reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Lileczka byłaś szybsza :) Ja mam narazie wizyty co 4 tygodnie,choć wolałabym częściej- czułabym się spokojniejsza. A co do kurczów to ja ratuje się Liotonem.
Jeszcze raz Dobranoc :)

reklama
Zytka no to korzystaj i relaksuj sie,mnie cos tez ostatnio zaczynaja pobolewac plecy:sad: lileczka ja place 130 z usg, a ze moja gin robi mi usg do woli to zawsze wychodzi 130.
Gosia 78 zgadzam sie, ostatnio z polozna rozmawialysmy o tym jak wyglada sytuacja w kolejkach...ostatnio przepuscila( z upomnienia) nas kasjerka w kasie pierwszenstwa przed ok 10 os, myslalam ze mnie zlinczuja, a najgorzej niestety komentowaly to inne kobiety....a ostatnio slyszalam pomysl ze kobiety w ciazy powinny sie legitymowac (i byly to slowa do mnie, jakbym miala poduszke ukryta)
agawa1 czytalam ostatnio ze sny ciezarnych sa lepiej zapamietywane (jest to zwiazane z faza snu REM) i ogolnie nawet malutki sennik znalazlam:-)
Patrysia ja mialam ostatnio sen ze poronilam, caly dzien mialam dola:sad: ale juz zapomnialam bo sie nowe pojawily, zauwazylam ze najczesciej odzwierciedlaja moje wszystkie leki....

Witam sie weekendowo
No i po badaniu usg nasmiałam sie z lekarzem dzidzia zdrowa wazy 1460 spory CHŁOP z niego czwarty juz mój powiedział ze na 80% synus ma nadzieje ze sie myli ale nie wiem juz sama najwazniejsze zeby było zdrowe serduszko zdrowe lezy główka na dole
zaproponował powiazanie mi jajników przy cesarce poniewaz sama nie urodze ze wzgledu na słaba macice i moze dojsc do pękniecia i krwotoku wiecej dzieci juz nie urodze i nie donosze wiec z meżem mamy sie zastanawiamy ale raczej stanie na tak jesli tylko szpital to zrobi tzn.lekarz który bedzie przy cieciu
Najka zabulinka witajcie po szpitalu cisze sie ze z Wami lepiej
Pozdrawiam was i do poniedziałku

Ania, gratuluję synka. Na stare lata tyle chłopów mieć dookoła :)

A co do podwiązania jajowodów to według mnie powinnaś się poddać temu. Przynajmniej będziesz spokojna że nie zajdziesz już w ciążę a skoro już byś nie donosiła kolejnego dziecka to chyba najlepsze rozwiązanie.

Dlatego jestem zdecydowana tylko problem bo lekarz powiedział ze nie kazdy bedzie chciał mi to zrobic bo u nas jest to zakazane zalezy co lekarz bedzie brał pod uwage moje zdrowie czy bedzie bardzo wiezacy i powie ze nie wolno ale tego dowiem sie w czasie rozmowy przed cesarka
Tak na stare lata bede miął cała mase chlopów w domu:-D:-D:-DChlopcy lepiej sobie moze poradza grunt ze zdrowy brzdac. W domu u rodziców wszyscy sie smiali ze maz szablonu nie zmienił:-D:-D

Hej dziewczyny mąż na zakupach, dziecko bajkę ogląda a ja relaksuję się przy kompie i kawę popijam:-p choć ostatnio mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Dzidzie moje maleńką już od samego początku faszeruje kofeina.
Co do snów to miałam śliczny sen:sorry2::tak:Śniło mi sie że urodziłam synka prześliczny bobas leżał że mną na łóżku w sypialni ja nie mogłam uwierzyc że to chłopak a teściowa ze swoja miną mówiła chłopak? a chcaiłaś dziewczynkę:dry:
ale i tak obudziłam się z uczuciem zadowolenia:tak: Ciekawe kogo nosze w brzuszku:tak:
Ania 31 podwiązanie jajowodów to świetna sprawa . Szczerze mówiąc dziwię się dlaczego wierzący mieliby coś przeciw temu:confused::dry:

