reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej przekaże jeszcze dziś :-) pozdrowienia dla Najki :-)

Agawuś ja też znikłam :-( bo mi się nic nie chciało - mam totalnego lenia:-D

miauczus - u nas na wątku dla malucha jest pare list :-)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko :-)
Aniu31 - trzym się cieplutko :-)

reklama
CZesc mamusie

Myyszaaa to ode mnie tez przekaz pozdrowienia dla Najki
co do lenia to tez mam totalnego w domu nic nie zrobione wszystko czeka az maz wroci z pracy :sorry2:ale i tak dobrze bo nic nie mowi tylko jak wychodzi do pracy to mowi lez i nie wstawaj
Do szpitala co najlepiej ja musze wziac swoje sztucce kubek koszule szlafrok kapcie klapki przybory toaletowe ksiazeczke zdrowia ksiazeczke ciazy podpaski dostaje sie u nas w szpitalu w razie po porodzie wiec nie musze
rzeczy dla dzidzi moge miec swoje ale nie musze szpital daje pampersy tez i oliwki sudokremy wszystko jest na wyjscie musze miec juz swoje to normalne
Wiec co szpital to inny obyczaj
Dostałam własnie wiadomosc ze szpitala ze nie ma miejsc mam nadzieje ze nie wyladuje gdzies na korytarzu albo chirurgi:-):szok:moze do wtorku jakos sie zmieni
Jutro ide na usg ciekawe czy zobacze co tez moje dzieciatko ma miedzy nózkami czy zobacze piekne nózki:-):-):-)
pozdrawiam

Witam dziewczyny:
To prawda co szpital to obyczaj trzeba zapytać się w konkretnym szpitalu co i jak. Mam nadziejęże w naszym nic się nie zmieniło:tak:
Ania31 nie ma miejsca :blink::shocked2:to rzeczywiście boom nam się zaczyna. :eek: Przy ciąży zagrożonej muszą gdzieś cię położyć. To byłaby kpina gdyby cię nie przyjeli:no:
A co do boomu to mnie to nie cieszy Zaczną sie problemy ze żlobkiem ( mnie co prawda nie dotyczy) przedszkolem( to już będzie mój problem):dry:Klasy znów po trzydzieści dzieciaków na jedna nauczycielkę. Niedobrze:no:

no dziwne ponoc te co sa po 30 tc a maja zagrozona ciaze wczesniejszym porodem dostaja zastrzyki przez 4 dni na rozwiniecie płucek i do domu lezec kaza to smieszne co dzieje ale taka dostałam wiadomosc ze swojego szpitala
zobaczymy jak to bedzie Myyszaaa ma moj nr telefonu takze poinfurmuje was co i jak do wtorku jeszcze troszke czasu a ja powoli oswajam sie z mysla
No a moj kubus sie rozchorowął jak na złosc podaje juz mu od wczoraj lekarstwa mam nadzieje ze sie nic wiecej nie rozwinie

Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilę...

agawa1 - co tam 3 dni...:-p nie, no jasne, że tęskniłyśmy...:wink:
ma_dzi_ulka - oby wszystko było ok!:yes: Daj znać, jak wyniki przyjdą. Aha... ja też bardzo nie lubię, gdy m ma III zmianę i muszę sama zostać na noc. Porażka.:hmm:
Ika_s - kuruj się szybciutko!:happy2:
Ania31 - nie mogą się doczekać wiadomości o płci!:-) Dużo zdrówka Wam życzę!:tak:

Pozdrawiam

Hej!
Dziewczyny gdzie Wy wszystkie jesteście?

Ania 31 - nic nie rozumiem, najpierw Cię straszą, że nic nie pomoże tylko szpital a teraz nie mają dla Ciebie miejsca. Jednak mamy chorą służbę zdrowia:wściekła/y:. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg!!!

Najka - odezwij się do nas!
Ika - dużo dużo zdrówka!!!

pozdrawiam

hej Wam:-)
ja tylko na krotka chwile - przywitac sie bo dawno mnie nie bylo :-p
Dzis bylam puscic toto-lotka :-D i jak szlam to mialam skurcze takie troche mocniejsze az musialam zwolnic :-( - ide w przyszlym tyg do lekarza bo mnie to niecierpliwi wprawdzie nie mialam ich pierwszy raz - moze to dlatego ze szlam za szybko :confused:jutro wie o 7 rano na morfologie :dry: nie chce mi sie tak szybko wstawac :wściekła/y: achce isc juz do lekarza bo nie wiem jak tam moj stan i moja szyjka :confused::dry:
no a teraz ide sie relaxowac przy kapieli i czekac na totka - moze wygram :-p:blink::cool2:
pozdrawiam Was WSZYSTKIE - buziaczki

doszedl wreszcie glukometr, zrobilam sobie obciazenie i wyszlo mi za duzo :/ nie wiem tylko dlaczego wszedzie pisza ze do 28 tygodnia ciazy sie to robi. powtarzac na pewno nie bede, najwyzej jakas diete sobie narzuce,

reklama
ja jutro rano na badania,standardowo mocz,morf....,tragedia jak dla mnie (tchorz) :eek::eek:
patrysia troche glupie pytanie ale jak odczuwasz te skurcze....jako kompletny laik przez 2 tyg myslalam ze ruchy to poposilkowe wariacje zoladka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ania 31 pisz jak po usg

Do góry