reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Hej dziewczyny!
Myszaa ja mam przeczucie że drugie będzie niejadkiem Oj będę miała urwanie głowy:sorry2:
Anna ajra wózek świetny MOje młode będzie miało po Julce Spcerówkę sprawię mu nową;-)
Miauczaus nie słyszałam o tym by skrzyp w czymś pomagał ale może to być indywidualna sprawa :confused: Nie chcę cię straszyć ale zazwyczaj wóżki nie skrypią ...czy wszystko z nim w porządku?
Patrysia ja ostatnio je jadałam takich słodkości ale mam ochotę że hej Musze moszę mojego M wyciągnąć Porządna porcja lodów w restauracji ładnie podana mmm. juz mi ślinka cieknie:sorry2:
Lileczka ja biorę prenatal Teraz wyniki nieco mi spadły ale jeszcze nic sie nie dzieje niepokojącego
A co do ciuszków to jestem w trakcie dokupywania .Sama przyjemność takie kupowanie dla maluszka:sorry2::tak:Wszelkie inne akcesoria typu wanienka , będzie po Julce:tak: Kończe bo Jula chce mieć mamę na wyłąćzność

Witam sie z rana
Ja brałam od poczatku prenatal a teraz Sorbifer Durules
Najka trzymaj sie my bedziemy trzymac kciuki

wczoraj mój synus Kuba mnie rozbroił po południu rozbolał mnie brzuch i mały do mnie co mi jest a ja mowie ze brzuszek mamusie boli poleciał do kuchni przyniósł mi nospe dał swoje pic i mówi i nie bedzie bolało dzidzie nic skad wiedział ze to jest to przeciez nie tłumacze mu to jest to a to tamto jesli chodzi o moje lekarstwa czasami potrafi mnie zaskoczyc

Moj tato w szpitalu czeka na chemie kolejne wyniki wyszły złe mama nie chce mi nic mówic zebym sie nie denerwowała ale ta niewiedza jest chyba gorsza od wiedzy

Dzidziuś jak zwykle baaaardzo aktywny
Pozdrawiam

witam wszystkie dziewczeta:) i milego dnia na poczatek:-)
Ania31ale masz rezolutnego syncia!!

co do wozka to kupilam uzywny przez allegro(sie polasilam..) no i dostalam....wozek skrzypi jak sie go dotknie, nie wyobrazam sobie spaceru...myslalam sobie-ok moze da sie naoliwic i po klopocie....tylko ze to czesci plastikowe:/ dodatkowo podejrzane ze strasznie smierdzi wilgocia-wietrze i nic...no i plamki(kropki wieksze i mniejsze w roznych czesciach wozka), w aukcji bylo napisane ze ma kilka bialych plamek od prania...tyle ze sa one na miejscach ktorych sie nie pierze rowniez...zreszta te plamki sa odbarwienne i nie wydaje mi sie zeby to bylo po srodku przyjaznym dla dzieci(jak to napisala sprzedajaca) obawiam se ze to plamki poplesniowe....w takim wypadku strach to trzymac w domu a co dopiero wlozyc takie malenstwo....Sprzedajaca wmawia mi ze te plamki oczywiscie po praniu i ze wyslala wozek czysty i pachnacy:szok::szok::szok::szok: a co do skrzypienia,ze jest to udowodnione ze pomaga on zasnac i dziala kojaco a dodatkowo to kazdy taki wozek skrzypi....szkoda ze nie napisala tego w opisie..... no i w tym wypadku zostala mi policja..
Przykre ze sa takie nieuczciwe osoby, ja sobie nie wyobrazam wepchnac cos takiego dla malenstwa.DZIEWCZYNY uwazajcie na allegro!!!!!

Hej,

Najka- czekamy tu na Ciebie, trzymaj się dzielnie!!!

Ania31- ale mi się ten Twój Kubuś podoba. Taki rezolutny chlopiec i słodkie ma podejście do mamusi.

miauczus54- no tego wózka, to nie zazdroszczę. Bałabym się chyba, po tym, co opisujesz, włożyć do niego Maluszka. Ja tylko raz kupiłam dresy przez allegro. Miały być w stanie bardzo dobrym-, a spodnie oddałam na wieś na ścierkę do podłogi. Nie mam gdzie trzymać szmat. Nie wystawiłam komentarza i do dziś mam gdzieś tego allegrowicza. No tylko, że pewnie pieniążków szkoda za ten trefny wózek. Ja myślałam bardziej o nowej pościeli, ewentualnie o pieluszkach przez allegro, ale jeszcze nie zdecydowałam.

anna_ajra- Twój pojazd ładnie wygląda i Michaś już taki duży. Ale Ci rośnie chłopaczysko. Ja wózio chyba kupie dopiero jak się Małe urodzi, bo wcześniej, to chyba mi się nie przyda.Z resztą chyba za bardzo się boję tego zakupu.

