reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam wszystkie mamcie lutowe 2008!! Jesteście mi bliskie, bo sama urodziłam synka w lutym 2007 i to 14 lutego!!:-):-)
Będę często tu zaglądać, jak moje koleżanki :tak::tak:

Kibicowałam wszystkim od początku!! I dla wszystkich gratulacje!!
Kiniusia bardzo się cieszę,ze masz robaczka w brzusiu!!! Tak sie już martwiłam!!

reklama
Witam

Po 26.06 możliwe że zagoszczę tu na stałe :-)

Na razie mam tylko dwie kreseczki:cool: I czekam na potwierdzenie u lekarza... a to dopiero we wtorek... więc na razie to mój występ gościnny:-D

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :happy:

Mysia23,dziękuję baaardzo i ja się cieszę,że Ty się cieszysz;-).
Pozdrawiam (y).

Myyszaaa ,w takim razie baaardzo serdecznie zapraszamy,im więcej Nas tu,tym lepiej:-D.Wtorek już niedługo.Jak tylko wrócisz od lekarza to pochwal się od razu.Do tego czasu także zaglądaj.
Czekamy:tak:.

Wszystkie lutóweczki i naszych gości serdecznie pozdrawiam!!! :-)

A ja normalnie padam.Chyba się zdrzemnę,bo oczka mi się kleją.
Buziam Was.

pozdrawiam wszystkie lutoweczki 2008, trzymamy z Krysia za as kciuki i bedziemy kibicowac,
Kropecka gratuluje! dopiero na majowkach zauwazylam twoj suwaczek :tak:
Myyszaaa dawaj znac po powrocie od gina, ale cos czuje ze to jest TO :tak:

Moooma ,masz rację-strasznie długo się rozpuszcza,ale jakoś przeżyłam.
Teraz tylko nie wiem czy lekarka kazała mi oby na pewno ją brać raz czy 2 na dzień.
Skleroza nie boli:wściekła/y:.
Po wizycie byłam tak szczęśliwa,że teraz już nie pamiętam dokładnie,a jej już nie ma w przychodni.Kurczę,ja to zawsze jakiś numer odwalę:wściekła/y:.

Moooma ,jaką Ty masz śliczną córeczkę-już dawno miałam Ci to napisać.

Dziewczyny ,jak Wam dzionek leci?
Weekend się zaczyna...:cool2:
Dzięki bardzo, nieskromnie mówiąc rzeczywiście jest słodziakowa;-);-);-)... Zresztą dziecko jest zawsze najładniejszeg dla rodziców..........

Ale luty będzie owocny..... coraz więcej Was tutaj...
Gratuluję nowym lutóweczkom 2008.!!!!

Witam wszystkie nowo przybyłe mamusie lutowe. Może dobijemy albo i przegonimy ilością rekordzistki - marcówki 2006 ;-):tak::laugh2::rofl2:

Masz rację Agawa a pamiętam jak na samym początku kręciła sie tu tylko Kiniusia( cały czas niepewna) Adziam i chyba Moona a teraz to połapać jest się trudno kto jest kto

reklama
Do góry