reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam,

agawa1 - gratuluję drugiego SYNUSIA i z niecierpliwością czekam na zdjęcia!!!

Mysia- brzuszek całkiem całkiem. Wygląda już imponująco.

Kropecka- śliczny jest ten Twój synek!!! Mały przystojniak.

Patrysia - wszystkiego NAJ... na Nowej Drodze Życia!!!!!! Czekamy na relację ze ślubu.

Mam dziś nastrój taki sobie i jestem padnięta po powrocie do pracy. W sobotę zapisałam się na badanie usg 3D/4D i już się nie mogę doczekać.

Dobrej nocki życzę wszystkim i kolorowych snów!!!

reklama
:-D:-):-):-)hej mamusie!!!!
ladna ex-panna dziekuje za informacje o 3d:-D

anna ajra tez ogladam w niedzielny wieczor skazanego i gotowe na wszystko, tylko ciezka mi wytrwac do konca .
agawa gratuluje wiadomosci o synu.:-D
kropecka sliczny ten wiktorek:-D:-)a co do mam z dziewczynkami to ja na razie po ostatnim usg bede miala coreczke :happy::happy: ale to sie jeszcze okaze, bo to nie jest pewne jeszcze.:tak::tak:
:rofl2:pozdrawiam wszystkie panie !!!!!!

ja skazanego na śmierć oglądam 3 serię, drugą już widziałam

czuję się fatalnie, kręgosłup przy siedzeniu, nawet niedługim mnie boli, zresztą po nocy też się obolała budzę, do tego zgaga i zmęczenie :/ a to dopiero połowa ciąży :o

Witam Was dziewczyny!
wkoncu po dlugiej przerwie moglam do Was zajrzec :-) dziekuje za zyczenia WSZYSTKIM mamusiom :laugh2: impreza sie udala - zero stresu jak i przed tak i po a zabawa tez byla niesamowicie udana nogi bola do dzis :confused2: ale da sie jakos wytrzymac wkoncu prawie cale wesele wytzrymalam w tych butach na obcasie - dopiero przed oczepinami zmienilam :tak: w sumie to nawet nie ma czasu zeby wejsc na bb na dluzsza chwile bo ciagle obowiazki - sprzatanie zakupy i pakowanie :wściekła/y: ale teraz kiedy jestesmy u moich rodzicow skorzystalam z okazji bo mezus pije z tesciem juz drugi dzien :sorry::eek: no i oczywiscie noc poslubna byla udana - hotel w idealnym stanie no i nasza kondycja tez :-D:-p hahaha i tak juz nic sie nabroic nie da ... :laugh2:
tak wiec pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko i nawet jak chialabym odpisac na Wasze posty to nie pamietam ich juz bo mialam nie male zaleglosci, zdjecia wkleje jak najpredzej sie da bo sa juz na plytce zgrane.
pozdrawiam cieplutko i goraco caluje :happy2:

Hej
Znalazłam sposób na powiekszający się brzuszek - tzn znalazłam plaszcz u siebie w szafie w którym guziki przeszyje :-)
Patrysia - już nie będę niczego życzyć a jedynie pogratuluje :-) całości imprezy :-D
Kropecka - mnie to jeszcze nie dopadło - na razie znów coś nie tak z gardłem:-(
Gosia78 daj znać jak tam po wynikach :-)
Pozdrawiam Mysza:-D

Cześć dziewczyny, nie było mnie raptem 2 dni a tu tyle do czytania:)) Hohoho!! żeście naprodukowały tyle różnych wypowiedzi, że az z przyjemnością wstawało się z wyra:)

dawna cloe - będę rodzić w Katowicach na Łubinowej. Poród jest bezpłatny, porod rodzinny też. Dopłata do sali jednoosobowej to 500 zł za cały pobyt, ale pozostałe sale są dwuosobowe i bezpłatne. Jeden minus - do porodu przyjmują wyłącznie pacjentki konsultowane w ich gabinetach, a koszt jednej wizyty to 100 zł. Tu masz linka do strony: Łubinowa 3 :: bezpłatne porody w luksusowych warunkach :: prowadzenie ciąży :: kameralne porody

lileczka - USG 3D można wykonac zarówno na Łubinowej, ale można też w Genomie w Rudzie Śl., albo w Żorach (Gabinet ginekologiczny 3d, usg prenatalne katowice, ginekolog) Ja robiłam wczoraj ale o tym później. Gratuluję córeczki:)) Pewnie oszalałaś z radości, co?

