reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam
Dzis juz lepiej przeszły bóle ale i tak staram sie nie chodzic tyle
Z m rozmawiamy słuzbowo u nas kłótni nie ma to zawsze ja powiem co mi sie nie podoba w jego zachowaniu najgorzej denerwuje mnie z chodzeniem do swoich rodziców i przesiaduje tam czasami całymi dniami jak jest w domu zamiast ten czas poswiecic dla mnie i chlopaków. Dzis tez jest w domu ale wziął sie za robote moze w koncu rostawi mi łóżeczko dla małego
Jutro mam wizyte u giny. A dzis mi sie sniło moje malenstwo podobne do braci ale ze dziewczynka chyba za mocno pragnełam aby to była córka i ciagle mi sie sni
Dzieki kochane za wszystkie słowa czasami mam potrzebe wygadania sie
Ze spaniem tez problemy w sobote nie spałam od 1 do 4.30 rano nieprzytomna ale odbiłam sobie po południu i dzis to samo
Jutro odwiedze tate swojego
pozdrawiam

reklama
Paty nawet tak nie żartuj :baffled: objawy porodu hehe dobre
u mnie na szczescie objawy bólu krzyza ustapiły, okazało sie ze kilka dni odpoczynku po światecznym szaleństwie było zbawienne:-D
ika, cloe no ja ze swoimi kg moge sobie z wami ręke podać:tak:
pocieszam sie ze cloe straciła po pierwszej ciązy wszystko:tak:
dzisiaj zaczynam szkołe rodzenia, ale oczywiscie maż bedzie nieobecny:-( szkoda, ale wazny dzień w jego karierze dzisiaj wiec mu wybacze :-D
w weekend zakupilismy fotel rozkładany, ostatecznie z ikea, na szczescie ze jest ze zdejmowanym pokryciem, bo piesek załatwił nam je juz na wejsciu wskakując brudnymi łapami:sorry2:
szkoda, ze pokoik nie jest wiekszy, bo mebelki ładniej by sie prezentowały, ale co tam, wazne ze w ogóle jest;-)

ja zaczelam sprzatac i mi troche slabo ale objawow porodu nie mam :)

Ania31, to dobrze ze bol ustapil. Mi sie snilo dzisiaj ze urodzilam chlopca, mial ponad 4 kg i burze czarnych wlosow, ale byl chory niestety :/

Ja przytyłam narazie 12 kg i w sumie OK, myslalam ze bedzie wiecej a z Wiktorem bylo podobnie.

NO cześć Wam

Ja na szczęście objawów też nie mam. Raczej nieregularne skurcze wieczorkiem i tyle - na szczęście. Dziś ide do gina więc będę wiedziała więcej. I ciekawe ile moja waga na jego wadze wyniesie :-). Całuje i życzę miłego dnia

Witajcie!
Ja też nie mogłam dziś spać:no:, a do łazienki to już ciągle biegam.
Myszaaa fajnie, ze pierwsze zakupki masz za sobą. Bo tak w sumie to sporo tego jest, nie? My w sobotę pewnie będziemy mieć trzecie podejście:)
Patrysia a ja już około +10, wcześniej mało, a ostatnie tygodnie jakieś takie przyspieszenie nastąpiło:-D, więc jeszcze pewnie przybędzie, zobaczymy jak to gubienie będzie po porodzie szło:)
Ika_s Twoja córeczka jest pewnie po prostu spokojniejsza, różnie jest z tymi dzieciaczkami, ale jak usg ma Cię uspokoić to pewnie, że zrób wcześniej! Ja też sie swojego nie mogę doczekać, za 8 dni dopiero!
Cloe i jak pakowanie?
Anna ajra właśnie dziwne z tymi objawami żołądkowymi, mi też sie ostatnio zdarzył pawik przy myciu zębów, jak raz w pierwszym trymestrze:confused:. no i przyjaciólka zgaga praktycznie codziennie, ale to normalne i na szczęscie pomaga jabłuszko:)
Ania31 cieszę się, że lepiej się czujesz. Napisz jak wizyta u lekarza i jak tata.
Kropecka te sny!:no:Ja też miałam wczoraj zły, strachy wychodzą...
Agawa czekamy na relacje z wizyty u ginka:)
Miłego dnia!

hej
Ja po badaniu glukozy - smaczne było:-D zadziwiłam pielęgniarkę:-D że nie dość że mi smakowało - to jeszcze żadnych przebojów:-)
Stwierdziła że ja to chyba same landrynki jadam:-D

W czwartek na wizycie dowiem się ile przytyłam...

Brak objawów - oprócz nieregularnych skurczy:-)

Pozdrawiam :-)

Hej.;-)
Ania 31 trzymaj sie i chłopu nie dawaj a co Ja kiedyś wszystko trzymałam w sobie żeby kłótni nie było Teraz wale prosto z mostu Nie zawsze sie poprawia ale przynajmniej wie co mnie wkurza . Napisz jak tam tata:tak:
Ładna ex panna bo zapewne ja i Paty pierwsze takowe objawy miec będziemy . a Paty do dwóch tygodni może urodzić.:blink:
Ja jeszcze za torbe się nie wzięłam:zawstydzona/y:Straszne. Co ze mną się dzieje?:dry:Z jednej strony chcałabym jak najszybciej urodzić ale skoro zwykłe pakowanie torby tyle mi czasu zajmuje to lepiej żeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku.:sorry2:

cloe moze i tak, ale ja wg osm mam 34 tydz., ale wg usg i daty poczecia to 36 tydz.:tak: i tak tez sie czuje ;-)
w kazdym razie szykuje sie na rozwiązanie najpóźniej w pierwszym pełnym tygodniu lutego:-)

reklama
czesc dziewczyny ja juz niemoge sie doczekac porodu mam wszystko przygotowane tylko synus jeszcze niema ochoty przyjsc na swiat pozdrawiam wszystkie serdecznie w ten sniezny dzien

Do góry