reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc Wam !
No to ja juz po obaidku ale jestem w takim stanie ze masakra - tak sie wytanczylam wczoraj ze bola mnie lydki i kregoslup no i troche glowka :zawstydzona/y::sorry2: mialam smaczka na winko a ze bylo troche mocne to troche mi poswitalo :happy2: ale panienskie bylo psikusowe! Nie bedzie drugiej takiej imprezy jak ta! A dziewczynom to jednak musialam kupic az 4 vodeczki - no nie spodziewalam sie ze maja taki spust :-):-D ale one tez sie dobrze bawily i to mnie zadowala! Ten wieczor bedzie pamietny hehe :happy: a moj to chyba pojechal sobie do klubu gogo :dry:ale nie jestem zazdrosna :unsure: no moze troche :huh: zreszta bedzie mial mi co opowiadac :-p ja chyba ide jeszcze spac bo mam takie zakwasy ze chyba do wesela bede obolala :happy2::-p a co do zdjec to jak beda na kompie wrzucone to posle kilka :-D

pozdrawiam wszystkie mamusie!

reklama
Cześć dziewczyny!
Wczorajsza impreza urodzinowa trwała od 16 do 2. Już miałam dość...:sick: Dzisiaj nic nie robię - leżę :-D

cloe, Najka, agawa1, Myyszaaa, Ika_s, Gosia 78 - dziękuję!:biggrin2:
Najka - daj koniecznie znać, jak było na USG:yes:. Na którą godz. idziesz?:confused:
agawa1 - widzę, że każda wymówka jest dla Ciebie dobra... Nie ma...:wściekła/y: jutro dzwonisz, bo drugi raz nie chcę mi się do Ciebie wstawać!:wink:
Myyszaaa - ja też coraz bardziej odczuwam ciąże... Zaczęły puchnąć mi dłonie i tak ogólnie robi się już ciężko.:sorry:
Gosia 78 - dlaczego chcecie dopiero za rok robić drugi pokoik?:confused:
patrysia - cieszę się, że panieńskie było udane!:cool:
Ja też swoje bardzo miło wspominam...:-)

Pozdrawiam Was gorąco!

Witam wieczorkiem:-) Julka z dziadkiem na górze. Kiedy to moje dziecie chce iść:unsure: spać. Cały dzień nie spała powinna o ósmej paść ale dziś energia ją wręcz rozpiera:blink:
Ja mam dzis dośc dziadek jeszcze nie więc nie ch mi męczy latorośl;-)
Patrysia no to czekamy nafotki:tak:Ach jak ja bym chciała gdzeis poszaleć...:happy2:
Myszaa wypad do zoo to niedokładnie to samo Też fajnie ale nie ma to jak pobawić sie na imprezce gdzie są sami moi równolatko wypić winko albo piwko albo dobrego drinka poszaleć na parkiecie i nie myśleć czy w tym czasie Julka nie rządzi np na stole:shocked2: Takie oderwanie od codzienności nawet jeśli następnego dnia miałby męćzyć mały kac:blink:;-)

dawna cloe jak ja cie rozumiem. Tez bym poszalała a tu nie ma jak.
Normalnie tu biją!!! :-(;-)Anna ajraZrozumiano !! Jutro dzwonie :-):tak:A co do pytania do Gosi78 to tak myśle że dlatego za rok będzie dopiero remontowała pokoik bo teraz tzn po urodzinach dzidzi bedzie w większym pokoiku z rodzicami. A potem będą przenosiny - tak mi się wydaje.
Ika_s - mobilizuje Cię zadzwoń jutro żeby się zarejestrować no chyba ze nie musisz!!!!A pocieszę Cię nie jesteś najgrubsza na lutówkach ale cicho:sorry:A rajstopy jak nie pomogą to mogą np ogrzać nogi w zimne dni jesienne :-)
Gosia78staram się jakoś nie zwariować(bardziej)o i;le to możliwe. czas leci niemiłosiernie szybko a szkoda - mogłabym jak słonica chhodzić w ciąży. Kocham ten stan. Szkoda że tak krótko trwa. tzn jak juz się czuje dzidziusia jak kopie itd. To prawie połowa ciąży. Grudzień zleci na przygotowaniach do świąt - i zostanie miesiąc na cieszenie się stanem bo potem zaczną się wykluwać. :-):tak:
patrysia gratuluję udanego panieńskiego!!!!!!Oby do ślubu :-)
Myyszaaa - Idź na basen!!! To powinno pomóc z kręgosłupem. A dla pocieszenia - to dopiero początek - poczekaj jak nie będziesz mogła np się obrócić z boku na bok w nocy.:-):tak: Wszysto da się przeżyć :-)
Ja jak zwykle zamykam dzionek na forum:-) - dobrej nocki miłe panie!!!

