reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

cloe, po macierzynskim wracam do pracy. bierzemy kredyt na budowe domu i kazdy grosz sie przyda. nie lubie jak macka cale dnie w domu nie ma a ja nie wiem co mam robic :/ mam potem wobec Wiktora poczucie winy ze sie ze mna nudzi :(

reklama
Witam sie :-)
Boze dziewczyny jakie Wy macie tempo pisalam poludniem a tu juz tyle postow - biore sie za czytanie lekturki :-D
lowiczanka78 - dokladnie dawno Cie nie bylo - i nie pzremeczaj sie z tym remoncikiem niech zrobi to jak mowisz mama i tesciowa :happy: a kaszelek ja tez mam bez przerwy a jak nie to to dreczy mnie gardlo i katar :wściekła/y: a jak narazie to ja zgrublam 1 kg :sorry2::laugh2:
miauczus54 - dieta przy 9 kg :confused: masakra cos dziwny ten lekarz :no: a wiesz ze tp mamy na ten sam dzien :laugh2:
kropecka - basen - tez bym poszla :happy:
myyszaaa - mam nadzieje ze grzecznie lezysz poza gotowaniem ;-):-p
ika_s - tak wiec mamusko nic innego jak lezec Ci przyszlo - nie przemeczaj sie :-)
sasania - witaj - pisz czesto no i rozejrzyj sie troszke u nas :laugh2:
ma_dziul_ka - z tego co wiem to no-spe mozna zazywac ale nie wiem czy tylko z przepisu lekarza a ta polozna to jakas chora baba :wściekła/y: no i wspolczuje Ci tak wiec skoro nie chce Cie wyslac do gina to lez i odpoczywaj :tak::-D
dawna_cloe - tak wiec sie oszczedzaj ;-)
buziaki :laugh2:

cześć
madziulka wiem co za pi....a opieka lekarska jest w UK. MIeszkałam tam parę latek. ! Co do twardnienia brzucha - to z tego co wiem jeśli bedzie twardniał miejscowo to nic, tzn albo dół albo góra, bok. Pobolewa wszystkie (prawie) ale to normalne a będzie gorzej jak dziecko bedzie bardziej kopało. MAsz prawo do zmartwień jeśli brzuchh w calości twardnieje więcej niż 10 razy na dzień. Licz ile razy jeśli w całości twardnieje to ci sie przytrafia. A poza tym wracaj do polski;-) na okres ciąży - opieka jak już wiesz milion razy lepsza. :-)Możesz brać nospę albo jeszcze lepiej skopolan jak masz i magnez- przeciwko skurczom.
sasania - witam i rozgość się :-)
dawna cloe - odpoczywaj!!!
Anna ajra - no to taki much ;-)

dobry wieczor:-):-):-)

maritka :-) gratuluje , super ze parka.

ma dzi ulka twardnienie brzucha to skurcze, ja juz od dawna no spe biore takze mozesz bez problemu brac i moze ci pomoze, jeszcze magnez ewentualnie. Trzymaj sie:happy:.

Najka wytrzymaj jakos w tym szpitalu , moze nie bedzie tak zle , a na pewno pomoze tobie i dzidziusiowi.

pozdrawiam mamusie:rofl2::-D:-)

Cześć dziewczyny!
Mój Michaś to ruchliwy chłopak... skopie mnie za wszystkie czasy.:-D

Myyszaaa,
Ika_s, miauczus54, lileczka, agawa1 - :wink:
kropecka
- to jeszcze nie tak dużo. Myślałam że będzie kosztował tyle co ciśnieniomierz.
Zadowoleni jesteście z wypadu na basen?:confused: Ja czytam książkę.
Sasania - Witaj!:-)
ma_dzi_ulka - nie pozwól by emocję wzięły górę! Niepotrzebnie panikujesz.:wściekła/y: No-spa działa rozkurczowo, mój lekarz zaleca mi ją, gdy tylko jest taka potrzeba.
Nie możesz skorzystać z porady innego lekarza?:confused: Daruj sobie taką położną!:no: Przecież to nie jedyny gin na świecie. Agawa1 ma racje, racaj do Polski na okres ciąży i porodu.:tak: Aha... no i kiedy miałaś te plamienia?:confused:
cloe - widzę, że nam wszystkim każą się oszczędzać.:dry: Zaczął się III trymestr.:nerd: Dużo zdrówka i wytrwałości życzę. Kiedy masz to USG?:confused:
patrysia - gdzie się kochana podziewałaś?:confused::-D

Pozdrawiam Was serdecznie!

witam
anna_ajra - no wlasnie nie wiem gdzie sie podziewalam :-D ale nie martw sie nadrobie to hihi ;-) no moj Seweryn to tez kopie dziwie sie ze ma taka sile a nie jest taki duzy bo bedzie mial lekko ponad kilo :-)

no a ja teraz nie mam co robic ze szwagierka czekamy na lody bo mamy ochote wiec wyslalysmy od niej meza do sklepu :-D:laugh2::-p teraz zjadlysmy granata no i bedziemy znow sie obrzeraly na noc :-) ale co tam hihi

Witam z rana:-)

Idę na śniadanko :-)
Dziewczyny ogłaszam zabawę - co robicie dziś na obiad :-) bo ja dopiero teraz zaczynam się przejmować tym że muszę w domku coś zjeść:-D normalnie w pracy do restaracji bym poszła na obiadek :-D a tak :-D sama muszę o siebie dbać :-D

Pozdrawiam Myyszaaa

hej dziewczyny . Dziś to ja jestem flak czuję że Julka niewiele ze mnie będzie miała porzytku:crazy: Pomęczymy się jeszcze z godzinke i sproboję uśpić siebie i moje dziecko
Myszaa jeśli chodzi o obiad to mam kapuśniak i makaron z mięsem i kapustąś kiszoną:tak: Zostało z wczoraj więc mam luz:cool2:
jAnna ajra jeśli chodzi o USG to dziś ok 13.00 muszę się zarejestrować Będę starała się załapać tak na za dwa tygodnie:tak:Ja ostatnio też czytuje ksiązki Ostatnio lubię Jakkie Collins a ty jakie czytujesz?
Kropecka to świetnie że wracasz do pracy Jak dobrze pamiętam pracujesz na poł etatu? Mnie również marzy się choćby taka praca Zawsze to jakieś oderwanie od spraw domowych i kontakt z ludzmi :sorry:
Patrysia i jak tam po lodowej obrzerce?;-)

reklama
Witam
ja zawsze tylko z rana ale dzis było do czytania:rofl2:
Sasania witaj
Dawna cloe
odpoczywaj i daj znac jak po usg ja tez mam nisko brzuszek zreszta widac to na zdjeciu jakie ostatnio dodalam n aszczescie wszystko zwarte w środku wiec leze grzecznie przez cały dzien i nic nie robie tylko obiadek

No a moja dzidzia dała mi dzis w kość od 4 nad ranem tak szalała że ze spaniem mogłam sie pozegnac ale to dziecko ma siłe skopało mnie na całego
Odbije sobie po obiadku no i nie obyło sie bez nospy potem pojawiły sie skurcze nie bolesne ale jednak wiec w przypływie paniki nospa poszła w ruch narazie spokój ale dzieciatko dalej kopie z taka siła ze szok moze głodna była przeciez w nocy nie jem a wiadomo polak (chociaz mały )glodny to zły:-D:tak::-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i odpoczywajcie

Do góry