ja mam te koszulke, w odcieniu jasnego kakao:-)
jesli sie nad nią zastanawiasz to polecam ją z czystym sumieniem, bardzo fajny materiał - satyna z lycrą:tak:
rewelka!! rozciąga sie kiedy jest potrzeba, dlatego czujesz sie w niej jak w drugiej skorze, a wiązany pas pozwala na regulacje w miare potrzeb:-)
kupiłam ją w połowie października, z myslą o rónych imprezach i o świetach oczywiście;-) ale ja musiałam wczesniej przymierzyc, bo zawsze mam problemy z długoscią rekawów:happy2: naprawde jestem bardzo zadowlona:-)

Hej witajcie z rana - Aniu31 - zobaczysz przed cesarką:-) hihihi z tym szablonem to dobre:-D od razu mi się określenie Foremka przypomniała:-D

Agawa - hihihi też pamiętam te gry:-D M teraz do simsów się dorwał - więc ja dalej w gierkę gram:-D póki mi dziecko komputera nie zabiera:-D

Patrysia - coś kiepskie liczby wybrałaś:-D

Ania_Ajra - fajna koszula:-) ja zostanę na święta przy standardzie - czyli moje kochane swetry:-D i koszulki:-D

Pozdrawiam :-D

reklama
Byłam wczoraj w krwiodawstwie. W poniedziałek wyniki na przeciwciała.
Ale dużo napisałyście... :-D

Ika_s - jak dzisiaj gardełko? Mam nadzieję, że przeziębienie minęło. Czy się "leczysz"?:confused:
miauczus54 - zaczęło się... przedświąteczne zakupy.:baffled: Jak ja tego nie lubię!:wściekła/y: Ja za wizytę z USG płacę 120zł.
Żabulina - wcale nie smęcisz! Nie martw się, każda z nas ma takie niejakie dni. A co do snów, to mam też takie koszmary.:dry: Raz mnie się śniło, że koleżanka rodziła przy mnie w windzie i takie tam w ogóle...:no: Będzie dobrze!;-)
Najka - witaj kochana po przerwie! Cieszę się, że już jesteś!:rofl::-D:rofl:
kropecka - dzięki za stronę. Zapewne coś kupię!:wink: No i cieszę się, że cukier masz w normie!:cool2:
Myyszaaa - co do opóźnień na poczcie, to nic takiego nie słyszałam, ale może być.:yes:
cloe - ciężka sprawa z Twoim kotkiem, tym bardziej, że wcześniej nie było takiego problemu. Może powinnaś zmienić mu żwirek na inny?:confused2: Ja nigdy nie miałam takiego problemu z moim, chyba, że miał rozwolnienie, ale... Może weterynarz coś doradzi?:confused:
patrysia - też spotkałam się ostatnio z taką sytuacją w kolejce. Baba była bezczelna do granic możliwości:wściekła/y: - wepchała nam się w kolejkę.:szok: Razem z mężem skoczyliśmy na nią, a on jeszcze pyskowała.:growl: Ale tak to już jest: głupich się nie sieje, oni sami się tacy rodzą.
agawa1 - rozumiem. Budowa domu, to oddzielny rozdział w życiu.:dry: Rzadko kiedy idzie po myśli. Kiedy macie sprawę w sądzie?:confused:
Gosia 78 -:wink:
lileczka - moje wizyty są nadal raz w miesiącu.:blink:
Zytka - idź najlepiej do lekarza z tym uczuleniem. Wapno łykasz tak sama z siebie, czy lekarz Tobie zalecił?:confused: Jestem ciekawa, jak Tobie się spodoba na szkole rodzenia.
No i cieszę, się że fotel się sprawdza.:yes:
Ania31 - gratuluję zdrowego synka! Nie martw się, na pewno będzie taki fajny jak pozostali! A co do podwiązania jajników, to chyba dobre rozwiązanie? Rzeczwiście dobre z tym szablonem!:-D
ladna.ex.panna - dzięki! Dobrze wiedzieć!:wink:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Do góry