reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Gunia witaj wśród lutówek:-)
Kropecka nie bój nic;-):-) Odchowamy sobie dzieci za jednym zamachem, a jak już bedziemy miały z głowy pieluchy i nocne wstawanie to te mamuśki które postanowiły zrobić większą róźnicę wieku będą miały powtórkę z "rozrywki";-)
Anna ajra jak tylko czas pozwoli to będę kombinować ale nistety antytalent komputerowy jestem:-:)wściekła/y:

reklama
Gunia, majóweczko 2006 super że do nas dołączyłaś. Myśl pozytywnie, że wszystko będzie OK.

Irlandia, rzeczywiście wszystko poprzekręcałam. :)

anan_ajra, jakoś radę dam:) ale łatwo nie będzie, już z jednym dzieckiem są niezłe cyrki, dopiero teraz zaczęłam odczuwać że żyję :)

Dziewczyny ,chyba jednak na razie w razie potrzeby będę nospę brała,tej luteiny sie trochę obawiam.Na ulotce pisze,że może wywołać krwawienie.
Gunia ,witaj wśród nas!!!:-D

ja bralam luteine do 20 tygodniua ciazy ale nadal sie zastanawiam czy bylo mi to potrzebe

nospe tez bralam jak mnie bolal brzuch

Cloe ,zauważyłaś,że mamy taką samą datę porodu?;-):-D
Laski ,czy któraś chodzi już częściej do kibelka?:-p
Bo teraz tak jakoś częściej:cool2:.

Fajnie,że nasze grono się powiększa:-)
Ja właśnie się pakuję i wyjeżdżam, życzę wszystkim przyszłym mamom i ich fasolkom spokojnego, rodzinnego weekendu, wracam do Was w poniedziałek.

Witajcie lutóweczki!
Gratuluję Wszystkim nowym lutówkom! :-)Idę dziś do lekarza, trzymajcie proszę kciuki!
Anna aira czyżbyśmy były koleżankami po fachu? Też mam wakacje!:-)
Kasiu dla Ciebie tez miłego weekendu!
Kiniusiu ja chyba jeszcze nie chodze częściej. Za to boli mnie podbrzusze i piersi, no i jakby początek mdłości(ale moze to psychika, bo chyba za wcześnie?)
Miłego dnia Wszystkim!

No dziewczyny,wg Pani doktor 6-7 tydzień.
Wg suwaczka prawie 6 tydzień.Za 2 tygodnie kolejna wizyta i USG.
Pani doktor założyła mi kartę ciąży i skierowała na badania krwi,moczu i poziomu cukru.
Kazała łykać folic,pić soczki,często leżeć i odpoczywać.
Jestem paląca,więc papieroski idą na boczek,przynajmniej część,bo z dnia na dzień nie rzucę,ale stopniowo...Mój M. taż chce rzucić,więc będę miała oparcie no i oczywiście myśl o fasolce...:-D
Dziewczynki ,tak bardzo się cieszę!!!:-D
Aha , boli Was w podbrzuszku?Mnie tak i doktórka zapisała mi tabletki:Lubenia 50
(chyba-jak dobrze odczytałam),jakby bardzo bolało.
Buziam Was.:-)

GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!!
czekałam na taki wynik:tak::-)
A CO DO
Luteiny - cos mi sie kojazy ze pisałas o brunatnej wydzielinie... ja na twoim miejscu bym brała ona ci nie zaszkodzi tylko pomorze dzidzi zostac w domku.Ja dostawałam DUPHASTON 2razy po 1
jesli wystepuje ból w podbrzuszu mozna brac nospe 3razy po1 -
ja brałam całą ciaze(zagrozona)

reklama
Do góry