reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Hej!
Witam w ten ostatni wieczór tego roku. Właśnie skończyłam kroić sałatkę zaraz ster w kuchni przejmuje mąż - będzie robił tartę na wieczór:-). Mniam, mniam.... kaloryczne ale pyszne raz na jakiś czas można sobie pozwolić:sorry2:

Cloe - gdzie te Twoje kg, na zdjęciu widać tylko śliczny, okrągły brzuszek?
Ania 31 - trzymam kciuki za Twojego tatę!
Ika - śliczny koszyczek!

Dziewczyny tym, które wybierają się na sylwestra, życzę udanej zabawy natomiast wszystkim życzę szczęśliwych rozwiązań oraz samych radosnych i spokojnych dni w Nowym Roku!

Na Nowy Rok Życzymy Wam Pomyślności, Potegi Miłości, Samych Spokojnych, Pogodnych Dni, NIech Was Nadmiar Kasy Męczy A Fiskus NIe Dręczy :-)
SAmychh MIłych chwil

:-):-):-)Nowy Rok cyfre zmienia, wszyscy wszystkim sla zyczenia. Przy tej pieknej sposobnosci i my zyczymy Wam radosci, aby wszystkim sie darzylo, z roku na rok lepiej bylo !!!! zdrowka dla was i maluszkow!!!! pozdrawiamy....:-);-):-);-):rofl2:

Hej dziewczyny:-)
Jak tam po Sylwestrze? U mnie było całkiem sympatycznie choć nie przeczę że bałam sie czy szwagier nie będzie za bardzo grał mi na nerwach .:baffled: Dzięki Bogu było ok. :tak:
Za rok jednak trzeba pokombinowac by gdzieś wyjść .Siedzenie w domu niw działa na mnie zbyt korzystnie
Oj muszę kończyć Julka mnie potrzebuje n razie pa

ja rowniez witam sie po sylwku :-)
na szczescie jestem w 2-packu :-D ja tez bawilam sie znakomicie tak sie wytanczylam ze hej :sorry2: ale gdy tylko poczulam ze juz dosc wrzucilam na luz i spokojnie poszlam siedziec i oczywiscie obzerac sie salatkami :-D tak sie najadlam ze potem bylo mi ciezko :tak: oczywiscie piccolo bylo bardzo smaczne - pilam z 4-letnim synkiem od znajomej hihi :-p:cool2:
ja powolutku zmiatam bo po tej imprezce caly czas bym spala a juz czuje ze mnie maci ;-) aha jak bede miala zdjecia to Wam przesle.
witam Was w 2008 roku :-D

Witam i ja po Sylwestrze. Piłam szampana z synkiem, mężem i moimi rodzicami a tak ku ścisłości to z drugim synkiem też. Około 1 poszłam spać i tak mi mało tego snu. Muszę nadrabiać do przodu tzn na zapas bok kto wie kto wie. Anna ajra idzie pierwsza a potem??????

Całuski w Nowym Roku :-)

Hej
Witam po sylwku:-) Przesiedzieliśmy w domku :-) ale było super :-) melduje że w tym roku nie przespałam :-D

Mały szaleje :-D więc nie mam powodów do zmartwień:-) oprócze tego że za dużo nie chodzę:-( co mnie wkurza:-(

Póki co pojawiły się w 2 packu
Agawa,Cloe,Patrysia,Mysza :-D

Jutro kolejna lista:-D zamknięcie listy o 20 :-D
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-D
I ja się witam po sylwestrze.
Nie ukrywam, iż odczuwam pewną ulgę ... Michaś urodzi się w 2008!:-) Och ja dobrze! Tak się martwiłam...:sorry2:
Mąż wyciągnął już torbę, także zaraz pójdę się pakować, w końcu już styczeń...:unsure:

Z imprezy sylwestrowej wróciliśmy o 2:30 także spoko.:wink: Jedynie dzisiaj muszę "odchorować".
W piątek mamy wizytę, liczę zatem na konkrety związane z porodem.:baffled::nerd:

reklama
Witam w Nowym Roku!
Sylwester sympatyczny i spokojny. Za to nad ranem obudziłam się w strachu,że mi odeszły wody:surprised:i w półśnie panika, że trzeba do szpitala, a to 5 rano w Nowy Rok. Za chwilę oprzytomniałam i swierdziłam, że nic nie odeszło!:-DTo chyba lęki przedporodowe i przedwczesnoporodowe wychodzą:dry:. Ale potem już dobry był dzień:)
Anna Ajra udało się pakowanie?
Myszaaa już niedługo pochodzimy sobie , też mi tego brakuje, w ogóle ruchu...
Patrysia zazdroszczę Ci wytańczenia. :biggrin2:A gin Ci zezwolił?! Chociaż u Ciebie to już zaraz 36 tydzień, to już bezpieczniej nawet jakby co:)
Dobrej nocki!

Do góry