Gosia78, niestety nie możemy zabierać Olci do domu, bo jest karmiona sondą, a ja ni mam ssaka, w razie gdyby coś się działo. A wyciągać i wkładać sondę to jest dla niej bardzo bolesne. Ale odwiedzamy ją tak często jak się da:)

Ania31, masz rację. Nie warto czasem słuchać lekarzy bo tylko się człowiek denerwuje. Twoi chłopcy okazali się na szczeście zdrowi i to chyba najpiękniejszy prezent dla matki:)

Myyszaaa, :-)

Patrysia, gratuacje!! Cieszę się, że wszystko dobrze poszlo. Czekamy na zdjęcia

A teraz znowu ja:-) Wczoraj byłam na USG 3d i widzialam moją śliczną dzidzię! Już wiem, że to chłopak!! Mam film z tego badania i normalnie w kółko go sobie puszczam:-)

Całusy dla Was wszystkich i miłego dzionka:)

witam
Zajrzałam poczytałam i serdecznie Was wszystkie pozdrawiam
Wracam do łóżeczka leżeć małe kopie niesamowicie i zastanawiam sie czy sie nie przekręciło bo czuje kopniaki bardzo nisko do poniedziałku niedaleko więc sie dowiem.
myyszaaa śliczny brzuszek:-)
patrysia to świetnie ze wesele udane:-)czekamy na fotki

Witam,

aggy- gratuluję kolejnej mamie lutowej synka!!!

ania 31 - dużo zdrówka i leż grzecznie.

Pozdrowionka dla Wszystkich Mamuś!!!

Hej!

Agawa, Agggy - gratulację synków!!! Chyba to jakiś lutowy wysyp chłopców!

Llileczka - gratuluję córci!

Ania 31, Najka, - trzymajcie się dziewczyny!!!:-)

Patrysia - świetnie, że weselicho się udało, wszystkiego naj, naj na nowej drodze!!!

Mysza - mój brzuszek też ostatni jakoś wysunął się mocno do przodu - ledwo dopinam się w kurtce. Mam jeszcze jedną szerszą skórzaną, w której chodziłam w poprzedniej ciąży ale jest strasznie ciężka i nie wyobrażam sobie w niej długich spacerów z Piotrusiem. Muszę też pomyśleć o jakichś butach wsuwanych bo ciężko zakładać te wiązane...

U nas dziś świeci słoneczko ale na razie zimno tylko 3 stopnie, powoli zaczynamy się wybierać na dworek. Może godzinkę wytrzymamy...

pozdrawiam

reklama
Witamb, baja leci wkońcu mamczas dla siebie czyli na BB ma się rozumieć:-p;-)
Aggy dzięki za informacje.Zastanawiam sie czy przypadkiem na zmianę lekarza imiasta nie jest za późno To już wysoka ciąża .Przekręce tam Zobaczymy co będzie.
Ania 31 jeśłi dzidzia sie obruciła to dobrze? Napisz jak sobie radzisz w pozycji leżącej.Teraz na dworze taka pogoda że lepiej nie mówić więc z Julcia siedzimy w domu i mnie nosi:cool: a co dopiero gdybym nagle musiała tylko leżeć:crazy:
Mysza ja poki co mieszczę się w moją sportową kurtkę ale przy końcówce może być ciężko cos bedzie trzeba wymyslic

Do góry