Ja narazie powoli przekonuję się do ubranek dla Małej. Dla chłopca jeszcze nic nie mam. W sumie wszystko róże, fiolety, no może ewentualnie beż by się nadał z moich ciuszków.

Gosia78 - ja trzymam ciuszki dla Mani w Ikeowskim, dużym pudle w jej pokoiku, bo komody jeszcze nie mam i narazie nie wiem, kiedy kupimy.

W sobotę już to moje usg. Może tym razem uda się z większą pewnością powiedzieć coś o płci mojego Malucha.

Co do witaminek, to od 15 listopada, zaczęłam brać Amway Nutrilite Daily. Koszt ich to ok. 80zł. Ale lekarz kazał mi te, bo podobno są naturalne i z roślin itp. itd. Kupiłam więc i grzecznie biorę. Nie ma ich jednak w aptekach i trzeba kupić przez przedstawiciela firmy Amway. Powinny mi jednak starczyć do końca grudnia.

Pozdrawiam ciepluteńko wszystkie Lutóweczki.

Maiuczus to faktycznie nie fair ze strony tej babki, powinnas wystawic odpowiedni do sytuacji negatywny komentarz i poinfomowac jak najwiecej osób o tym nieuczciwym sprzedawcy:wściekła/y:
ja np.chociaz zaglądam na allegro to kupiłam do tej pory zawsze tylko rzeczy nowe od wystawiajacych sklepów z fakturą, coby uniknąc takich problemów:szok:
poza tym, wg mnie po twoim opisie wózek faktycznie wygląda na to, ze stał w jakies piwnicy pełnej wilgoci i dostał "grzyba":-( ochydaaaaaaaa

Cześć dziewczyny!
Ja już po zakupach i byłam w pacy zanieś L-4. Fajnie odwiedzić dziewczyny...:-)

Myyszaaa - jak tam samopoczucie?
Najka - trzymam kciuki!:yes:
miauszus54 - dzięki!:rolleyes2: Piszesz, że kupiłaś wózek na allegro... Daj znać od kogo chciałaś kupić i jaki! A co skrzypienia, to nie sądzę by to miało pozytywny wpływ na sen dziecka. Przyłączam się do wypowiedzi agawy1. Nie kupiłabym takiego wózka, z resztą mój mąż zrobiłby z tym od razu porządek. Zgłoś to w administracji Allegro lub na Policji.
Dlaczego nie bierzesz witamin?:confused:
Gosia 78 - jestem ciekawa, jak Wam pójdzie z Piotrusiem i jego spaniem.:huh: To takie ważne wydarzenie w życiu dziecka, no i jeszcze rodzeństwo... Wszystko przede mną.:-D
agawa1 - ja też będę próbować rodzić naturalnie, sama jeszcze nie wiem...:unsure: jak to ostatecznie będzie.
lileczka - ja biorę FeminatalN i mam super wyniki.
Cieszę się, że z dzidzią wszystko ok!:-)
cloe - oj, mam nadzieję, że Twoje obawy, co do niejadka, się nie sprawdzą. Moja szwagierka ma 5-letnią córcie niejadka i widzę jakie to frustrujące.:hmm: Na sam widok jedzenia Asia płacze. Zaś jej 2-letni braciszek ma zdrowy apetyt.:-D Na tajnym wątku jest zdjęcie.
Ania31 - dzieci wbrew pozorom są bardzo spostrzegawcze. Kochanego masz synka! :happy2:
Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego taty. :sad:
Ika_s - dzięki!:rolleyes2: My wózek kupimy w grudniu, dlatego, że mam termin na styczeń, ale doskonale Cię rozumiem. Daj koniecznie znać po sobotniej wizycie!
Pękam z ciekawości!:tak:
lada.ex.panna - :happy2:

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Dziewczyny powiem wam ze z tym wozkiem tragedia...dalabym sobie z tym spokoj widzac jak wygladaja sprawy i ile to nerwow kosztuje, ale jestem taka wsciekla ze komus to ujdzie na sucho...a allegro...no zglosilam to ale jedyne co oni moga zrobic to napisac maila w celu wyjasnienia sprawy...zeby odzyskac pieniadze trzeba isc na policje (co jutro zrobie)..
odechcialo mi sie zakupow na allegro,chociaz szcezrze moge przyznac ze duzo rzeczy kupilam (np posicel uzywana) i jestem bardzo zadowolona.
anna_ajra gin powiedziala mi zeby robic przerwy od witamin (jesc w zamian duzo owocow i wit) ale jutro i tak kupie elevit

Do góry