reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:happy2:
Wczoraj jechałam SAMA samochodem:rolleyes:. Byłam zawieść mojego M na spotkanie z pracy. Jestem z siebie dumna.:-D
Ja mam dzisiaj u siebie w domu imprezę urodzinową. Moją i mojego męża. 27 urodzinki!:cool: Będzie 14 osób, tylko najbliższa rodzina. Rodzice i rodzeństwo. Uff... już od wczoraj przygotowuje jedzonko.:sick:
Ostatnio czuję się coś wykończona:baffled:. A dzidzia szaleje coraz bardziej w brzuszku!:-D

agawa1 - zuch dziewczyna!:tak: Dbaj o siebie i o dzidzie. Mam nadzieję, że już zadzwoniłaś na USG 3D! W innym razie będę musiała wstać i się do Ciebie prześć...
kropecka - wszystko będzie dobrze!:-D Idź na zwolnienie i odpocznij sobie.
Ania31 - dzięki! Widzę, że na brak rozrywek nie możesz narzekać...:wink: Najpierw kabel przecięty, potem brak prądu i teraz ten remont! Współczuję Tobie, tym bardziej, że to kuchnia!
patrysia - udanej zabawy i dzięki!:yes::biggrin2:
Myyszaaa - dzięki!:wink:
lileczka - różnica jest ogromna... początkowo baliśmy się, że farby się nie pokryją. Dużo zdrówka Wam życzę!:happy:
cloe - dzięki!:wink: Jak już będzie łóżeczko, mebelki i zasłonki to zapewne będzie ładniej. Na pewno prześlę zdjęcie.
Gosia 78 - śliczny pokoik! :yes:

Pozdrawiam Was gorąco!

reklama
Witam dziewczyny.
Anna ajra w takim razie 100 lat dla ciebie i męża:-):tak:
Gosia 78 pokoik fajny Widzę ze u was salon to g łowny olac zabaw zupełne jak w moim domu:tak: Ja już nawet zabawek nie zanoszę Nie ma senesu choćby dlatego ze sypialnie są na pierwszym piętrze a salon na parterze:tak:
Patrysia pewnie już na paniejskim Fajnie. Ja swojego paniejskiego nie miałam a szkoda

Witajcie!
Wróciliśmy z wizyty u mojej kuzynki, która ma dwoje dzieciaczków:)
Ja sie juz nie mogę doczekać na poniedziałkowe usg:)))
Ika_s odpoczywaj sobie na zwolnionku!A jak masz pajączki te rajstopy nie zaszkodzą, a moga przeszkodzic w rozwijaniu sie następnych!
Patrysia wieczór panienński pewnie już rozkręcony:) Będę czekac na relację.:)
Gosia78 zamówiłam sobie w sklepie medycznym rajstopy zapobiegające żylakom dla kobiet w ciąży Kati. Jak dostanę napiszę jak sie sparwdzają. Bardzo ładny ten pokoi Piotrusia!:)
Kropecka mam nadzieję, że będzie dobrze u Was! Trzymam kciuki!:)
Mika12 witaj! Gratuluję córeczki!
Agawa1 świetnie, że urosept i nospa pomogły!:) To jak z tym 3D ? Zadzwoniłaś?
Anna ajra ładny pokoik! Wszystkiego najlepszego dla Ws z okazji urodzinek!:))
Cloe fajnie, że Twoje dzieciątko zaczyna takie szleństwa w brzuszku:)
Dobrej nocy Wszystkim Lutóweczkom i Maleństwom:)

najka, ania ajra - nie zadzwoniłam bo.... zapomniałam. Byliśmy z mężem i młodym oglądać drzwi zewnętrzne, potem miałam 3 godziny pod rząd korepetycji potem kąpiel Kamilka i była 20 :-(.
ale w poniedziałek dzwonie wiem że rejestrować można się od godz 8 do 11 i od 14 do 17. A na dodatek mają nowy sprzęt 4D :-).
Anna ajra 100 lat, wszystkiego Naj Naj dla Ciebie i M.i gratuluję 1szej przejażdżki
patrysia - udanej imprezki!!!
Gosia78 - pokoik przecudny!!!
Miłej nocki drogie panie

anna_ajra - Wszystkiego naj :-)
Patrysia - pisz jak tam przeżyłaś panieński ?:-)

A u mnie jak u Cloe pojawiają się bóle kręgosłupa jak dłużej postoje - pochodzę - wczoraj jak połamana chodziłam :-)

A i dziś jestem pierwsza z rana :-D

Mysia- wyprzedzasz mnie także w dolegliwościach ciążowych? Właśnie dziś chodzę połamana i boli mnie kręgosłup. Zastanawiam się dlaczego?

