reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witajcie
kropecka - jak fajnie - ja mieszkam na śląsku :-D gdzie dokladnie sie wybieracie :confused: milej podrozy :-)
lowiczanka78 - fajna choineczka:tak:
anna_ajra - mnie to tylko ( i jak narazie ) spuchly paluszki u rak ale nie tak bardzo :-)
wiecie co mnie to sie juz kompletnie nic nie chce :dry: wlasnie wrocilam z centrum handlowego Plaza ale tam nic ciekawego ehhh.

reklama
Hej.
Ładna expanna choinka super:tak: pasuje wam do wnętrza ( a przynajmniej tak wnioskuje po fragmencie wypoczynku jaki było widac na jednym zdjęciu;-))Mnie też pobolewaja biodra ale nie stosuję żadnych maści. Zmieniam pozycję spania a w dzień staram się choć troche poruszać a Sylewster zapowiada się u was całkiem całkiem:tak:
Anna ajra miłego spotkania:tak: My (tj moja klasa) też sie umawiamay ale jakoś do skutku dojść nie może ciekawe czy kiedykolwiek dojdzie:confused:
Ajajeszcze nie zrzuciłamzdjęć:zawstydzona/y: chyba za szybko nie pochwalę się jak wyglądam

Hej my sylwka spędzamy w domu z dzieciaczkami,ciesze się ,bo wcale nie mam ochoty nigdzie łazić.A że wam się chce to podziwiam.No chyba,że czujecie się the best:-)

My też sylwka w domku spędzamy. Nawet myślę o szampanie bezalkohholowym kurcze - myślę tzn. teraz przyszło mi do głowy :-).
Anna ajraJA na szczęście nie puchhnę. Z Miśkiem tez nie puchhłam. Łużeczko będziesz miała śliczne. NIe zrobiłam zdjęcia nowemu łóżku bo dopiero dziś po południu je przywieźli. Ledwo co skręciliśmy je, I trzeba było Młodego kąpać i poszedł spać - oczywiście do nowego łóżka i nadal śpi. Ciekawe co będzie w nocy.
ladna.ex.pannachoinka prze cudna!!!!co do bólu to jakoś wytrzymuję - już nie długo :-);-). Najgorsze jest to jak Misiek przyjdzie do łóżka do nas i śpi- nie mogę się ruszyć.
lowiczanko Moja koleżanka miała założony pessar i przenosiła o 1,5 tygodnia:-) ie ma reguły!!

Cmokam Was wszystkie

Hej
Witam w tą piękną ostatnia sobotę 2007 roku:-D
Melduje że nie puchnę - ale palce mam ciutkę grubsze:-) więc już zdjęłam obrączkę...
Łóżeczka - jak na razie są dwa do wyboru :-) i fajne jest to które łowiczanka - chyba zamówiła - z allegro - ale ich aukcję już się skończyły :-(

KLUPŚ Łóżeczko

Łóżeczko drewex

Jutro mam 1 rocznicę ślubu:-D idziemy na miasto na obiad - póki jeszcze mogę się ruszać:-D

Kropecka - moje małe - też ma ciche i szalone dni :-)
Agawa - dalej czekamy na zdjęcie:-D
I cieszę się że wszystkie w 2packu :-)

A idźcie normalnie znów czasu na zrobienie zdjecia nie miałam - mieliśm dziś księdza po kolędzie. Zanim przyszedł to trzeba bhyło 100 razy sprzątać po młodym. Normalnie szok. A i że łobuz nie dał mi w nocy spać - przywędrował o 3 nad ranem do nas do wyrka i przez 2 godzniny nawijał - myślałam że go uduszę. Spałap później w dzień troszkę. Jutro niedziela mam nadzieję ze odpoczne a za tydzień w poniedziałek gin kurcze już odliczam dni czy wszystko ok. Jakaś chyba nawiedzona jestem:szok:

reklama
Hej!
My również sylwestra spędzimy w domku. Dzisiaj w końcu zarejestrowałam się na nasza-klasa.pl i spędziłam tam mnóstwo czasu....

Agawa - mój Piotruś też zamiast przesypiać całą noc na tapczaniku to wędruje do nas. W nocy odprowadzam go do łóżka ale tak od 5 pozwalam mu spać z nami bo wiem, że już tam nie zaśnie.Masz jakiś pomysł co z tym zrobić?
Anna ajra -
tym razem nie puchnę, nawet obrączkę zdejmuję bez kłopotu a z Piotrusiem wyglądałam jak chomik...

Pozdrawiam!

Do góry