reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Aniu31 - to dość długo go karmiłaś czy nie?? ... ciekawe od czego to zależy - tak się pytam :-) doświadczonych mam :-)
Anna_ajra - ja się nie pcham:-D bo ja leń jestem:-D

reklama
Nie wiem czy długo dla mnie to bardzo szybko zleciało a karmiłam bo Kubuś był bardzo chorowitym dzieckiem czesto chorował na obturacyjne zapalenie oskrzeli kilka razy z tego powodu lezelismy w szpitalu i chociaz w ten sposób chciałam mu pokazać ze zawsze bede przy nim

Witam!
na basen jednak nie jade :wściekła/y: - znajoma naprawia auto i jedziemy bodajze w przyszlym tygodniu a ja juz sie tak nastawilam :-( coz poczekam jeszcze sobie :dry:
ale dzis mam zamiar dzwonic do mojego lekarza i umawiac sie na wizyte jezeli jutro bedzie cos wolnego to na jutro a jak nie to na pojutrze :tak:
Zabulina - moze sprawie mu na urodziny taki prezencik :-)
anna_ajra - super ze Wam sie podobalo w szkole rodzenia :-D a chcialabym juz poczuc ta grawitacje :-p ale musze jeszcze poczekac :dry:

Buziaki ode mnie i mojego synusia dla WSZYSTKICH mamusiek :-D

nie wiem od czego zalezy dlugosc karmienia. mi przez stres zwiazany z choroba wiktora zaczal zanikac pokarm, poza tym mimo ze nie jadlam zadego nabialu to on ciagle mial wysypke taka okropna na buzi no i dodatkowo karmienie piersia bylo dla mnie uciazliwe. nie czulam sie komfortowo karmiac np na dworzu, albo przy innych ludziach. nie umialam karmic na siedzaco tylko na lezaco. jakos tak wszystko sie zlozylo . najgorsze w przerwaniu karmienia to ta presja i nagonka na matki karmiace butelka. czulam sie gorsza matka i troche czasu minelo zanim sobie uswiadomilam ze ssposob karmienia nie ma zadnego wplywu na to jaka matka sie jest.

jestem za tajnym watkiem,

dobry wieczor mamusie i dzidziusie:-):-):-)

ania 31:szok:tak dlugo karmilas. Ja ledwo ledwo 3 miesiace, z poczatku to mialam duzo pokarmu ale pozniej przez stres to coraz mniej i maly byl wiecznie glodny. Moze teraz sie uda dluzej.:-)

myszaaa :-):-D

A jak tam waga u was bo jakos cicho na tym watku wagowym .

Umnie tez deszcz i deszcz:baffled::baffled::baffled:, wczoraj deszcz ze sniegiem . Okropnie ale moj syn zadowolony bo nawet udalo mu sie mokra sniezke ulepic:-)i ze szkoly wrocil caly czerwony i mokry:tak::-D:tak:

pozdrawiam :-D:-D

Ja tez jestem za tajnym wątkiem:tak: Myśle że juz wyklarowały się te dziewczyny które będą tu dłużej nie tylko na chwilę.
Kropecka czyli co ? Składamy to na twoje barki?
Ania 31 to rzeczywiście długo karmiłas W takim razie tym bardziej czapki z głów bo wiem z opowiadań znajomych że odzwyczjć dzidzię od cyca to nieraz nie lada problem a już tak z dnia na dzień...
Dzis byłyśmy w bajlandii. Julka sie wyszalała potem padła licze że pośpi mi jutro do dziewiątej bo jeśli wstaje wczesniej czuje sie cały dzień lekko nieprzytomna
Kropecka ja miałam podobnie. Na początku wszystko co złe wokół mojego dziecka spowodowane było tym ze "nie karmiłam piersią" -według rodziny męża oczywiście. Ja głupia przejmowałam tym sie strasznie. Teraz licze że będę mądrzejsza. Dokonam pełnych starań żeby samemu nie żałować że nie próbowałam ale jeśli się nie uda to trudno.

No cześć ja tylko wstąpiłam by zamknąć dzisiejszy dzień. :)
U nas wszystko ok - ja na razie.
Ania ajra - jak tylko mogłam pomóc todobrze
Myyszaaa - kurcze Ula było by krócej:) obiecuję że testować na sobie już nie będę :-). Całuski dla Was wszystkich

reklama
napisalam wczoraj do Aletki, podalam liste dziewczyn i poprosilam o watek zamkniety. Odpowiedziala ze watek zaklada ktos inny i troszke to potrwa ale przekazala moja wiadomosc dalej.

Podałam takie dziewczyny, jeśli któraś czuje się pominięta niech da znać :)

Gosia78
anna_ajra
patrysia
Ania31
lowiczanka78
dawna cloe
maritka
kropecka
Najka
lileczka
Ika_s
przyszlirodzice