reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
anna_ajra sliczny pokoik i kolorki extra
a ja mialam wymiane rur do wody i czeka mnie przymusowy remont kuchni z jednej strony i tak mieliśmy robic ale chcielismy po kolei a tu kuchnia na pierwszy ogień pójdzie
pozdrawiam wszystkie mamusie i brzusie:-)

:-)dobry wieczor

Dzis caly dzien brak czasu i dostepu do komputera , syn oblegal dzis komputer .
Wczoraj byl na wycieczce i w nocy klopoty zoladkowe:wściekła/y: ( pewnie po frytkach ktore sobie zaserwowal )
M usialam zostawic go w domu, z czego sie cieszyl.:-)

patrysia milego panienskiego.
anna ajra ogromna roznica w pokoju w przed i po remonciku.

witam nowa mame.:happy:
A jak wasze samopoczucie , jakies nowe dolegliwosci was gnebia?

pozdrawiam

Hej!
lileczka - ja to jakos w ciazy czuje sie tak jakbym w niej nie byla - rewelacja - no jeden szczegol - bezsennosc :wściekła/y: tylko to mi dolega a tak to czuje sie dobrze :-) a za jutro nie dziekuje :-p
anna_ajra - dla mnie pokoik BOMBA :-D supcio :happy:
Ania31 - powodzenia w remoncie kuchni - tak co zdazysz do narodzin dzidziusia :-p;-)

no a tak poza tym to wlasnie dzis tato kupil mi na jutro 2 vodeczki dla dziewczat bo nie wiem ile wypija a ze ja nie moge to beda pily tez i moja kolejke :-p:happy2: ja to chce juz bawic sie na sali i tanczyc :laugh2::cool2::rofl: ale jest maly problemik jutro i moj robi kawalerskie wiec mam nadzieje ze sie nie spotkamy :huh::unsure: heh ;-) ja juz wypilam sobie mleczko na lepsze spanie :happy: - zobaczymy
dobranoc mamusiom milusiej nocki :happy2:

Witam !
Ja to sie nie wyspalam w nocy nie spalam az 4 godziny :sick: nie wiem jak wytrzymam dzis na imprezie :-( ale moze nie bedzie tak zle i dam rade :-p

Ania31 - Wpadaj napewno zdazysz :-D;-)Moze ktos jeszcze chetny :-p Zapraszam :cool2::biggrin2:
Pewnie do poniedzialku bo jutro bede caly dzien odsypiac :tak:
pozdrawiam brzusiowe mamusie - cmoki!!!

Witam dziewczyny:-) Moje małe w brxuchu zaczyna szaleć że szok:szok:Wcześniej było duuzo spokojniejsze.:tak:Juz układa się tak jak Julka czyli z jedenej strony robi mi sie bula:-D Fajnie to wygląda.:-D:tak:
Patrysia ja tez czuję sie nadzwyczaj dobrze z wyjątkiem bider które nawalaja mi jaeśli zbyt długo stoje bądz dzień wcześniej poszaleję ze spacerem no i przy wstawaniu z łóżka jest problem. Cieszę sie że to tylko takie dolrgliwośći. Niedawno dowiedziałam sie o kuzynkce znajmmej której uz zaczęlu sie skurcze ajest chyba m-c niżej w ciąży niż ja. Leży w szpitalu caly czas na lekach bule nie ustępują:szok::no: Niewykluczone że urodzi grubo przed czasem:-(
Parysia poszalej sobie i wypij troch e soczku również za nas:-D;-)
Anna ajra według mnie wyszło świetnie . Wiemy jak wyglądało wcześniej, jak wyglada teraz to jeszcze musisz szczelić fotke jak juz pokoik bedzie gotowy:tak:

reklama
Hej!

U nas dziś piękna, słoneczna sobota. Chłopaki na dworze a ja przy kompie, w kuchni czeka na mnie stos brudnych naczyń i rozpoczętych kilka rzeczy ponieważ mamy na osiedlu jakąś awarię i ani kropli wody w kranach...:wściekła/y:
Podobno ma być po 16, oby...

Patrysia - miłego wieczorku!!!:-)
Lileczka - póki co nie narzekam na samopoczucie, poza tym, że zaczynam chodzić "na zwolnionych obrotach"
Anna ajra - fajne kolorki, dodasz parę kolorowych akcentów i będzie super!

A to pokoik mojego Piotrusia, na zdjęciu nie widać większości zabawek bo są zawleczone do salonu a codziennnie nie mam siły ich przenosić.

Do góry