reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam sie poznym czasem :-)

miauczus54 - no zobaczymy ale mam takie przeczucie ze jednak nie u mnie - nie wiem dlaczego ale podejrzewam ze urodze wczesniej :eek:
anna_ajra - czekam na wiesci :laugh2: a tam za niedlugo zobaczysz ze Cie dobije z waga :-p bo mnie to moze potem wybalic :tak:
Gosia78 - to fajnie ze wszystko jest wporzadku - oby tak dalej :happy:
dawna_cloe - mniam bylo pysznie lody z bita smietana i odrobina likru ale sie najadlam :-D

a tak poza tym dziewczyny to u mnie nic sie nie dzieje - czekam na meza az sie obudzi bo trzeba te stare meble powynosic do piwnicy no i potem bede mogla poodkurzac i pomyc podlogi zeby lozko przestawic na druga strone ale tym to juz sie nie bede zajmowala od tego sa faceci w domciu :-p;-) nudzi mi sie okropnie mam nadzieje ze za niedlugo sie obudzi i chwycimy sie roboty bo nie umiem tak siedziec bezczynnie. No i od jutra jak juz przywioza nam ta szafe komode i szafke na rtv to nie bede miala czasu zeby usiasc i pogadac na bb :-:)wściekła/y: ale dotre do Was jak tylko skonczymy :-) a dzis kupilam mojemu syneczkowi na zime komplecik - spodenki i kurteczke z polaru na zime zamiast kombinezoniku - bomba mnie sie podoba :cool2::tak:

reklama
Myyszaaa- jasne ale teraz to ja chyba nie bede miala czasu maz spi a my aparatu nie mamy - szwagierka ma a nie wiem gdzie jest ale jak zrobie to wrzuce :-)

Patrysia ja tez mam takie przeczucie.....zreszta mam nature strasznej panikary i ciagle mi sie wydaje ze "ten moment" bedzie akurat wtedy kiedy nie bede sie spodziewac:/ ja juz chyba skompletowalam wszytsko co bylo mozliwe z ubranek (male skarpeteczki sa sliczneeee) teraz mysle o łóżeczku, nowym wozku...
....a dziewczyny jak u was z tym tematem? juz wszystko zakupione, w trakcie czy przed???????

Miauczus - duuużo przed:-) na spokojnie wszystko :-D jeszcze 14 tygodni:-D

Choć przyznaje mam kochaną rodzinę i już mam wanienkę,przewijak i wózek :-)

A od grudnia - ciuszki ciuszki :-D

Cześć dziewczyny!
My już po wizycie, oczywiście cała trójka. :rolleyes:
I nie mogło by być lepiej.:rofl::-D:rofl: Wszystkie wyniki super (krew i mocz), szyjka długa i wysoko! No i Michałek się obrócił główką w dół!:szok::laugh2: Tydzień temu było jeszcze odwrotnie. Zdjęcie USG jest na odpowiednim forum.
Za miesiąc mam kolejną wizytę i mam powtórzyć badania na przeciwciała ze względu na moją ujemną grupę krwi.:nerd:

Myyszaaa, patrysia - :wink:
miauczus54 -
co do zakupów, to jak na razie to niewiele kupiliśmy. W przyszłym tygodniu skończymy (mam nadzieję) pokoik dla synka i będę mogła kupować.:-) Byliśmy już w hurtowniach i wybraliśmy wózek: Implast Volant 3.

Pozdrawiam gorąco!

Lutóweczki do napisania po moim powrocie ze szpitala. Pozdrawiam Was Wszystkie i liczę na Wasze kciuki!

Myszaa oj u mnie to na rodzinke liczyc raczej nie moge...wiec jakos sami chomikujemy i tak juz sie zebralo....sama nawet nie wiedzialam ze tyle wszyskiego juz jest:) .. body mam juz zabronione kupowac,a tak na marginesie polecam fixoni albo coolclub( srednie cenowo ale bardzo mily i fajny material) spiochy,pajace,polspiochy,czapki,rekawiczki,kombinezonik, sweterki, bluzy,koszulki-ostatnio kocyki,posciel,rozek,przewijak, no i wielki niewypal-wozek na allegro.....(teraz musze isc na policje w zwiazku ze zwrotem pieniedzy)
anna ajra rewelacyjne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie z tym pokojem- ja z moim i malenstwem bedziemy narazie we trojke w jednym...
:tak:Najka trzymaj sie cieplo!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry