reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ja uważam że to co nas swędzi to po prostu nadmiernie wysuszona skóra która się bardzo często babom w ciąży pojawia!!!:tak:

reklama
Co do oleju rycynowego to ja po wypiciu go mialam potworne skurcze i rozwolnienie i to wszystko :( nie urodziłam, tylko tyłek mnie potem bolał przez tydzień :( do tej pory nie wiem czy Wiktorowi tym nie zaszkodziłam :(

ja też uważam że to swędzenie to od suchej skóry i rozciągania się.

No co ty oznaczałoby to ze jakiekolwiek skórcze szkodza a to przecie nie prawda. A rozwolnienie to baaardzo czesta rzecz przed porodem - organizm się sam oczyszcza. Mi o oleju, bieganiu na czworaka, sexie mówił sam gin więc nie wierze by to zaszkodziło

Hej Dziewczyny!

A ja dziś trochę wkurzona...:wściekła/y: Odebrałam wyniki krwi i moczu - morfologia ok natomiast w moczu liczne bakterie i liczne białe krwinki:no:. Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi iść do lekarza rodzinnego żeby ten przepisał mi antybiotyk. Całą ciążę obyło się bez silnych lekarstw a teraz mam brać jakieś cholerstwo??!!! Mam nadzieję, że może mój lekarz będzie miał inny pomysł ale tego dowiem się najwcześniej w czwartek:-(.

Agawa - wielkie dzięki za podpis "Mamy lutowe"!:-D

Pozdrawiam.

Dziewczyny - mój M właśnie składa łóżeczko bo je dziś przywieźli i on już chce je zobaczyć:-D

Myślałam że to tylko my tak mamy że chcemy zobaczyć wszystko na już :-D

Witam się z rana. Nie lubię środy bo Maciek po pracy ma dodatkowo 4 godziny angielskiego i wraca ok. 21 :(

Wczoraj wieczorem młody tak mi się rozpychał w brzuchu że aż mi przeszkadzał. Brzuch mi latał na wszystkie strony a miałam się uczyć do egzaminów :)

Hej
U mnie to samo - Kropecka - jak mały zaczął szaleć koło 5 w nocy - tak przestał koło 7 :-( nie wiem co mu się stało ale przeciągał się w prawo w lewo:-)

Dzień dobry wszystkim:-).
Ale sobie pospałam!!! 10 godzin, aż lekka przesada;-).
Zastanawiam się co ja będę dzisiaj robic, u mnie okropna pogoda- deszcz nie pada tylko leje!!! Spacerek odpada!!!
Ma ktoś coś do zrobienia to chętnie pomogę bo mnie dzisiaj energia rozpiera:-).
Co u was dzisiaj na obiadek??? Bo nie mam żadnego pomysłu, może bym odgapiła coś od was;-);-);-):-).

reklama
Witam
U mnie piękna pogoda świeci słoneczko:-)
W nocy troszkę gorzej bo bóle brzucha i kregosłupa ale jakoś jeszcze sie kulam

Ja mam dzis pomidoróweczkę na obiad :-D

Nudze sie strasznie i poszłabym spać

Do góry