reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam!

Najka - na tych rajstopach napisane jest, że polecane są kobietom w ciąży, ładnie rozciągają się na brzuszku i mnie na razie nie gniotą. Pewnie są jakieś tylko dla przyszłych mamuś - jak takie znajdziesz to daj mi znać, na razie muszę zużyć zapasy.

przyszlirodzice - podobnie jak Anna - ajra sugeruję zmianę ginekologa...

Kropecka - oglądałam zdjęcia, super pamiątka, gratuluję synka!

Anna -ajra - czekamy na zdjęcia pokoiku, moja buzia właśnie coraz bardzie się łuszczy, wczoraj smarowałam Dermobasą i jest jakby lepiej, dodatkowo to suche powietrze w mieszkaniu... chyba musimy pomyśleć o jakimś nawilżaczu przed narodzinami Jasia.

Cloe, Mysza - mój mąż choć nie jest programistą to ciągle siedzi przed kompem, to już chyba uzależnienie.

reklama
Witam popoludniem :-)
ja wlasnie pofarbowalam sobie wloski :cool2: wkoncu bo te odrosty byly juz przerazliwe :-p
Myyszaaa - :-) i powodzenia u dentysty :dry: bleee nie lubie ich ... :-p
Ania31 - ja tez :happy:
kropecka - ale nie martw sie nadrobie to bo powoli zaczynam cosik jesc bo czuje ze mam malo bo mi sie rece tzresa i tak dziwnie sie czuje ... :wściekła/y: ale przed ciaza to ja jadlam kilogramami.... ;-)
anna_ajra - czekam na zdjecie :-D a co do biustu to ja mialam D przed ciaza :dry: no a teraz jest juz chyba E :wściekła/y::-( MASAKRA!!! a ja to synusiowi spiewam moze doceni jako jedyny talencik mamusi i bedzie jej sluchal caly czas :-p:happy2::-D
dawna_cloe - nie dziekuje bo juz powoli zalewa mnie krew ale jestem spokojna - jeszcze :happy2: a tak trzymaj z mezem :tak::-p:happy:

Najka, Gosia- mnie te rajstopy chyba już nie pomogą, bo mam pełno pajęczyn jeszcze sprzed ciąży. No ale może i kupię na próbę.

anna_ajra- za dwa tygodnie pójdę na 3D i mam nadzieję, że już będzie fajnie widać Maluszka. Wklej fotki pokoiku, please!!

Kropecka- boskie fotki. A masz też filmik? Ale już zazdroszczę, że wszystko wiesz.

przyszlirodzice- nie pozostaje chyba nic innego jak zmiana tego dziwnego lekarza. ja też jestem tłusta, ale czegoś takiego jeszcze nie usłyszałam.

Dziś mam drugi wykład w szkole rodzenia.Czy tym razem tez mi się spodoba-zobaczymy. Miłego ppołudnia.

moj Maciek też programista i też oderwać go od komputera jest ciężko :) mnie zresztą też.

wiecie, a ja po wczorajszej euforii dzisiaj wpadłam w przygnębiający nastrój. poczytałam sobie trochę o wielowodziu, cukrzycy itp i nie wygląda to wcale dobrze :( znów mi się przypomina jak WIktor chory się urodził, boję się że to się powtórzy :(

Kropecka - po co się martwić na zapas... Kiedy masz robić tą glukozę bo mnie gin powiedział, że w 26 tyg tuż przed wizytą ale niektóre z nas już robiły więc pewnie można wcześniej.

Ania_ajra - wywowałaś temat na głównej stronie BB :-)

Dziwczyny ja już ledwo co się mieszczę w kurtkę :-( kurcze - może nie będzie tak źle...

Kropecka Gosia ma racje - zobaczysz co i jak :-) trzymam kciuki za to by sie nie powtórzyła sytuacja z Wiktorkiem.

A i już teraz możesz się określić na https://www.babyboom.pl/forum/luty-2008-f164/dziewczynka-czy-cholopczyk-12294/

Witam wszystkie lutóweczki,wpisywałam sie juz na watek główny,ale gdzieś "zaginął".Zaczne wiec moze od poczatku.Moja dzidzia ma juz 23 tygodnie i jest bardzo ruchliwa.Po ostatniej wizycie u gina wiemy ze bedzie to dziewczynka,miałam co do tego przeczucia,ale wiecie jak to jest,nigdy nie wiadomo na pewno.Rozmyślamy teraz nad imieniem,ale pewnie zdecydujemy dopiero jak sie niunia urodzi.Pozdrawiam serdecznie.:-):-)

reklama
Mika 12 witaj pisz co u ciebie : co robisz gdzie mieszkasz. o i gratuluje dziewczynki Sama mam córcię i sobie chwalę:tak:.
Dziś cały dzień był w ruchu Razem z mężem pojechaliśmy na zakupy , robiliśmy obiad Teraz każde z nas siadło przed kompem a dziadzio zajął sie Julką:zawstydzona/y::-pJuż dawno tyle czasu nie spędzałam razem z moim męzem:tak:
Kropecka nie martw się na zapas Najważniejsze to bądż pod kontrolą lekarzy sama nie lekcewarz żadnych niepokojących objawów
Myszaa trzy kompy czyli jeden dla męża jeden dla ciebie a jeden uz dla potomka, co?;-):-D

Do góry