reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witanko!
heh widze ze o imieniach - u mnie ja zadecydowalam o pierwszym imieniu a mezus o drugim tak wiec bedzie a przynajmniej ma byc Seweryn Patryk (lub Patrycjusz) :-)
no a ja przymierzam sie do zalaczania Wam zdjec ale to sie tak dlugo robi ze chyba zrobie to jutro jak bede miala wiecej czasu :wściekła/y: a juz tak chcialam :-( obiecuje ze zrobie to w najblizszym czasie :happy:
dobrej nocki.

reklama
no wlasnie rodzina tez mnie wkurza. tak samo bylo z Wiktorem, jak mowilam jak nazwiemy syna to sie wszyscy krzywili i wymyslali kupe glupot a potem podawali swoje typy ktore dla mnie byly nei do przyjecia chocby dlatego ze wlasnie zaproponowane przez nich. Tym razem tez, jak podaje imie Aleksander to oczywiscie jest niezadowolenie, bo bedzie pijakiem jak Aleksander Kwaśniewski, bo zdrobnienie Olek nie pasuje do WIktora itp. Ale mnie to wkurza.

Gosia, moj lekarz sie uparl zebym tej krzywej cukrowej nie robila. Sama nie wiem dlaczego, tlumaczy to tym ze nie mam w rodzinie nikogo z cukrzyca, nie jestem obciazona ryzykiem i nie widzi takiej potrzeby. Moze to i dobrze bo poprzednio mi totalne glupoty wchodzily (np po 2 godzinach cukier wyzszy niz po 1 godzinie), potem uzeralam sie z poradnia, dietami itp i wszystko bylo OK.

Kopecka więc mamy podobne "przekopy rodzinne";-) Tyle że jakoś wena nie chce do mnie przyjśc więc pewnie wejdę na jakąś stronę internetową i poczytam może coś tam znajdę.
Patrysia czy ja dobrze zrozumiałam czy dziś zobaczymy zdjęcia z twojej imprezy? jeśli tak to super uwielbiam oglądać zdjęcia:tak:to takie moje dziwactwo;-)
Gosia 78 odpoczywaj u rodziców 2-3 tygodnie to takie porządne wakacje ,co? Sama też bym chętnie zmieniła otoczenia Codzienna utyna czasem przyprawia mnie o depresje:-(a czasem wystarczy na krótki czas gdzieś wyjechać by zatęsknić za satrym porządkiem dnia:sorry:

witam z ranka!
moje zdjecia kochaniutkie sa za duze :oo2: wiecie moze jak je pomniejszyc :confused: bo tak to sie nie da chyba ze wysle kazdej na meila :happy: a ja nawet nie mam programu do zmniejszania objetosci zdjecia :-( ale jeszcze cos poprobuje ;-)
No a tak na marginesie jestem strasznie chora - bol gardla niesamowicie ostry kaszel i katar chyba po tym weselichu :eek::-p no ale staram sie kurowac :-)
dawna_cloe - ja tez uwielbiam patrzec na zdjecia ;-) wiec mamy takie same dziwaczne upodobania hehe :laugh2:
kropecka - u mnie w familii dobrze wiedza ze nie maja po co pchac swoich trzech groszy bo ja i tak postawie na swoim a poza tym oni mieli juz okazje wykazania sie przy swoich dzieciach wiec teraz nasza kolej :-) a ja nie popuszcze :dry:
a mam pytanko czy Wam tez juz moze ulewa sie z piersi :dry::eek::oo2::confused:

pozdrawiam mamusie i ich brzusie :laugh2:

mi cieknie z piersi juz od dawna, zreszta z wiktorem tez tak mialam. chociaz to w porownaniu z nawalem pokarmu po porodzie to pestka. przy naplywie pokarmu lecialo mi samoistnie z piersi jak z kranika, tak az na odleglosc :)

patrysia, wejsc na imageshack tam sobie wgraj zdjecie i wybierz ze chcesz je pomniejszyc. wygeneruje ci sie kod http: i go skopiuj i wstaw zdjecie na forum

Witam sie
Jakoś dzis totalny leń mnie ogarnął:tak:nic mi sie nie chce to chyba od tego ciagłego lezenia :tak:
Patrysia fajne zdjecie daj wiecej:-)uwielbiam je odgladać jak pewnie wszystkie z Was
Pozdrawiam Was gorąćo i brzusie też

reklama
Do góry