reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej!

Zamówiliśmy dziś nową komodę na ciuszki dla maluszka i tapczanik dla Piotrusia. Wszystko ma być w przyszłym tyg więc od następnego tyg rozpocznie się nauka samodzielnego spania....już się boję jak to będzie:-(
Ania -ajra- super, że u Was również wszystko w porządku!:-)

Miauczus54 - u mnie większość rzeczy druga dzidzia dostanie po Piotrusiu, muszę kupić parę nowych ubranek ale póki co czekam na zamówioną komodę bo nie miałabym gdzie tego trzymać, mam też upatrzony przewijak i rożek na gagu ale zamówię dopiero w grudniu
Patrysia -oj nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tych słodkości, na mojej diecie nie ma mowy o takich pysznościach:-(

reklama
Najka - trzymaj się ciepło i pogłaskaj od czasu do czsau dzidzię ode mnie.!!!!
Miauczuś54 u nas też większość rzeczy po Kamilku. Nie moge się tylko wziąść za segregacje ale teściowa ma posłać paczkę która przybedzie we wtorek z ciuchami to się zmuszę. Tak poza tym to brak mi przewijaka, nową wanienkę - bo ta zmasakrowana i pewnie jakichś pierdół.
Anna ajra - ciesze się ze u was ok i ze Michałek się obrócił. Mam nadzieję ze moje młode też weźmie przykład z Twojego synka bo cesarka mi się nie uśmiecha

Dziewczyny działa to nasze zamknięte forum bo mi wyskakuje napis, że nie mam dostępu? Nie mam też napisu mamy lutowe 2008. Wiem, że Kropecka zamieściła mnie na liście więc zastanawiam się dlaczego?

:-)witam.

Ja juz tez po wizycie, wszystko w miare dobrze, wszystkie wymiary sie zgadzaja:-):happy::-)tylko troszke wyniki z krwi sie pogorszyly wiec musze zakupic witaminki . Polećcie jakies !!!!

pozdrawiam i ide spac bo jakos padnieta jestem.:-D:-D:-D

lileczka ja biore elevit - są dobre tzn. mają więcej jakichhśtam procent pierwiastków. :-) W poprzedniej ciąży eksperymentowałam :-) ostatnie które wtedy używałam to prenatal ale jakoś tak trochhe za tanie były a co za tanie to ....Uważałam że nie zbawi mnie 30 zl /miesiąc teraz też kupuje takie za 30 i mam czyste sumienie ;-)

Dziewczyny powiedzcie mi prosze czy kiedykolwiek slyszlayscie zeby skrzypienie wozka kojaco wplywalo na sen dziecka, albo usypialo go? Dzis uslyszalam taka teorie od pewnej *^%&^% .....ktora sprzedala mi skrzypiacy niemilosciernie wozek.

miauczus54 Ja powiem tak. Jak dziecko jest małe to nawet kosiarka nie ruszy:tak: Jak podrośnie to albo się przyzwyczai do hałasu albo wręcz przeciwnie bedzie musiało mieć ciszę. Jeżeli jest to jednostajny "skrzyp" to dziecko może się do niego przyzwyczaić jak do tykania zegarka i dźwięk go znurzy może ale nie musi - wszystko zależy od dziecka

reklama
Do góry