myślałam że to tylko my tak mamy że chcemy zobaczyć wszystko na już
Minesota
Fan(ka)
Gosia 78 - ja bakterie raz miałam z własnej głupoty :-) ale gin stwierdziła że póki nie swędzi to sie nie przejmować:-)
Badanie moczu
Fajna stronka o badaniach:-)
Badanie moczu
Fajna stronka o badaniach:-)
Witam się z rana. Nie lubię środy bo Maciek po pracy ma dodatkowo 4 godziny angielskiego i wraca ok. 21
Wczoraj wieczorem młody tak mi się rozpychał w brzuchu że aż mi przeszkadzał. Brzuch mi latał na wszystkie strony a miałam się uczyć do egzaminów
Wczoraj wieczorem młody tak mi się rozpychał w brzuchu że aż mi przeszkadzał. Brzuch mi latał na wszystkie strony a miałam się uczyć do egzaminów
Minesota
Fan(ka)
Hej
U mnie to samo - Kropecka - jak mały zaczął szaleć koło 5 w nocy - tak przestał koło 7 :-( nie wiem co mu się stało ale przeciągał się w prawo w lewo:-)
U mnie to samo - Kropecka - jak mały zaczął szaleć koło 5 w nocy - tak przestał koło 7 :-( nie wiem co mu się stało ale przeciągał się w prawo w lewo:-)
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim:-).
Ale sobie pospałam!!! 10 godzin, aż lekka przesada;-).
Zastanawiam się co ja będę dzisiaj robic, u mnie okropna pogoda- deszcz nie pada tylko leje!!! Spacerek odpada!!!
Ma ktoś coś do zrobienia to chętnie pomogę bo mnie dzisiaj energia rozpiera:-).
Co u was dzisiaj na obiadek??? Bo nie mam żadnego pomysłu, może bym odgapiła coś od was;-);-);-):-).
Ale sobie pospałam!!! 10 godzin, aż lekka przesada;-).
Zastanawiam się co ja będę dzisiaj robic, u mnie okropna pogoda- deszcz nie pada tylko leje!!! Spacerek odpada!!!
Ma ktoś coś do zrobienia to chętnie pomogę bo mnie dzisiaj energia rozpiera:-).
Co u was dzisiaj na obiadek??? Bo nie mam żadnego pomysłu, może bym odgapiła coś od was;-);-);-):-).
reklama
Podziel się: