reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam sie poznym czasem :-)

miauczus54 - no zobaczymy ale mam takie przeczucie ze jednak nie u mnie - nie wiem dlaczego ale podejrzewam ze urodze wczesniej :eek:
anna_ajra - czekam na wiesci :laugh2: a tam za niedlugo zobaczysz ze Cie dobije z waga :-p bo mnie to moze potem wybalic :tak:
Gosia78 - to fajnie ze wszystko jest wporzadku - oby tak dalej :happy:
dawna_cloe - mniam bylo pysznie lody z bita smietana i odrobina likru ale sie najadlam :-D

a tak poza tym dziewczyny to u mnie nic sie nie dzieje - czekam na meza az sie obudzi bo trzeba te stare meble powynosic do piwnicy no i potem bede mogla poodkurzac i pomyc podlogi zeby lozko przestawic na druga strone ale tym to juz sie nie bede zajmowala od tego sa faceci w domciu :-p;-) nudzi mi sie okropnie mam nadzieje ze za niedlugo sie obudzi i chwycimy sie roboty bo nie umiem tak siedziec bezczynnie. No i od jutra jak juz przywioza nam ta szafe komode i szafke na rtv to nie bede miala czasu zeby usiasc i pogadac na bb :-:)wściekła/y: ale dotre do Was jak tylko skonczymy :-) a dzis kupilam mojemu syneczkowi na zime komplecik - spodenki i kurteczke z polaru na zime zamiast kombinezoniku - bomba mnie sie podoba :cool2::tak:

reklama
Myyszaaa- jasne ale teraz to ja chyba nie bede miala czasu maz spi a my aparatu nie mamy - szwagierka ma a nie wiem gdzie jest ale jak zrobie to wrzuce :-)

Patrysia ja tez mam takie przeczucie.....zreszta mam nature strasznej panikary i ciagle mi sie wydaje ze "ten moment" bedzie akurat wtedy kiedy nie bede sie spodziewac:/ ja juz chyba skompletowalam wszytsko co bylo mozliwe z ubranek (male skarpeteczki sa sliczneeee) teraz mysle o łóżeczku, nowym wozku...
....a dziewczyny jak u was z tym tematem? juz wszystko zakupione, w trakcie czy przed???????

Miauczus - duuużo przed:-) na spokojnie wszystko :-D jeszcze 14 tygodni:-D

Choć przyznaje mam kochaną rodzinę i już mam wanienkę,przewijak i wózek :-)

A od grudnia - ciuszki ciuszki :-D

Cześć dziewczyny!
My już po wizycie, oczywiście cała trójka. :rolleyes:
I nie mogło by być lepiej.:rofl::-D:rofl: Wszystkie wyniki super (krew i mocz), szyjka długa i wysoko! No i Michałek się obrócił główką w dół!:szok::laugh2: Tydzień temu było jeszcze odwrotnie. Zdjęcie USG jest na odpowiednim forum.
Za miesiąc mam kolejną wizytę i mam powtórzyć badania na przeciwciała ze względu na moją ujemną grupę krwi.:nerd:

Myyszaaa, patrysia - :wink:
miauczus54 -
co do zakupów, to jak na razie to niewiele kupiliśmy. W przyszłym tygodniu skończymy (mam nadzieję) pokoik dla synka i będę mogła kupować.:-) Byliśmy już w hurtowniach i wybraliśmy wózek: Implast Volant 3.

Pozdrawiam gorąco!

Lutóweczki do napisania po moim powrocie ze szpitala. Pozdrawiam Was Wszystkie i liczę na Wasze kciuki!

Myszaa oj u mnie to na rodzinke liczyc raczej nie moge...wiec jakos sami chomikujemy i tak juz sie zebralo....sama nawet nie wiedzialam ze tyle wszyskiego juz jest:) .. body mam juz zabronione kupowac,a tak na marginesie polecam fixoni albo coolclub( srednie cenowo ale bardzo mily i fajny material) spiochy,pajace,polspiochy,czapki,rekawiczki,kombinezonik, sweterki, bluzy,koszulki-ostatnio kocyki,posciel,rozek,przewijak, no i wielki niewypal-wozek na allegro.....(teraz musze isc na policje w zwiazku ze zwrotem pieniedzy)
anna ajra rewelacyjne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie z tym pokojem- ja z moim i malenstwem bedziemy narazie we trojke w jednym...
:tak:Najka trzymaj sie cieplo!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry