reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć Wam!!
Ja dziś zwarta, gotowa i pełna zapału. Myyszkaa ty leniu ;-)
maiuczuś chciałam Ci wysłać mailem tą wyprawkę ale się nie da - masz zastrzeżony adres. Kto chętny na moją wyprawkę niech podeśle mi adres e-mailowy :-)
Nie będę tu zaśmiecała forum ;-)
U nas wsio ok tzn skurcze są, brzuchh boli, mąż, syn i ja chorzy - szpital w domu więc nigdzie się tam nie wybieram :-)
Ania trzyamjcie się cieplutko. To szok ze miejsca nie ma nie do pomyślenia. :no:
Ania ajra - to dopiero początek cukru - a tak serio to co poradzę że tak myślę??

reklama
witam sie i dzis :-)
miauczus54 - ja tez bylam dzis ale na samej morfologii no i teraz jak tak siedze bo juz potem nie spalam to jestem pitoma :dry: wariacje zoladka hehe dobre :-D:cool2:
agawa1 - tez bym chciala byc dzis tak zwarta i pelna zapalu jak Ty :happy2: ale mnie to sie oczy same zamykaja :wściekła/y: do mnie mozesz napisac ;-) powinnam miec nawet na bb poczte :cool2: a jak nie to putinka19@interia.pl :wink: - heh stara ta moja poczta :-p

pozdrawiam ide jesc i chyba spac :sorry2:

a ja znalazlam taka bielizne do karmienia i mi sie strasznie podoba, kupie ja sobie, szkoda tylko ze tak nie bede wygladac ;)

2327-2.jpg

Cześć dziewczyny!
Jak zdrówko i samopoczucie???:confused:

Gosia 78 - jestem, jestem :wink: Jak tam Piotruś, doszło łóżeczko?
patrysia - właśnie... muszę wysłać totka.:happy2: A co do skurczów, to może być o zbyt szybkiego tempa. Uważaj na siebie!:yes: Daj znać, jak będziesz miała wyniki i kiedy dokładnie masz tą wizytę?:confused:
kropecka - ooo...:huh: nie mam pojęcia, jaka jest norma, ale może warto by było poszukać info. w sieci?:nerd: Bielizna SUPER!!! Podaj stronę, jak możesz.
miauczus54 - kiedy będziesz miła wyniki?:confused:
agawa1 - co wpłynęło na Twoje tak wspaniałe samopoczucie? Może się podzielisz?:-p:laugh2: No i kurujcie się! Dużo zdrówka!:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Kropecka- bielizna super, ta laska też, tylko pozostaje pytanie czy Ja jak to nałożę, to też tak będę wyglądała po porodzie? Na wszelki wypadek podaj na to cudo namiary- zobaczę przynajmniej czy w ogóle dystrybuują moją rozmiarówkę.:tak::tak:

Ja dziś troszkę jakby lepiej, przynjamniej gardło odpuściło.

Patrysia - no i jak wygrałaś? Nic się nie chwalisz?

Pozdrowionka. W Wa-wie wreszcie zaczęło sypać. Moja Kicia zachwycona tylko siedzi w oknie.

no kropecka co to za strona....????????????:-) agawa1 moj mailmiau24@o2.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Dziewczyny bylam dzis z rana w markecie, na takich malych przedswiatecznych zakupach i jestem przerazona...multum ludzi,kolejki po 20 os....a kasa pierszenstwa cala zawalona- i wszyscy sie kloca kto ma byc pierwszy.....

Cześć Dziewczynki,
mam nadzieję, że u Was wszystko wporządku... musę usiąść i nadrobić zaległości... ale kurcze jakoś ostatnio nie mogę się do niczego zebrać... nie wiem co się ze mną dzieje - leń na całego i brak siły :no: po tym szpitalu jakoś mi tak byle jak...:baffled::dry:
U nas po staremu... leżymy i się kurczymy - całe szczęście nieskutecznie ;-)
Skończyliśmy 28 tc czyli jesteśmy w III trymestrze :-) uffffffffffff kolejny tydzień dla nas, oby tak dalej. Dziś maiłam straszne sny, że mam skurcze, że wody mi się sączą, że zaczynam rodzić... obudziałam się przerażona... kurcze ja zwariuję, jak poradzić sobie z tym lękiem:confused:
dobra uciekam i już Wam nie smęcę - wybaczcie ...
Pozdrawiam, uważajcie na siebie.

Witajcie Lutóweczki!
Wczoraj po południu wyszłam ze szpitala. Jest dobrze, tylko odreagowac trzeba, bo na psychikę to kiepsko szpital wpływa. Skurcze wyciszone, pessarek trzyma, ale muszę jeszcze kilka dni brac antybiotyk, bo wyszła bakteria w posiewie:( A tak to dalej nospa, magnez, żelazo i duuużo odpoczynku.
Żabulinka widzę, że i Ty szpital zaliczyłaś. U mnie też dużo niepokoju, a szpital jeszcze to spotęgował, jednej nocy dostałam silnych skurczy, bo dziłało sie cos złego z jednym dzieciątkiem, i bardzo sie przestraszyłam i zdenerwowałam. Musiałam dostać lek i zobaczyłam jak bardzo ważny jest spokój, bycie dobrej mysli. Łatwiej jednak o to w domu. Żabulinko więc proponuję teraz: odpoczywamy, czytamy ciekawe książki, słuchamy muzyki, sprawiamy sobie przyjemności, zagadujemy do naszych dzieciątek i cieszymy się nimi, wierząc że będzie OK, co Ty na to?
Uściski dla Wszystkich Lutówek, dziękuję za kciuki i pozdrowienia!:biggrin2: Teraz z chęcią poczytam co u Was, choć nie wiem, czy wszystko nadrobię.Miłego wieczorku!

reklama
Najka - super że już jesteś w domku :-Dmam nadzieje że razem z Żabulinką poleżycie :-) i dzidzie będą z wami dłuuugo do lutego pod serduszkiem :-)

Kropecka - sklep ma fajne rzeczy :-) spróbuje sobie tych rzeczy na miejscu poszukać :-)

Miauczus54 - chyba są w sklepach kolejki przed 6 grudnia:-) Mikołajki :-)

dziewczyny - słyszałyście o opóźnieniach na poczcie - w związku ze świętami poczta ma coraz więcej spóźnień i wydłużyły się czasy doręczenia - może dlatego glukometr - nie doszedł tak szybko :-)

Gosia 78 - chyba wiem co jest nie tak - trzeba by sprawdzić czy Gosia78 ma dostęp :-) tak wczoraj pomyślałam - może tu jest błąd w literówce:-)

Ania31 - mam nadzieje że w szpitalu nie będą kombinować:-(...

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam:-D

Agawuś - to nie moja wina że mi się nie chciało - przyznaje się znalazłam gierkę - i mam całe dni przez nią z głowy - taki zjadacz czasu:-D dobrze że leżę:-D

Pozdrawiam :-)

Do góry