Anna_ajra- wszystkiego najlepszego!!! Niech spełniają się Twoje Marzenia? Nie wiem czy pisałam, ale pokoik Twojego synka bardzo mi się podoba.

Patrysia- no i jak- udała się impreza?

Gosia78- Piotruś też ma śliczny pokoik.

agawa1- coś Cię chyba bardziej przypilnować trzeba przy tej rejestracji, ale nie martw się, mam to samo i ciągle się przymierzam do tego 3D.

Najka- chętnie też dowiem się jak się sprawdzają te rajstopki i zakupię je na próbę- tylko czy takiej grubej babie jak ja to jeszcze pomoże?

Pozdrawaim Wszystkie Nsze Mamusie i życzę miłej niedzieli !!!

Witam dziewczyny:-)
Patrysia pewnie odsypia imprezkę. Ja nawe tnie pamiętam kiedy gdzieś sie bawiłam:dry:Rany :szok:trzeba to zmienić bo przy dwójce to bedzie ciążko gdziekolwiek sie ruszyć:no:
Mysza jak tam samopoczucie w niedzielę;-).Jesteś jeszcze na zwolnieniu czy od poniedziałku do pracy?

witam przyszłe mamusie. mam do sprzedania sukienke sztruksową. ogólnie chyba nie jest ciążowa, ale ja ją nosiłam do 9-go miesiąca (mały brzuszek mialam) ładnie się układa. rozmiar jest 40, jest długa, w talii 85 biodra 106 . ja mam 176cm wzrostu wiec dla wysokiej dziewczyny idealna.jest tez ciepła bo od środka jest milutka jak polarek i wygodna bo nei jest to gruby sztywny sztruks
MA JEDNA WADE: z tylu puścił kiedyś rozporek na długości ok 2-3cm na szwie (mam dobre foto w telefonie moge przeslac mms-em), nie mam zdolności krawieckich ani maszyny więc zaszyłam tak zeby w miare nie bylo nic widac, więc jest ok, ale jak cos mozna to przeszyc na maszynie i nie bedzie śladu
cena 50pln
. (+ ewentualna przesylka jesli poza warszawe.)
kontakt:
-PW na babyboom
-GG 5018604
-mail: katarzyna.szaykowska@wp.pl
-kom 0-500-309-803
pozdrawiam... :)

Cześć Dziewczyny!

Cieszę się, że podoba się pokoik Piotrusia. Niestety na dwóch łobuziaków będzie za mały i gdzieś za rok będziemy musieli zamienić naszą sypialnie na dziecinny a sami wylądujemy w tym malutkim.

Anna ajra- wszystkiego najlepszego z okazji Waszych urodzinek!:-)
Agawa - przy takim natłoku obowiązków to chyba nie masz czasu na bycie zmęczoną czy na gorsze samopoczucie ale pewnie dzięki temu czas szybciej mija...
Najka - koniecznie napisz jak te rajstopy będą się nosić. W listopadzie będę u rodziców to najwyżej też sobie zamówię bo u mnie w okolicy nie mam sklepu medycznego. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg!
Cloe - moja ostatnia impreza to wesele mojej siostry 1,5 roku temu w dodatku musiałam szybko wracać bo nie miałam z kim zostawić Piotrusia. Na kolejną to pewnie będę musiała poczekać aż obydwa chłopaki podrosną tylko czy wtedy będę mieć jeszcze ochotę?

Pozdrawiam cieplutko!

reklama
Hej
Gosia - na imprezę marsz:-) bierz męża i Piotrusia i do Zoo - impreza będzie świetna :-D
Cloe - od ostatniego poniedziałku już w pracy - choć przyznaje mam dość wszystkiego :-D
Iśka - z tymi plecami to wczoraj - ale chyba za dużo pochodziłam - i dziś M mi pomaga wstać z łóżka :-D

Do góry