reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:

Ania31 - kwestia dobrego zorganizowania sobie czasu i pracy. Nie jest to łatwe, ale masz fajnych chłopaków, także poradzisz sobie!:wink:Trzymam kciuki!
Nie ma chyba nic gorszego, jak niekompetentni i pesymistyczni lekarze.:no: Na pewno kosztowało to Ciebie dużo zdrowia...?
kropecka - które to już zęby wychodzą Wiktorkowi?:confused: Współczuję nieprzesapanej nocy. Po waszych opowieściach, aż się boję pomyśleć, co nas jeszcze czeka...
Myyszaaa - ja też bardzo lubię oglądać CSI, to już jutro.:-) Będę o Tobie myślała.;-) Nawiązując do urlopu macierzyńskiego, to przysługuje na obecnie 18tyg. przy pierwszym dziecku i 20tyg. przy drugim. Pytałam się dzisiaj w pracy, nawet liczyłyśmy, kiedy mniej więcej mi się skończy.
agawa1 - GRATULUJĘ synka, no i nie mogę się doczekać zdjęcia!:-D Mój gin. też jest w stanie przyjechać do szpitala w każdej chwili, także spoko, ale w końcu płacę 110zł za każdą wizytę...
patrysia - przyłączam się do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!

Buziaki

Hej - no chyba że wprowadzą taką fajną ustawę wydłużającą urlop macierzyński :-) choć nie pamiętam gdzie ona utknęła - wtedy przy pierwszym dziecku będzie już 20 tygodni :-) ponieważ planują wydłużyć macierzyński do 26 tygodni do 2012 - choć teraz to już nic nie wiadomo:-)

anna_ajra, wiktor na dole ma juz 1 i 2 a na gorze ma 1, 2 i jedna trojke wiec wnioskuje ze wychodzi mu trojka z drugiej strony

ale mnie zgaga zlapala od wczoraj :/

Myyszaaa - co za fajny brzusio! U la la... :-)
kropecka - a gdzie Twój Awatar?:confused:
Słodko musi Twój synuś wyglądać z tymi ząbkami.:happy:
Wklej może zdjęcie Wiktora. Zapewne potrafi już solidnie ugryźć mamę w palca? :-D

awatary zniknely a mi sie nie chce robic narazie nowego :)

jeśli chodzi o zdjęcie wiktora, to jedno z ostatnich. tylko zębów tu nie widać :)

wiktorekfb7.jpg

reklama
Hej!

Kropecka - to sporo ząbków jeszcze przed wami, u nas najgorzej było z piątkami zwłaszcza, że wychodziły 3 na raz, koszmar... po raz pierwszy dziecko gorączkowało z powodu ząbkowania. Śliczny ten Twój Wiktorek i w tym ubranku taki mały mężczyzna! Mój Pipotruś też szybko był ubierany w spodenki i bluzeczki chyba jescze nie siedział.

Anna ajra - na krzywą wybieram się jednak w środę tuż przed wizytą więc wtedy zdam relację...

Pozdrowienia dla Wszystkich!

Do góry