Hej:-)
Agawa zmamknęla wczorajszy dzień a ja go otwieram:-D:-);-)
Agawa zgadzam sie teraz kiedy brzuch będzie powiększał sie w zastraszającym tempie ( i pewnie nasza waga też:szok:) to dopiero nam sie zacznie a końcówka to już bedzie najgorsza Nie dość że nogi napuchna jak dwa baniaki mega brzuszysko nie pozwoli na szybsze ruchy to jeszcze nasze żółwie tempo bedzie doprowadzało do szału. Tak przynajmniej było jak ja byłam w ciąży i tego sie spodziewam teraz:shocked2:

Hej
Cloe - co do zoo się zgadzam - ale pamiętam że Gosia78 chyba nie ma z kim PIotrka zostawić - więc pisałam o barze a po chwili skojarzyłam że nie ma z kim zostawić i napisałam Zoo :-D

Patrysia - pewnie jeszcze odsypiasz:-D

Ania_ajra - podziwiam cie do 2 - ja padam o 22 góra 24 :-) choć jak położę się o 24 to przynajmniej nie muszę w nocy do WC wstawać :-)

Znów mnie katar bierze - kurcze ktoś nieźle zaraża - a ja dalej do pracy :-) chodzę :-)

Agawa1 - dzwoń i daj znać na kiedy się umówiłaś :-) i nie strasz mnie :-D ja na razie po całym dniu leżenia - pozbyłam się bólu kręgosłupa :-)
Basenu - się trochę boję - bo ja łatwo łapię infekcję - a nasz basen nie wydaje mi się przygotowany na mnie :-D w sumie po ostatnim razie wylądowałam z anginą - więc w ciąży trochę się boję że się mocniej rozchoruje :-(
Pozdrawiam Ula

Myszaaa przypomniałaś mi o basenie Ależ ja bym popływała:happy2: :tak:ale podobnie jak ty łapię szybko infekcję a w ciąży to niestety niewskazane:-(
Teraz dałam mojemu dziecku mazaczki Obiecała że będzie pisać tylko pokatreczce ale z dwulatkiem to tylko obiecanki cacanki;-) więc już musze uciekać zanim cały pokj nie bedzie w esy floresy:tak:

Hej!
Ja to od rana zabiegana jestem :dry: robimy z moja mama suknie - ostatnie przerobki ale nerwow przy tym tyle ze hohoho:dry: moj synus szaleje jak najety juz od dluzszego czasu jego kopniaki sie nasilily :-D:laugh2: a wczoraj wzajemnie z moim opowiadalismy sobie jak tam po naszych wieczorach :-) i wychodzi na to ze moje dziewczyny to wieksze pijaczki :szok::-D hahaha:-p
co do basenu to tez bym sie przejechala - mam nadzieje ze po slubie bede miala okazje pojechac :tak:
pozdrawiam Was mamusie - cmoki :*

Ania ajra usg mam na 16.30. Napiszę wieczorem. Trochę sie denerwuję, ale przecież będzie dobrze! Pozdrawiam Lutóweczki Wszystkie!:)

reklama
Do góry