reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej.
Dzięki za odpowiedzi:tak: Może rzeczywście nie będzie potrzeby Zobaczymy.
Ja powoli się rozkładam popjam syrop z cebuli, jem kromki z czosnkiem popijam mleko z miodem ..., acha jeszcze cytryna z cukrem i juz sama nie wiem co jeszcze wymyślić jak tak dalej pojdzie to święta w domu i wizyta u lekarza mnie nie ominie.:-(Nie powiem żeby to mi się podobało:no:
Dziś jeszcze zrobiłam ciasto drożdżowe- pierwszy raz i wyszedł zakalec.Kura wodna:wściekła/y:
Gdzie ja zrobiłam błąd ? a taką miałam ochotę na ciasto właśnie drożdżowe.
Ania 31 tu tu chyba najwięcej pieczesz Natknij mnie prosze co robić by uniknąć zakalców?
Gosia 78 jak tam Piotruś?

reklama
Halo:) ojjj..... dziewczyny przepraszam was bardzo za nieobecnosc.... ale jestem chora, przyjechala moja tesciowa i ten swiateczny czas....czytam codziennie co sie u was dzieje ale nie mam sily nawet napisac....mam nadzieje ze mnie zrozumiecie....skurcze mam nadal i bole brzucha wiec staram sie nie przemeczac ale co zrobic skoro tyle do roboty...a tu jeszcze przeprowadzka sie zbliza...znlezlismy sliczny domek ale boje sie przeprowadzac to wszystko...hm...trzymajcie sie cieplutko wszystkie i wasze dzidzie tez...!!! pozdrawiam!!

:-):-)hej witam sie .

anna ajra-- tak tak zbliza sie wielki dzien i to bardzo szybko:tak:Ja na razie wole nie myslec o momencie kiedy nadejdzie:baffled: i co wtedy zrobie. A jestem straszna panikara.
paty nie panikuj , 2kg to calkiem duzo
A co do skurczow to ja tez mam caly czas raz wiecej raz mniej:-(pomimo nospy

ania 31 odpoczywaj poki mozesz:-)i korzystaj jak inni sprzataja za ciebie.Z a niedlugo sie skonczy lenistwo

pozdrawiam

Ptrysia - marsz leżec ... żadnych wiekszych porzadkow ... bo inaczej... naslemy kogos na ciebie:-D Agawę najlepiej:-D ona zawsze nas straszy:-D
To ja taka zła jestem ??:szok::-(Nie wiedziałam żę Was tak strasznie straszę :no::sorry:
A zresztą kogoś się musicie bać!!!!!!!!MOgę to być ja uwierzcie na żywca jestem jeszcze straszniejsza :-):tak:
Ania ajra normalnie nie dogodzi mi ale myśle że nie jest najgorzej jeszcze wytrzymują ( nie wynieśli się ani mnie nie wyrzucili ) więc pocieszam się ze nie jest najgorzej :tak:
A wczoraj mój Misiek obudził się po 22 i nie chciał spać chciał się bawić :-(Miałam 40 minut walki prawie ze wręcz. Sama jedna bo mój małż był na nocce. A dziś od 7 na nogach i jutro to samo. Kiedy ja się wyśpię - chhyba w grobie :-:)-:)wściekła/y::no:
My mamy już choinkę ubraną i przy tej okazji młody nauczył sie nowychh słów: bańka i bomba. :-) Teraz to tak 1 słowo na dzień mu przybywa :-) Na szczęście bo już się bałam że jakiś inny jest. Co do młodego w brzuchu to tak od wczoraj wariuje ze miałam czarne myśli ze się obrócił głową do góry. Ale chyba nie bo kopie mnie pod żebrami. nie wiem czy 10 minut na godzine odpoczywa skubaniec. Ale dobrze bo MIśiek też tak miał a potem to dziecko złote było zero płaczów, kolek, problemów. :-)
Całuje Was wszystkie mocno a w szczególności te którym osobiście nie odpisałam ale uwierzcie ze siły nie mam i pamięci co która napisała.

Witam
A ja zajadam sniadanko:-D
Dawna cloe żebynie wyszedł mi zakalec staram sie wyjac wszystkie produkty prędzej i zeby miały taka sama temperature a make do drozdzowego ciasta staram sie ogrzać przy grzejniku na jakieś 1/2 godziny u mnie sie to sprawdza i jakos zawsze mi sie udaje

agawa my choinke kupujemy jutro po wizycie u giny i bedziemy ubierać we wigilie taka mam tradycje i rano chlopcy beda ubierali M pomoże im tylko ze światełkami i bedzie pachniało juz świetami :-)

Jeśli chodzi o dopajanie to mój Kuba nie tolerował butelki i nigdy nie pił dopiero jak zaczał przyjmowac stałe produkty pił ale z kubka niekapka ale i to nie zawsze wolał cycka i juz. Bliźniaki natomiast pili non stop (sikali też:-D)zawsze butle z piciem były przygotowane dla nich.

