reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Coraz to zimniej się robi... brryyy...:baffled:
Zadzwonił do mnie wczoraj mój starszy brat i spytał mnie, czy zostanę chrzestną jego dziecka!:eek::-D Dzidzia ma przyjść na świat 09 listopada. To już tuż, tuż. Super!:rofl2::-D:rofl2:

Ania31 - to się wyleżysz za wszystkie czasy...:happy: Ja ostatnio spytałam swojego M, czy mam duży brzuszek, oczekując odpowiedzi, że taki w sam raz... hmmm:cool2:... powiedział, że jest duży.:confused2: Na szczęście nie ogromny.:rolleyes: Życzę Wam zatem smacznego!:wink:
Myyszaaa - mam nadzieję, że czujesz się lepiej!:confused::happy2:

Jeszcze mnie się nie znudziło (CSI).:-p

lileczka - ja też tak czasem miewał, że jestem bardziej senna niż zwykle. Ale na szczęście jestem na L-4 więc mogę sobie dłużej pospać i tak w ogóle ... poczytać książkę... i z wami posiedzieć :cool:
Gosia 78 - co za horror!:crazy: Aż strach...
Co rodzice i lekarze mówią?:confused:
cloe - uuu ... 19kg!:huh: To wyrobiłaś już normę, tak jak ja (14kg).:-D Ale jesteś wysoka, także
kilogramy inaczej się rozkładają.:wink: No i gratuluję dobrych wyników!:tak:
Kropecka - ja mam tak samo... Jak pomyślę o tym chłodzie na dworze, to też nie mogę się przemóc, by wyjść.:baffled:

Buziaki dziewczyny!

reklama
Witam,

dawna-cloe, Mysia, anna_ajra - nie zapominajcie, że ja też mam ładny przyrost wagi jak na ten tydzień ciąży. No, ale jestem też niższa od Was i miałam nadwagę juz wcześniej, więc u mnie korzystnie to raczej nie wygląda. Szczególnie obrzydliwie tyłek i uda, ale cóż teraz mogę zrobić. Tylko krem na rozstępy wklepuję jak nawiedzona. No i w zimową kurtkę oczywiście się nie mieszczę.

Narazie w dalszym ciągu chodzę do pracy, ale siły nie mam. No i zaczęły mi puchnąć nogi. Robią mi się na wieczór jak kłody. Macie może taki objaw?
Co więcej, przesunęło mi się usg 3D z soboty na jutro o 18.30 i już się nie moge na niczym innym skupić.
Pozdrawiam ciepluteńko.

Hej dziewczyny ale jesiennie na dworze blee nie lubię jeseni a pzrynajmniej nie takiej deszczowej.
Mysza kochana gdybym to ja taką wage osiągnęła przy końcówce to było by git ale ja na koniec ją podwoje:szok: Ale co tam przy julce schudłam to i teraz powinnam dać radę;-)
Kropecka ja mam podobnie W taka pogode nawet nie chodze z Julką na spacery. bo co tu robić na spacerze gdy siąpi wieje i ogólnie nieciekawie:cool: Trudno moje dziecko posiedzi troche w domu ale jutro bez względu na pogodę wychodzimy. Postanowiłam bajlandię zaliczyć:tak:
Ania 31 oj jak ja bym chciała żeby mój niejadek podjadał coś ze mną Nistety ja jem a moje dziecko ani myśli ale zauważyłam że smakuje jej nowa przekąska -owoce suszone - także cały dzien stoją przed nami w kubeczku i coś nie cos wpadnie do tego brzucha :tak:

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Jadę dzisiaj na basen. A co, nie będę sobie żałować ruchu... hi hi :-) Trochę mnie się nie chce, ale nie byłam już dwa tygodnie z rzędu (malowanie pokoiku i później goście). Chodzę razem z koleżanką z pracy "w każdą" środę. Ona jest o miesiąc dłużej w ciąży.
Ale mnie się nie chce...:baffled:

Myyszaaa - widzę po Twoim suwaczku, że to już tylko dwa miesiące do Świąt!:oo: Niesamowite, jak ten czas leci...
Ika_s - przyznaj się... ile już przytyłaś?:-p Jak często się kremujesz?:confused: Ja zawsze wieczorem. Dzisiaj zauważyłam małe rozstępy na prawej piersi.:szok: Też tak masz?:confused:
Czekam z niecierpliwością na wyniki USG!:tak: Trzymam kciuki!:wink: Mnie jak na razie puchnęły dłonie, ale na razie ustało.:happy2:
Dziewczyny - czy któraś z was ma już rozstępy?:confused::confused::confused::confused:
cloe - moja szwagierka też ma problem z karmieniem 5-letniej córeczki. Także domyślam się, jakie to frustrujące...:sorry2:

Buziaki

anna_ajra, ja po poprzedniej ciazy mam straszne rozstepy na piersiach. na brzuchu na szczescie ani jednego. w ogole po ciazy moje piersi sa w oplakanym stanie. faktem jest ze teraz w drugiej ciazy wygladaja lepiej bo sie wypelnily ale po porodzie znow bedzie to samo :(

mam tylko nadzieje ze tym razem tez uda mi sie uniknac rozstepow na brzuchu.

Witaj Aniu_______
Polecamy się wszystkie na tym forum :-) Dobrze podtrzymujemy na duchu :-D

Ania_ajra,Kropecka - na razie mam dwa rozstępy - na piersiach:-) brzuszek nie reaguje na poszerzanie :-D pewnie jeszcze za mały - smaruje się oliwką - i jak narazie to wystarcza:-)

reklama
:))

Tylko boje się że poronie ;(
Moja siostra niedawno poroniła już drugi raz :(
Dlatego teraz w internecie szukam porad, for itp. :((

Do góry