Przyłaczam sie do mam nieśpiących w nocy też tłuke sie po łóżku boli mnie jak sie przekrecam potem sie rozbudze i koniec ze spaniem ale odsypiam w dzień takze jakos sobie radze

Patrysia daj spokój kobieto z oknami niech ktos Ci pomoze Ja nagonie mojego M niech zobaczy jak to jest I tak mówi jak wychodzi do pracy "'tylko nic nie rób masz lezec"

Pozdrawiam resztę mamus

Hej dziewczyny.
Ania 31 musze zastosować sie do twojej rady. Może coś w tym jest ja wszystkie produkty wyciągnełam prosto z lodówki. Dziękuję. jak narazie wychodzą mi zwykłe ucierusy . Gwoli ścisłoći dopiero się ucze piec:zawstydzona/y: Troche późno ale co tam
MY ostatnio spimy do 10.00 Az nie mogę uwierzyc że Julka tyle daje mi pospać:blink:Nie to żeby narzekała:cool2: tyle że jakoś wcale nie czuje sie jakoś wypoczęta. Pewnie wynik końcówki ciąży. :sorry2:
Moje przeziębienie mija Dzięki Bogu:tak: Wczoraj myśłałam że rożłoży mnie na amen a dziś prawie dobrze:tak:. Znów na śniadanie jadłam chleb z czosnkiem Oby i tym razem nie odiwedzili mnie niespodziewani goście.

ja również niewyspana. Wiktor przez ostatnie noce ząbkuje przez co budzi mi się z histerią co chwila. Dałam mu lek przeciwbólowy o 4 rano i poszedł spać ale ja nie mogłam zasnąć do 7 :( Potem wreszcie na godzinkę zasnęłam a on się obudził o 8 i to na tyle z mojego spania. No nic, niedługo 12, od tej godziny teoretycznie mogę się spodziewać drzemki Wiktora więc może ja też się z nim położę.

Jeśli chodzi o moje bóle to ostatnio boli mnie dużo mniej. Nie wiem czy to przez to że się nie ruszam z domu czy może po prostu mi przeszło ale się cieszę.

Fajnie, bo 31 stycznia u nas w Łodzi otwierają "Falę" największy aquapark w Polsce. Już się nie mogę doczekać aż z maluchami się tam wybiorę.
Aquapark Fala

Witajcie :-)
anna_ajra - :laugh2:
Najka - my jeszcze nie ubieramy choinki :-( bo jak narazie nikt nie ma czasu :dry: w oknach pomaga mi moj M :tak: a powiedz mi ile wczesniej ona urodzila :confused: i to byla jej pierwsza ciaza :confused::baffled:

Ale wiecie co Wam powiem - jak mieszkalam u rodzicow to bardziej czulam ze nadchodza swieta bo mialam liczniejsza gromadke w sensie malych dzieci i to one z zapalem do wszystkiego dazyly a teraz :confused: nic nie czuje :dry:

Myszko - Ty to mosz gadane :-) dobre :-D
Gosia78 - do swiat napewno sie wyleczy przy takich wspanialych rodzicach jak Wy ;-) ucaluj go :tak:
dawna_cloe - mniam wiesz co ja bym sie bardziej skusila na to czym sie leczysz niz na ciasto drozdzowe ;-) ale i to tez bym zjadla tak przy okazji :-p
ma_dziul_ka - kobitko przystopuj troche i wiecej sie oszczedzaj powodzenia :tak::blink:
agawa1 - dobra zeby nie bylo to ja sie juz boje :-p:-D ale tak na marginesie - ale Ci myszka dala opinie hihi
Ania31 - heh ja to sie przekrecic w nocy na druga strone nie umie :sorry2: musze cudowac to i owo a przy okazji budze meza hihi :-) a kto powiedzial ze jak ja nie spie to on moze sobie wygodnie wylegiwac :-D:-p
kropecka - to fajnie jak przechodzi dlaego juz tez nic nie rob :-)

No ja wlasnie niedawno wstalam ostatnio tak dobrze mi sie spi ze moglabym z lozka nie wuychodzic ale im dluzej leze tym gorzej wstaje bo mnie boli jak tak dalej pojdzie to dostane zaniku miesni i oczy mi zgnija z tego spania a jak cos robie albo nie leze to czuje sie lepiej :confused: no chyba ze leze tak z godzinke ale juz nie dluzej. teraz zjadlam sobie budyn i ide zaraz po salatke z tunczyka - mniam az slinka mi cieknie hii
pozdrawiam Was mamusie bardzo goraco i dobrze nie bede myla tych okien zrobi to za mnie moj maz chyba ze juz nie umyje bo byly myte raz...:-):cool2:

reklama
Hej
Mam nadziejeże Kropecka smacznie śpi Oj ile ja bym dała za odrobine drzemki. Żmęczona jestem jak diabli.:cool:
Wklejam moja choinkę Mam nazieje że wyjdzie

Załączniki

• choinka.JPG
    choinka.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 39
Do góry